Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmakk
őstag
Nálam volt egy hétig, nagy csalódás volt. Azért vettem én is, hogy majd kiváltja a portrét meg a makrót is, ahol egy Sami 135/2-t használtam. Hát nagyon elszonytolódtam mikor összelőttem 135mm-en a két obit. A Sami marha éles obi, de azért a tamrongytól többet vártam. A Sami nyitva f2-n is jóval élesebb volt mindenütt, mint a tamrongy f2.8-n. El is adtam egy hét után. Volt régebben 85/1.8-am is az is marha éles obi, majdnem mint a Sami.
Nem azt mondom, hogy nem jó a tamrongy, de nem közelíti meg a 85/1.8-t élességben. Cserébe több mindenre használható. Viszont nekem nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Melyik tápegységet vegyem?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest