Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Eleve stúdiós felvétel. Állványról, nem is biztos, hogy ugyanazzal az objektívvel.
Sokat nézegettem ezt az oldalt, de a különbségek nem minden esetben voltak észrevehetőek számomra. Most újra ránéztem az oldalra és ahogy korábban már világos lett számomra nem feltétlen a zaj mennyisége a mérvadó, hanem a részletek hiánya magas ISO mellett az A6700 kárára!Lac-coo
Az igen!Mivel szűrted a zajt?
qnadam
Nem rossz! Mivel szűrted a zajt?kovsol
Megnéztem az ISO-t. Kár volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest