- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacza_26
aktív tag
Na kipróbáltam kábelen azt a filmet amit tudtam hogy mindjárt az elején megakad és itt is megállt.
Most kipróbálom a 5 ghz-en a wifit. Az átvitel eszközre amúgy jó mert az elindítás után már a tv távirányítóját tudom használni csak a nagyon nagy bitrátás filmek akadnak meg. -
Lacza_26
aktív tag
-
Lacza_26
aktív tag
válasz Azurooandrew #5069 üzenetére
Lehet mappanézetet választani, most meg nem mondom fejből, hogy hogyan. Nálam Wifin gépről ps3 mediaserverrel pillanatok alatt beolvassa a mappákat pedig rengeteg van. Pendrivról nálam is lassan olvasott be pár képet mondjuk sok más is van rajta. Ki kéne próbálni a exFattal jobban boldogul-e mint ntfs-sel.
Nekem semmi bajom nincs a tv media lejátszójával.
-
Lacza_26
aktív tag
Mert 42w828-at vettem. Ha IPS paneles lett volna meg sem veszem. Nekem a natív kontraszt és a fekete többet ér. Ha IPS és ilyen mély a feketéje és ekkora a kontrasztja akkor valamit nagyon tudnak.
krx21 Csak 42es jöhetett szóba mert nagyobbat nem tudnék elhelyezni, illetve azért az árak sem egy kategóriába mozognak.
-
Lacza_26
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #4823 üzenetére
Szerintem egyenlőre még nem lehet kikapcsolni, ez valami új mindig tv "fícsör". Gondolom még teszt fázisban van. Én is próbálgattam kikapcsolni de nem sikerült. Előbb utóbb csak raknak bele kikapcsoló gombot. Aztán lehet tévedek csak nem találtam meg a mikéntjét. Volt valami kérdőív is. Amúgy nem rossz dolog időjárást visszanézni egyszerűen.
-
Lacza_26
aktív tag
Most akciózik a Központiszalon.
-
Lacza_26
aktív tag
Na beújítottam én is egy 42w828-ast Euronicsből. Aki ilyet, vagy 29-est vett megmondaná hol találom benne a motionflow-t, vagy egyáltalán nincs benne olyan. Ott nincs legalábbis ahol B-L-A-C-K által készített beállítások fotóján található. Amúgy meg vagyok elégedve vele, nagyon szép mély a fekete és a homogenitás.
-
Lacza_26
aktív tag
Ha valaki lát 42w828 vagy 829-est 10-15-20-as akcióban, legyen szíves szóljon! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Onkyo TX-NR509 Fekete házimozi erősítő 5x80W
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AudioQuest DragonFly Cobalt Eladó
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest