Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi és Hifi kábelezés!
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
többnyire videohoz használom, általában ipad air2 vel, mint említettem főleg qdslr dashboarddal
nikonnal hibátlanul, röccenésnélkül megy, több fotos, és rengeteg videos melot csináltam vele, teljesen megbízhatóan működk.konyi79: természtesen nem onnan indultam, de a végén ott kötöttem ki, és nyilván nem rakom a tetejére
tplink wdr 3600 -fájl másolásnál hazsnáltam... vezérleni a sajátjával nyilvánennyire hülyének ne nézzetek
plussz usb n keresztül a ddserverrel mint mondtam.pompi: akkor csak naiv voltam? vagy minden reg előtt lapozzam fel az adott forumot? -ne már
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- Villanyszerelés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest