-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareiosss
senior tag
válasz BossBoss #22424 üzenetére
Akkor mindenképpen w755, X8005 el nincs tapasztalatom, de azt hittem a képminőséget csak nem butították le.
Bár elég kétértelműen fogalmaztál szóval, akkor jól értem, hogy a tapasztalatod alapján a w755 őt tartod jobbnak? Nekem van w755 és x8505 is. X8005-őt nem volt alkalmam tesztelni.[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
-
hapcer
újonc
-
ptya
tag
válasz BossBoss #3974 üzenetére
Sziasztok!
W650 és W705 között mi a nagy különbség pontosan? Az 50e difi csak jelent valamit
650 van 0THM-el, de türelemmel tudok várni egy hasonlóra 705-höz is, ha van annyival jobb, hogy megérje.
Néztem sony oldalán a részleteket, de szembetűnő specifikumot nem igen láttam. Talán HDMI és USB slotok száma.
Köszi szépen -
m3gtr
senior tag
-
Mankó
veterán
válasz BossBoss #959 üzenetére
A smart rész nem nagyon érdekel, lejátszó se nagyon, külön média lejátszót tervezek mellé. A kép része legyen rendben vele, szép legyen a 3d is, s a játékkal se legyen gond.
Nagyon úgy néz ki, hogy kénytelen leszek megvárni a karácsonyi akciókat, hogy elérhető árban legyen és akkor marad a W8-as széria. -
egykori
őstag
válasz BossBoss #853 üzenetére
Nem kételkedem az 50 Hz-ben, de itt a fórumban olvastam róla először. És természetesen maximálisan meg vagyok elégedve, mindössze, amint legutóbb írtam, a csatornaváltás sebességét, illetve lassúságát kifogásolom.
Egyébként örülök, hogy te is mint hozzáértő, jó véleménnyel vagy erről a típusról, mert én még nem tudok tárgyilagos és elfogulatlan lenni. -
egykori
őstag
válasz BossBoss #851 üzenetére
Nekem is ilyen 32W650-es van és 50 Hz, szoftveresen 200 Hz. Akkor most én mit érzékelhetek ebből?
Ugyanis egy igazi 50Hz-es hagyományos tévé után nem nagyon találok szavakat a különbségre.
Amúgy érdekes, hogy amikor emellett döntöttem és utánaolvasgattam, az 50 Hz-cel nem találkoztam, csak a 200 Hz-cel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BossBoss #849 üzenetére
Igen, de tavaly is lett véve Ez meg nem igazán tud többet, legalábbis felületesen ránézve, nem Vagy csak megint ugye jön az újdonságért jó pénzt szakítanak effekt
Szerk: Kivéve ennél : Sony KDL32W650 mert ott 200 Hz-es képfrissítés van.
Sony KDL32R420: ebben meg sem wifi, sem böngésző, sem Smart TV
[ Szerkesztve ]
-
obiwankenobi
csendes tag
válasz BossBoss #806 üzenetére
Mire vagyok kiváncsi? Például: Milyen a képminősége, a feketeszint, betekintési szög, felhősödés, kontraszt, stb. A smart funkciók baromira nem érdekelnek. Egy 55"-os tévét szeretnék venni. Igazából a plazmák felé húz a szívem, de a Panának csak két modellje van az idei palettán ebben a méretben, idehaza. Más gyártó plazma fronton hidegen hagy. A bajom csupán az, hogy nem csupán filmnézésre (BD) használnám a ketyerét, de családom imádott tagjai olyan csatornákat is előszeretetel nyüstölnek, mint az RTL, vagy az AXN, s ezek logójától a plazmásokat a hidegrázás kerülgeti. Azt nem tudom elfogadni, hogy zoomoljanak, meg ne nézzék, mert szemét, meg nem azért vennék tévét, hogy öt percenként beégésre ugorjak és a Tv rabszolgája legyek. Így lépett képbe a LED, azon belül is a Sony. Szóval, képminőség az elsődleges.
Köszönöm.
-
nismoka
addikt
válasz BossBoss #753 üzenetére
Igen csináltam de utánna is előjött. Folyamat: mkv video elindit, de nem játsza, kb fél percig nem reagál a tv semmire, tv magától újra indul, youtube nem indul. Tv áramtalanitva, bekapcs, youtube nem indul, tv ki-be, netes tartalom frissitése, youtube megy. Ami érdekes hogy amelyik mkv video ezt a W805-öt lefagyasztja az a video az alap 32R420-on meg megy. Biztos lesz majd frissités és lesz öröm és bódogság. Amúgy a tv szerelem elsö látásra.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz BossBoss #743 üzenetére
Nekem tökéletesen megy a Miracast Samsung S3-al (AllShareCast) is és Xperia Z-vel is, utóbbinál inditható a csatlakozás NFC-vel is. A Galaxy S3 NFC-t érzékeli ugyan a TV (KDL42W805 NFC távirányító) de nem indul el a képernyő tükrözés, viszont ha a TV menüből inditom a képernyő tükrözés csatlakozást akkor samuval is megy. Router mindegy, próbáltam G és N routerrekkel is, megy minden, na meg van Direct Wi-Fi is..
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz BossBoss #741 üzenetére
Arra ott a jó kis androidos telefon/tablet TV SideView alkalmazás amivel mehet a hangvezérelt írás is.
Én sosem hiányoltam a billt tv-hez, a számgép gyorsaságát úgysem tudja helyettesíteni bill ide vagy oda.
Persze nemértem miért maradt ki, lesz pár ember aki ez alapján dönt és nem a képminőség alapján... A menü sebessége szerencsére sokat javult, gyorsabb mint a konkurencia többmagos dinnyéi..[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest