Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Ha jól látom, a készülékedhez elérhető legfrissebb firmware mellett működik a televíziód.
Nem tudom, azt mikor telepítetted, de a frissítés okozhatja bizonyos beállítások elvesztését, alapállapotba visszaállítását, stb.
Ahogyan valamelyik telepített applikáció is (amennyiben van ilyen).
Emellett szimplán okozhatta valami bug az Android OS-ben is.
Mindenesetre örülök, hogy megoldódott! -
Piftuka
veterán
Rákerestél a "HOME" gomb --> "Appok" --> "Telepített alkalmazások" között is? (Középen kell látnod sok ikont, köztük a "? Help" menüt is.
Esetleg a "Beállítások" menü --> "Alkalmazások" --> "Összes alkalmazás megjelenítése" --> "Rendszeralkalmazások" --> "? Súgó"?
- Azon belül "Megnyitás", vagy "Kényszerített leállítás", majd a készülék újraindítása, esetleg az "Adatok törlése" & "Gyorsítótár törlése".
- Valamint nézd meg, hogy a letiltott alkalmazások között van-e!? (Ha ott van, akkor engedélyezd ismét!) -
Buckey
őstag
Ez már pár éves téma, ezek ilyenek. Nem képesek, vagy nem akarják megoldani ezt a problémát.
Én is kézzel kapcsolgatom a KDL-50W808c készülékemnél az erősítőt, pedig csak megjelenítőnek használom. Internetre sem csatlakozik, frissítések kikapcsolva mindenhol, antennakábel sincs beledugva, és mégis csinálja a hülyeségét. Hiába szép, szebb a képe, ha ez a része használhatatlan!
Következő TV nem valószínű, hogy Sony lesz! -
Ger_man
senior tag
Átérzem. XH95 TV + Sony STR-DN1080-as erősítővel ugyanez a random be és kikapcsolás
Szerintem a google/android tv rendszer miatt lehet, h kb sosincs kikapcsolva a tv. Plusz nálam be van kapcsolva a "ok google" hangfigyelés, szóval kb állandóan figyel a tv. Én még nem találtam rá megoldást sajnos. -
-
mrThomi
addikt
Attól melegedni jobban nem fog. Ha magán a panelon van vagy az egesz hatulján azt le kell venni, de LCD Sonykon azt hiszem nincs teljes képernyő fólia, csak az oldalakon ami belelog valamelyest a kepernyőbe, amit nem tudok hova tenni mert nyomot hagy ami engem zavar. Én leszedtem mindenhonnan, már csak az érzékelők miatt is, azt hiszem pont a Sony logónál vannak
-
kolosszus87
senior tag
Képmód: egyéni legyen! Fényerőt sötét szobában való nézéshez vedd le nyugodtan 7-8as értékre, kontraszt 90, gamma sötét szobában: -2 (én a -1et preferálom), világos nappaliban 0 legyen, HDR tartalomnal pedig mindenképpen 0-ára tedd. Fekete szint maradjon 50. Az egyéb képjavítókat érdemes kikapcsolni. Színt szintén hagyd 50-en, a legpontosabb színhőméréklet beállítást pedig a profi1 mód adja. Ezek adják gyárilag a legszínhelyesebb, legtartalomhűbb képet! Mozgás beállítások megint csak egyéni preferencia kérdése, én a simaság csúszkát 1-esen hasznlom, a tisztaság min. van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest