- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Laptop rákötve a tv-re, 24Hz-en megy így a tv 1080/24p-t ír ki és olykor megakad a film! Nem szaggat azaz nem frissítési gond hanem mintha valami nem bírná! Találkozott már valaki ilyennel?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz viharkabat #5591 üzenetére
Vágd ki....
-
nismoka
addikt
válasz viharkabat #5591 üzenetére
Nincs káosz, a B végződés idei az A pedig tavalyi, pld W805B idei, W805A tavalyi, ennyi!
-
viharkabat
aktív tag
válasz #59070464 #5587 üzenetére
Ráadásul a termék elnevezése is egy kavalkád. Semmi egyértelmű utalás, hogy mi az idei modell
Igen, ezt már észrevételeztem én is, ezügyben teljes a káosz.
Más: korábban volt szó a távirányítókról, amiből gyártótól függően van gyenge meg még gyengébb. Mostanra rájöttem, hogy a Sony távirányítójában mi a legelcseszettebb: a számkiosztás fölé odarakták a Digitalis/analóg átkapcsológombot. Sötétben az 1-es helyett napona nyomom meg ezt és váltok át analóg adásra. De ugyanezt megcsinálják a gyerekek is, majd aztán onnantól váltogatják az analóg csatornákat.
[ Szerkesztve ]
-
coolrob
aktív tag
Visszaolvasgattam de nem találtam választ rá hogy lehet tudni hogy a W705 ben milyen VA panel van?
Valódi 100 HZ vagy csak 50 Hz? (Külföldi oldalakon mindkettőről lehet olvasni, így kicsit összezavarodtam)A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
törölt tag
válasz Lacza_26 #5586 üzenetére
Erről tudok, de hogy melyikben milyen panel van, többek között, az még mindig sehol nincs (persze más gyártó se nagyon közli). Ez csak egy példa volt, vannak egyéb adatok is, amik sajnos csak tesztekből derülnek ki. Egyébként nem lázadok, mint ahogy más gyártó sem teszi, nem a Sony-ra vagyok mérges e végett. Sony-val most épp csak annyi a bajom, hogy különböző méret egy azon széria alatt nem ugyanaz a TV más méretben. Adott esetben nagy nehezen túrsz egy jó kis tesztet (találsz mondjuk az 50-esről) a pénztárcádnak még beleférő modellről és tévesen azt hiszed, hogy a 42-es is ugyanezt tudja. Ráadásul a termék elnevezése is egy kavalkád. Semmi egyértelmű utalás, hogy mi az idei modell (Samsung ebben speciel egyértelmű, abc növekvő sorrend). Komolyan, meg kell tanulni. Esküszöm direkt csinálják. 2014-ben is könnyű lesz eladni a 2013-ast. Az átlag usernek fingja nem lesz arról, hogy melyik melyik, mert semmi logika nincs benne. Elkanyarodtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
tomp
félisten
válasz #94529552 #5569 üzenetére
Na most megy foci így hát bekapcsoltam. A kép előtte is szép folyamatos, bekapcsolva is. A hang bekapcsolva térhatású. A labdába rúgás hangja érezhetően élethű! Nem igazán értem az értelmét ennek a funkciónak. Maximum az adás alatti foci videótartalom megjelenítése jópofa.
-
törölt tag
A 815 és 829-es modellek miért nincsenek a Sony honlapján? Míg a hivatalos helyeken (pl. Sony Center, MM) megtalálhatóak (42 inch). Néztem a HU mellett az UK oldalukat is, ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Morfeusz76
csendes tag
Sziasztok. Tudna segiteni valaki abban mi a különbség a sony kdl-50w685a és a 805 b között? A Sonynál most 5 év garival van.Köszi.
-
tomp
félisten
válasz #59070464 #5575 üzenetére
Lehetnek különbségek!
Pl e héten a Westendben lévő Centerben a 32-es W706-os 116ezer.A LED világítást a 32-es modellnél ki lehet kapcsolni. Van bemutató mód aminél folyamatosan villog, van auto amikor a környezeti fény alapján világít, van jelzés azaz csak akkor villan fel ha távirányító parancsot kap és van kikapcsolás amikor nem megy a LED még távirányító parancsra sem. Nekem tetszik a diszkrét halvány fehér fénye.
-
törölt tag
Sony Center és Sony Center között lehetnek eltérések árban? Media Marktok között speciel van. Imponáló a Sony-nál, hogy egy 42W705-höz vehetek +3 év garanciát potom 15 ezer Ft-ért. És ez a típus eleve alig drágább, mint a szürke(?) AVPlanet és hasonlóknál. Az AVPlanet egyébként még szürke importos? Régen biztosan az volt.
A 42W705-nél ki lehet kapcsolni menüben vagy akárhol azt a működés közbeni világoskék világítást? Ahogy elnézem, ízlésesen nem nagyon lehetne letakarni.
Btw. annyira tetszik ennél a típusnál, hogy abszolút nincs 3D (nincs rá szükség, nem is kell megfizetni).
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
"Hamarosan 55 csatorna a MinDig TV kínálatában. Október 1-jétől jelentősen kibővül a digitális földfelszíni tévés kínálat, 22 új csatorna érkezik." [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Ember te írtad hogy a HDMI-ben kételkedsz hogy szerinted nem képes megfelelően feldolgozni a jeleket, aki egy ilyen dologban kételkedik azt jelenti hogy halvány fogalma sincs az egészről...Folyamatosan marhaságokat írsz ezzel kapcsolatban, és próbálod itt előadni magad mint egy "nagy szakértő". Szóval nem hazudok, és abszolút nem szégyellem magam, viszont te nevetséges vagy...
A másik meg ilyet írsz:
"Egy átlagos pc-nél sokszor még a tv beépített médialejátszója is szebb képet produkál"
Ez szintén a tudatlanságodat erősíti meg ezzel kapcsolatban...
[ Szerkesztve ]
-
luciferc
őstag
Visszakerestem, ahogy kérted: Egy átlagos pc-nél sokszor még a tv beépített médialejátszója is szebb képet produkál
Kifejtenéd ezt bővebben? Főleg az érdekelne, hogy ha a digitálisan tárolt kiváló minőségű film (mondjuk bluray remux) egy normálisan beállított (értsd az összes képmanipulálás kikapcsolva) lejátszóval egy normálisan beállított videokártya driver (értsd minden képmanipulálás kikapcsolva, ha esetleg csinál ilyeneket) segítségével kerül ki a HDMI portra, majd onnan egy tetszőleges HDMI kábel segítségével az említett TV-re (aminek a lejátszója állítólag szebb képet produkál), akkor hol és mikor romlik a képminőség? Tényleg érdekel a szakmai érvelésed.
-
Peat;)
veterán
A mostani pc-men a 3d nem megy és a hang nem teszik, amit leírtam hogy lehet hogy az én hibám, mert nem az erősítőbe dugtam, hanem közvetlenül a tv-re mint az látható. Ennyit írtam. Erre nekem estetek hogy én azt állítom rossz a hdmi úgy cakk pakk és hogy életben nem használtam. Nem adtam okot arra hogy így a képembe hazudjanak. Azt hogy régi tag tette, magas ranggal non plusz ultra.
Elhiszem hogy idegesítő vagyok hogy kiegészítettem miszerint leginkább a 3d tapasztalataim alapján (képen látható gép előtt korszak is) pc-ről sokszor szenvedés. Elhiszem hogy irritálja a csőrötöket, lépek is a topikból, elnézést a hogy rontottam a levegőt. A sok érdeklődő igazán szerencsés hogy ilyen topiklakók segítenek majd nekik..
-
Peat;)
veterán
válasz B-L-A-C-K #5563 üzenetére
"Közbe meg kiderül normálisan azaz HDMI-vel soha a büdös életbe nem használtad" EZ MIBŐL DERÜLT KI ÉS MIÉRT HAZUDSZ? Nem szégyelled magad? Fejezzük be, mert ez már undorító, én végig kulturáltan viselkedtem, nem igaz amit írsz, végig a 3d-t emeltem ki, és az alaplapi hangkeltők korlátait. Semmi valótlanság nincs az írásomban és kiegészítésként írtam amit írtam. Undorító hogy erre csúsztatással és hazugsággal reagálsz.
nismoka: kell ez? mikor említettem hogy a hdmi a szar? soha. azt írtam nem mindegy mi van a végén, te sem olvastad végig
Írtam, nem mondtam, visszakereshető. Minek kell ez?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem nagyon az jön át hogy sokszor próbálsz nagyon okosnak tűnni, mint pl most is. Abból indult ki az egész hogy szerinted egy média lejátszó sokkal jobb képet/hangot ad mint PC a TV-re kötve. Közbe meg kiderül normálisan azaz HDMI-vel soha a büdös életbe nem használtad, és most több hozzászóláson keresztól próbálod megmagyarázni az igazadat feleslegesen...
Szerintem amihez nem értesz (vagy még sosem próbáltad) nem kell mindenáron beleszólnod, és ezt nem lebaszásként csak jó tanácsként írom.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz gszenas #5558 üzenetére
Nekem 32W706-os van azaz a szürke modell.
Nekem 2méter távolságról a 32-es is bőven elég. Meglepően nagy. Ahogyan észrevettem hálózati módon keresztül nem megy a 24p-s lejátszás. Minimálisan de szaggat. Zavarni nem zavar, de majd veszek egy hdmi-t és összekötöm a laptoppal.
SD tv adás minősége változó. Nálam több olyan csatorna is van ami még SD-n is kifejezetten jó. De van olyan amitől hányok.
Live Football módot nem próbáltam de nem is akarom. A Football-t nem csípem. -
Peat;)
veterán
válasz B-L-A-C-K #5557 üzenetére
A kettőt együtt említettem és azért lovagolok rajta mert tapasztalatot meg lehet osztani talán. Sehol nem írtam hogy analógot használok filmezésre, azt egy fórumozó találta ki, azt írtam hogy ha hdmi nélkül megnézem már van egy szép nagy alapzaja a pc-nek. Vissza lehet olvasni. A pc-m hdmin van összekötve most is, ahogy írtam is fentebb, csak a tv-be közvetlenül és nem az erősítőbe lehet ez a gond. Ahogy írtam fentebb.
Ha normális tapasztalatmegosztáson, egymás írásainak végigolvasásával történne az eszmecsere talán nem az jönne le a topik hozzászólásaiból ha az enyémet kivesszük, hogy a hdmi = tökéletes kép és hang. A jel meg csak úgy megteremtődik a kábelben magától mi? Nem értem ezt a fajta szakmaiatlanságot ami mostanában megy a ph!-n, hozzátettem az írásodhoz, nem elvettem vagy kötekedtem. És végig a 3d-t emeltem ki, szó nem volt róla hogy analógon én filmezek a pc-vel.
gszenas: "Live Football mód mennyire hatásos" semennyire és vedd a nagyobbat. A tv adás minőségével sokat kell játszani hogy magadra alakítsd, az alapbeállítások nem az igaziak. .mkv filmeket lejátszik akadás nélkül a tv, gondolom az elég.
[ Szerkesztve ]
-
gszenas
újonc
Sziasztok! Tv-t szeretnék venni a szobámba és mindenképpen Sony TV-n gondolkodom. A tv-hez PS4-et kötnék , filmet néznék rajta. 1-1,5m távolságból figyelném a TV-t. Ezen a két tv-n gondolkodom :
1. Sony KDL-32W705 (80cm)
2. Sony KDL-40W605B (102cm)
Melyik lenne jobb választás? A távolság miatt mondták nekem elég a 80cm , de nem fog kicsinek tűnni? És akinek már van ilyen tv-je, külső HDD-ről a FULL HD filmek nem szaggatnak rajta? TV csatornáknál is szép a kép? Végül pedig ez a Live Football mód mennyire hatásos? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
B-L-A-C-K
titán
"Nekem ismételtem leírom a 3d az amivel mindig is problémám volt pc vonalon, pedig a megfelelő softwaret használtam."
De nem értem mit lovagolsz ezen, említetted hanggal van elsősorban bajod, és a digitális HDMI helyett alaplapi analógot használsz, így ezen mit kell csodálkozni.....
-
Peat;)
veterán
válasz luciferc #5554 üzenetére
Attól hogy még van valamin hdmi nem jelenti azt hogy tökéletes lesz a minőség, pl a régi kínai zsebvideolejátszókon is van mini hdmi, akkor azok is tökéletes lejátszók? Vagy a telefonok? A jelet elő kell állítani még a forrásból előbb nemde? Nem mindegy hogy milyen minőség megy át a hdmin. Láthatod feljebb hogy más is tapasztalt már furcsaságot, ez a pc, sok féle hardware és tökre nem áll összefüggésben milyen kategóriás az a hardware, elég egy balul sikerült driver és lehet nyomozni mi a baj. Aki rászánja az időt, vagy beletrafál teljesen jó minőséget kap, 2D-ben ez könnyen elérhető. Nekem ismételtem leírom a 3d az amivel mindig is problémám volt pc vonalon, pedig a megfelelő softwaret használtam. (total media theatre, 3d támogatású verziója). Én itt kiszállok mert nem tudom jobban leírni.
Te úgy fogalmazol mint ha a hdmi egy lejátszó hardware szabvány lenne, egy szóval nem írtam hogy a hdmi volt a felelős a fakó színekért, szó szerint írtam hogy a vga ezt nyomti ki rajta, mert gondolom a gyárban elcseszték és így jártam. Válaszd külön a feldolgozást a továbbítástól és ne kevered következetesen.
[ Szerkesztve ]
-
MontyCrew
senior tag
-
Peat;)
veterán
válasz B-L-A-C-K #5545 üzenetére
Integrált intellel problémamentes 3d? Az szép.
A többieknek, hdmi-n megy, de a hdmin küldeni is kell jelet. Volt már olyan ati vga-m az első hdmi példányosok közül ami pl fakó színt továbbított és utána kellett állítani. Nyilván ma már ez nem jellemző. De jobban bízom ha a hdmi mindkét végén minőségi eszköz van, kb ennyi a mondanivalóm.
-
tomp
félisten
1napja használom a W706-ot és nagyon nem bántam meg!
A színe gyönyörű! Gyári Normál beállítás meglepően szép. Csak a kontrasztot vettem le 100-ról 89-re de minden más érték maradt.
A médialejátszójával nekem semmi gondom. Egyszer nyomtam félre és véletlenül beléptem egy olyan mappába amiben 700fotó volt 22 almappában na ott újraindult a tv. Telefon volt rákötve. Lehet az is lassította. De videó nézetben fürge. -
Peat;)
veterán
válasz B-L-A-C-K #5528 üzenetére
Nekem asrock alaplapi hangkártyának van rendesen zaja ha nem hdmit használok, hdmin meg csak szimplán kételkedem hogy képes megfelelően feldolgozni a jeleket. Most a pc a tv-re van kötve és úgy megy az erősítőbe, nem is az igazi a hang de csak játszom pc-n ahol nem vagyok finnyás. Majd kipróbálom hogy közvetlenül erősítőre kötöm rá a pc-t is (ahogy médialejátszót), gondolom úgy jobb lesz.
A 3d-t emeltem ki mint probléma, nem tudom, téged vagy nem vonz egyáltalán, vagy szerencsés vagy hogy sosem volt vele gondod. Nekem több felállásban is csak problémák jöttek elő pc-n vele, hol ment hol nem, hol szétcsúszott. (nem a tv-vel volt a gond)
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tegnap este jött egy frissítés a tv-hez (W650). Frissítés után visszaállítottam a gyári beállításokat, és sajnos nem tudom ugyanúgy belőni a 360-hoz a képet, mint előtte volt. Akinek ilyen tv-je van, tudna ajánlani valami beállítást konzolhoz? Mit érdemes bekapcsolni, mit nem, mit érdemes állítani a legjobb képminőséghez?
-
B-L-A-C-K
titán
-
MontyCrew
senior tag
Üdv, fél éve tulajdonomban van egy Sony KDL42 W650 típusú televízió és az a problémám vele, hogy most rákerült a számítógép is, annyira csúnya a kép, hogy az valami förtelem. Szellemképes pixeles. Felbontás fullhd viszont nem értem mi lehet a baj, jó minőségű a hdmi kábel is és próbáltam másikkal is illetve az xboxxal is szar a kép. Kérdésem az lenne, hogy van e valami beállítás amit nem találtam, hogyPC van konzol van rákötve vagy nincs? Ha nincs akkor hogyan tudombeállítani, hogy normál képet kapjak, mintha monitor lenne. ha van akkor hol találom?
Azért kérdezem, emrt az előző tvm csak monitorként használtam, de mikor rádugtam, a csatlakozónál, mikor kiválasztottam, ki lehetett választani, hogy pc van rajta és kitisztult a kép és nem volt smmi ilyen. Viszont elötte teljesen olyan volt, mint most ezzel a tv-vel.
köszi a segítséget? vagy adjam el és vegyek philipset? abban tuti van ilyen funkció.
-
tomp
félisten
nismoka, *Tata*
Köszönöm! A Serviio tökéletes! Azonnal megjelent a tv-n a tartalom. -
Tutu7030
veterán
Érdeklődnék, hogy lehetséges e a dvb-c mellé behangolni a dvb-t adásokat is? (42w828b)
A samun csak bemenetet kellett váltanom (antenna vagy kábel). Valamint egy mástól teljesen függetlenül lehetett automatikusan hangolni mindegyiket, nem volt hatása a dvb-c listának a dvb-t-re.
Itt a sonynál, hogy megy ez?LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
tomp
félisten
Na megvettem a 32-es 706-ot. Gyönyörű masina!
Viszont van egy kis gondom! A windows-on megosztott mappát hogyan érem el a tv-n? Médiakiszolgálót megtaláltam, látja a gépet(kiírja az ip címet) de csak ennyi. Hogyan vehető rá, hogy behozza a mappákban lévő filmeket? -
B-L-A-C-K
titán
Ezt nem nagyon értem...Nálam ha notira kötöm a hanggal sosincs semmi baj, illetve Power DVD-vel (14-es) nézek BD25/BD50-es filmeket a kép szintén hibátlan...Lehet én vagyok a tudatlan, de hogy tudná megjeleníteni sokkal szebben egy médialejátszó a filmeket?
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz B-L-A-C-K #5522 üzenetére
Az mkv addig jó amíg nem kell valakinek 3D ugye, vagy megelégszik a felbontás csökkenéssel. Pc meg..pár napja ki akartam próbálni pc-ről kíváncsiságból milyen a 3d, a varázslóban még ment nvidia 660-assal a teszt, utána meg nem. AMD-nél régebben két különböző vga-val is szívtam, driverenként más volt a gond(akkor vettem meg az első médialejátszót, szülőknek és meg is fertőzött).
Egy átlagos pc-nél sokszor még a tv beépített médialejátszója is szebb képet produkál, gondolom egy pc, notinál nem az a lényeg hogy le legyen árnyékolva minden zavarójel. A hangról nem is beszélve mit produdkálnak az integrált hangkártyák. Bőven van pro és kontra, a lényeg hogy senki nem áll meg x darab kütyü alatt, kedves gyártók gondoskodnak róla.[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
Most beizzítottam egy W7-et usb-vel, tesztelgetem de nincsen kép töredezés, csak szép kép pedig kap samsungos demo anyagot is... A pendrive azért sony!
Annyit látok hogy ami 24p anyag ott van néha kis akadás (3:2 pulldown miatt) de ugye az a 24P miatt van amit egyik tv usb lejátszója sem tud kadencia helyesen lejátszani. ezért is ajánljuk a külső lejátszót minden fajta tv-hez. Persze van akit ez sem zavar.[ Szerkesztve ]
-
JackeL
tag
válasz B-L-A-C-K #5522 üzenetére
Valahol torrentezni kell meg twitch streamet nézni stb., szóval nekem jól jött az a kis rpi, még a lelkét is kihajtom, így legalább csóri routeremen nem fut 400 torrent és nincs 100%ig terhelve 24/7
A TV lejátszóját pedig még ki se próbáltam, de biztos jó
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem a ~10GB-os jó minőségű FHD filmeket simán viszi TV, a BD50-es ~40 GB-os filmeket is lejátssza csak ugye nem tudok választani magyar hangot, de HDMI-vel rákötöm a notira, és már nézhetem is... Szóval én sem vettem 20-50 ezrest médialejátszót mert felesleges így (nekem).
-
coolrob
aktív tag
Már bocs de nekem igen is szempont, Mivel átmenetileg pendrive-ot használnék utána meg hdd-t.
Erre a TV re is úgy kell összekaparni a lóvét, szóval nem fér bele hogy csak úgy vegyek mellé egy BR vagy média lejátszót.
Mellesleg abszolút nem értem miért mondod hogy ezen a szinten, mikor ez egy olcsóbb value kategória..Vak azért nem vagyok, szóval én is látom a különbséget egy 100 ezres Samsung és eközött, ezzel nincs is gond..
Értékelem ha segíteni akarnak, de nekem a te hozzászólásod inkább kötekedés kategória, pedig általában értékelem a tréfát..ÉS a következő hsz-odra reagálva, igenis számít a képminőség, sőt az a döntő, de azért más is nyom a latban, és ha nálad a többi nem számít akkor irigyellek.
[ Szerkesztve ]
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
törölt tag
Tévedés, azt írta hogy teszik neki a képe, csak akadozik a lejátszás. Két eset lehetséges, másik pendrive
kell, ha azzal is akadozik, a pendrive-ot kizárhatjuk mint hibaforrást. Ezután egy másik ugyanolyan típusú tv-n próbáljuk meg a lejátszást. Ha most tökéletes a lejátszás, akkor az előző tv volt a hibás. -
luciferc
őstag
Imponáló a magabiztosságod, hogy két, az utolsó bitig egyforma adatforrásból lejátszott film között garantáltan különbséget tudsz tenni úgy, hogy sem a TV-t, sem a lejátszót nem te állítottad be (képjavítás, kép paraméterek), és még a márkájukat sem ismered az eszközöknek. De természetesen vannak ilyen emberek, bár meglehetősen kevesen vagytok. A többség viszont ennyire nüansznyi különbséget nem vesz észre, ha normál távolságból nézi (!) a filmet. Mert bizony az emberek többsége film nézés (nem pixel peeping) közben nem érzékeli még azt sem, hogy a kontraszt nem olyan tökéletes esetleg (max extrém világítású jeleneteknél). Már ha a film jó (a tartalomra gondolok). Ha a film olyan, hogy van idő pixel peepingelni, akkor meg minek nézni a csúcs TV-n? És még mielőtt: Nem azt mondom, hogy vegyen mindenki Technika TV-t, de bizony tudomásul kell venni, hogy bizonyos képminőségtől kezdve a javulást, a különbséget egyre kevesebb ember érzékeli, különösen ha nem összehasonlító tesztet csinál, hanem ott az egy szem TV. És még ha látott valóban láthatóan szebb képű TV-t is, az összehasonlítási alap szépen elhalványul a fejében, és legfeljebb néha tűnik fel, hogy szürke az a fekete.
-
m3gtr
senior tag
válasz luciferc #5516 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy igen. Akkor gondolom az emberek nagy többsége a kép minőség között sem tud különbséget tenni, akkor meg nem mindegy milyen tévét bámul, főleg ha az a lényeg hogy lejátszik e valamit vagy sem.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
luciferc
őstag
Kíváncsiságból kérdezem, hogy teljesen biztos vagy benne, hogy egy korrektül megcsinált teszten normál távolságból stabilan meg tudnád különböztetni ugyanannak a filmnek pendriveról a TV lejátszójával lejátszott bluray remux változatát és a bluray lejátszóval a forrás lemezről lejátszottat?
Ha esetleg te meg is tudod nagy pontossággal különböztetni, biztos vagy benne, hogy az emberek többsége képes erre? -
B-L-A-C-K
titán
Szerintem azért valamilyen szempontból számít. Pl nekem amire használom 100%-osan jó a TV lejátszója is, akkor miért vegyek mellé egy másikat....? Az meg hogy szaggat nem azzal kell nyitni egyből hogy vegyen egyet, vagy egy másik TV-t, hiszen elvileg nem kellene szaggatnia.
-
m3gtr
senior tag
válasz coolrob #5506 üzenetére
Komolyan az a szempont tévé vásárlásnál hogy hogyan játssza le a filmeket? Kell mellé venni egy média playert vagy egy bluray lejátszót. Egy tévének jó képe kell hogy legyen, a többi az csak sallang. Amúgy meg függ a pendrive sebességétől is, hogyan játssza le róla a filmeket. Elég nagy perverzió ilyen tévén pendriveról bámulni bármit is. Szerintem neked elég lenne egy 100 000ft-os Samsung is, állítólag az visz mindent.
[ Szerkesztve ]
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
-
coolrob
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #5508 üzenetére
Lehet az lesz, hogy akkor viszek vmi tartalmat, és meglesem.
Sajna az akadást kb 30-40% ba érzékeltem, és sejtettem hogy erre nincs beállításA legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz coolrob #5506 üzenetére
Elvileg ezt az akadást beállítással nem tudod orvosolni, vagyis nem tudok ilyenről. Lehet a pendrive volt rossz, vigyél be az MM-ben egy saját pendrive-ot amire rápakolsz olyan tartalmakat amire kíváncsi vagy és nézd meg. De ilyen szaggatásnak nem lenne szabad lennie amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
coolrob
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #5505 üzenetére
Az a baj az eladó sztem csak nem tudott mit mondani, mert már előtte is csak hamukázott mikor a cloudingról meg hasonlókról kérdeztem.
Csak nekem meg gyors info kéne, mert lenne egy W705 jó árasítva, de sajna nekem az akadás vmi hihetetlenül zavaró dolog, így nem merném megvenni ha nem vmi beállítás blama.A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
coolrob
aktív tag
Helló!
Akinek esetleg van Sony W705-ös sorozatból TV-je?2-3 TV re szűkítettem a típusokat amiből választok és ez az egyik. De ma is fél órát bámultam a médiamarktba, és 1 dolog teljesen elijesztett.
Pendriveról ment focimeccs, trailerek stb. És néha nagyon törte a képet...
Sima focimeccsen is pl szabadrúgás, közelről fut neki a játékos és rendesen, zavaróan akad, mintha 15 fps lenne vagy vmi. Trailerekbe szintén. Egy egyszerű közeli fejmozgásnál is látható. Volt vmi természeti bemutató is, de ott is néha folyamatos volt, néha meg meg ilyen ugrálós, darabos a kép.
Ez vmi beállítás hiba lehet? Mert az eladó azt mondta max azért lehet mert pendrive-ról mentek a dolgok, dehát ez hülyeség nem? Most berakok majd egy filmet pendriveon és ugyanígy akadni fog? Egy 180 ezrest TV, 2014 ben?
Ha valaki tud segíteni, mi lehet ez kérem szóljon, mert nagyon bejön a tv, és szép a képe, de ahogy a 3D-t se bírja a fejem, így ettől az akadozástól is elkapna a fejfájás az tuti..
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
nismoka
addikt
válasz Morfeusz76 #5497 üzenetére
Játékra főleg jó választás, a 3D viszont nem az erőssége.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest