Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Mini PC
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
?
Ha szeretnél valamibe beleszólni (főleg meglehetősen kioktató stílusban) akkor csak rá kéne szánni az energiát és el kellene olvasni valamint megérteni az előzményeket, nem? Egyszerűen még csak nem is arról a dimenzióról van szó, hogy személyesen nekem vagy Neki mi számít vagy nem számít.
És akkor ezt itt most én Veled be is fejezném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest