Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
ezt nem hiszem el... fiam szivatnak baeg.. cseréltem elemet és akkor sem működött mikor mondják h az már használt..
egyébként köszönöm skacok -
leslien
nagyúr
gyors segítséget szeretnék kérni... nem reagál a távirányító semmire.. elem az ok .. mi tehetnek? 55xe8505
-
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Két Sony TV került egy szobába és a távirányítók zavarják egymást.
Van bármi lehetőség ennek a problémának a kiküszöbölésére?
Előre is köszönöm. -
blakey
titán
Az Androidos Sonyk mindig fent lesznek a neten, a háttérben "ügyeskednek", de nem generálnak nagy forgalmat.
-
semetka
őstag
válasz
ArthurShelby #40581 üzenetére
Nálam is fent lóg, kikapcsoltam hogy mobileszközről ne lehessen bekapcsolni de akkor is fent marad wifin. Kiváncsi lennék hogy ilyenkor kikapcsolt állapotban mennyi a fogyasztás.
-
athomi
veterán
Hello!
Van a szülőknél egy Sony 42W705B készülék. Sajnos az utóbbi pár hónapban pár gombnyomást követően nem reagál a TV készülék kb. 10 mp-ig, majd néhány gombnyomást követően ismétlődik a dolog. Baromi idegesítő így használni. Lehet ezzel valamit csinálni?
-
Drexler
tag
Sziasztok! Segítség kellene, van egy Sony 55xe9005-ös tv-m. Hol tudám beállítani hogy ha bekapcsolom a tv-t akkor az erősítőt is bekapcsolja? Előtte Pana tv-m volt az bekapcsolta. Erősítő Onkyo tx-nr 535.
-
WaterWave
veterán
válasz
ArthurShelby #40581 üzenetére
lehet, akkor megnézem majd a beallitásokban
-
WaterWave
veterán
Ha ki van kapcsolva a tv- akkor is fent van a wifin, ezt hol lehet állítgatni vagy van-e rá mód?
-
@rglaaf
veterán
válasz
nagyistv85 #40577 üzenetére
Nem roszabb lesz😂 nekem is ez a gondom inviteles iptvbox van rákötve hdmi-vel és a tv távirányìtón csak a hangerő gomb se home options stb,külün kell bemenni bravia sync menübe ott a tévét kiválsztva tudok beljebb menni
Probáltam tvbox menübe keresni hátha van olyan opció hogy a a tv távirányító át vegye a az összes funkciót de nem találtam -
vlevi
nagyúr
válasz
mateo91 #40566 üzenetére
Nekem droidos van, de hidd el, én se használok mást.
Havonta egyszerkétszer megnézem, hogy VLC-vel jobb-e a lejátszás, mint a gyári lejátszóval, de olyankor rájövök, hogy szivat az android, és újra kell indítani a TV-t, és akkor a gyári lejátszó is megjavul. Android TV alatt szinte minden lejátszó az alap androidos kodekeket használja, ha az megnyekken, akkor egyik lejátszó sem megy.
Korábbi, nem androidos TV-met 5-6 (7???) év alatt asszem egyszer sem kellett újraindítani, ezt meg 1-2 hetente kell, szóval ne sajnáld, hogy nincs android a TV-den.
-
@rglaaf
veterán
válasz
mateo91 #40568 üzenetére
nem az más telon vagy tableten menj fel youtubra fiókodba beállitásoknál van van olyan rész hogy megtekintés tévén ha wifin össze vagy kapcsolodva tvvel akkor youtube gombut akkor ad egy kodot amit a telon beirsz akkor már azzal tudod irányitani ha hang is eredeti lesz csak igy könyebb keresgetni
-
virkir
veterán
-
@rglaaf
veterán
válasz
nagyistv85 #40559 üzenetére
IPtv box van rákötve?
-
Joshi
titán
válasz
mateo91 #40560 üzenetére
Mivel nem Android az oprendszer, ezért nincs lehetőséged úgy appokat telepíteni mint egy Androidos eszközzel. Általában azok a programok amik gyárilag telepítve vannak a tévére, azok átiratok erre az oprendszerre. Anno a Sony 49X8505b tévémen is voltak különböző alkalmazások(Netflix, Youtube, Facebook stb), de az sem volt Androidos.
-
nagyistv85
újonc
Sziasztok, nem regen vasaorla egy sony kd49xe8077 tv-t es elvileg a hozza valo taviranyitot kaptam es a “home” gomb amivel elvileg a beallitasok listajat kellene felhoznia de nem csinal semmit! A tv erzekeli mert villog a tvn a vevo de semmi! Konkretan azt nem tudom beallitani rajta hogy bizonyos ido utan kikapcsoljon! Lehet hogy az elejen valamit rosszul allitottam be vagy ez a tv ennyit tud?! Valaki esetleg talalkozott mar hasonlo problemaval?
Elore is koszi -
válasz
WaterWave #40554 üzenetére
Tartok tőle hogy sehol, én is kerestem már. Ha esetleg megtalálod akkor jöhet az ész. Annyit sikerült kiderítenem, hogy Android esetén ez a név általánosan a Wifi-Direct opció alatt állítható, viszont a TV-n nincs ilyen. Mármint wifi direct feature van, de az opciói között nem állítható semmilyen név, id, vagy egyéb hasonló dolog.
-
WaterWave
veterán
Egy kérdés, hátha itt tudják... az android tv neve: android-cee960613015
Kérdés hogy ezt a nevet hol tudom megváltoztatni... Ezt akkor irja ki mikor a wifi routeren a wireless clientsnél lekérem a listát...
Szóval nem a tv neve, mert azt meg tudom változtatni, hanem magának az eszköz nevét hol lehetne? -
mateo91
tag
kd49xe7005baep, van valakinek ötlete hogy app storet miért nem találok ? youtube, böngésző, amazon stbt látom:/
-
blakey
titán
Illetve most is van pár pluginom a Kodiban, és ki tudja mire kívánok rá még, jó lenne ha nem kéne ilyen limittel élni, pláne hogy az ATV lenne a legdrágább opció.
Mondjuk Amlogic-os cuccal meg HBO GO nem lesz, szóval sehogy se jó ez
Nekem mindkettő van így nincs gondom.Szerintem hagyd meg az S905-öt LE-vel és vegyél mellé egy ATV 4K-t, így nem lesz problémád.
Plex kiegészítővel azért jó használni a Kodi, mert ha a többi eszközöd a Plex-et ismeri akkor a közös adatbázis előnyt jelent és amit elkezdtél az egyiken azt folytathatod a másikon. MySQL-t használok közös adatbázisnak, mert a Plex számomra "kevés", egyébként ha Plex központú lenne a rendszerem akkor a Kodin is az futna, hogy meglegyen a "szinkron".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Macska topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Ibasso SR2
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest