- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
earny
tag
Basszua tegnap reggel megyek melóba... a vonaton benyúltam a táskába zsebkendőért és tök forró volt az egész táska. Szegény vaiomon valahogy megnyomódott a bekapcsoló gomb. De hogy hogyan sikerült nem tudom. A szelőőzőrács pont lefelé volt, úgyhogy semmit nem tudott fújni ventilátor. Remélem nem lett baja szegénynek.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, vonatoztok e, de én elszörnyedve szoktam nézni, hogy a vonaton kiteszik az asztalra a laptopokat a emberek. Én egyszer próbáltam, de annyira rezgett, hogy pár perc után elraktam. Nem hiszem, hogy hosszú életű lehet egy olyan lapos merevlemeze amit rendszeresen vonaton használnak
-
fotel
aktív tag
válasz Solar_Wind #4896 üzenetére
+ Tajvan + Malajzia
Az olcsóbbakat nem is a sony tervezi.
-
fotel
aktív tag
Ha rendelhet külföldről, akkor igen.
Egyébként félreértettem az összehasonlítást. Teljesítményben szerintem egy alap Z megveri a legjobb S-t (blu-ray-t nem számítva például) de szigorúan véve ár/teljesítmény arányban mindenképp az S nyer. Ha csak a számítási teljesítményt nézzük.
-
No.01
őstag
Kulfoldi forras... Hollandia.
de most akadt egy masik ajanlat is:
* Intel® CoreTM i5-480M, 2,66GHz
* Windows® 7 Home Premium
* 640 GB Serieel ATA (5400 rpm)
* 4 GB 1066MHz DDR3-SDRAM
* DVD-station
* 39,4 cm LCD, 1920x1080, camera (Vaio Display Plus)
* ATI MobilityRadeon HD5650 1GB3 ev garival 281-ert...
-
kuli
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, külön Kbalinak a privit is.
Tudom, hogy ennél vannak olcsóbb gépek, de jelenleg én egy VGN-BZ-t használok. A Sonyval nagyon meg vagyok elégedve, de mindenképpen kisebbet akarok, ugyanis nekem ez az irodai, otthoni és az útközbeni gépem is.
Namost a kijelző nagyság problémát úgy gondoltam megoldani, hogy otthonra és útközbenre tökéletes a 13,3, az irodában pedig hozzákötnék egy 17-es vagy hasonló nagyságú monitort. Ez egyébként dokkolóegységgel működik? A fenti S, illetve egy Németországból rendelendő Z között vacillálok jelenleg...
Itt is vannak jó ajánlatok pl:
http://www.notebook.de/sony-vaio-vpc-z-serie-g-1279Mit szóltok hozzá?
Egyébként alternatívaként többen ajánlották nekem a Toshiba R700-at is...
-
Digital
addikt
HDMI-n keresztül rákötöttem a gépet a tv-re. Ha lecsukom a kijelzőt elmegy a hang Az energiagazdálkodásnál úgy van beállítva, hogy ne csináljon semmit. KMPlayert-t használok.
Valakinek ötlete?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz Bee-Beep #4868 üzenetére
Szombaton elvittem a drágám lan-party-ra! Cod4,UT2004,LFD 1-2-t toltunk, kifogástalanul teljesített! Bár a kijelző lehetett volna mondjuk 24"-os , nehezen láttam be a csatateret.
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Bee-Beep
tag
-
krisi047
senior tag
Üdv! A kérdésem a következő lenne. Vannak ezek az FW, illetve F szériás Vaio-k. Legjobb tudomásom szerint az FW a régebbi széria. Nos, anno 2-3 évvel ezelőtt, amikor itthon is megjelentek hivatalosan is a VAIO-k, volt egy FW modell FullHD "Dual Lamp" megvilágítással. Magam nem láttam, de állítólag elég jó minőségűnek számított. Nos, most olvastam teszteket az utód F szériáról, abban már anti-glare FullHD kijelző van, és pl. a notebookcheck szerint is annyira jó minőségű, hogy szinte csak a 8740w IPS panele tudja felvenni vele a versenyt. Ebből adódóan kiválóan alkalmas fotószerkesztési, grafikai munkákra. Valakinek van esetleg összehasonlítási alapja? Kb. 70 ezer árkülönbség lenne a kettő között, a kérdés megéri-e a többletet. A teljesítmény annyira nem érdekes, inkább az, hogy legyen egy jó minőségű kijelzővel rendelkező hordozgató gép. Magam is fotószerkesztésre használnám. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Hasznal itt v.ki VPC F13-at? Velemeny tapasztalat?
Tesom ezt nezte ki maganak mert i5-os procival (560) kijinne neki 248-bol es ennyiert nemigen kap FullHD-s laptopot.
Voszont ha jol tudom akkor volt a Sonyknak egy kis "zizergos" problemaja a kijelzovel vagy mivel.Ez meg letezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Wuthering Waves
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla