-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Sony-nál szokott lenni 5 év akció? Ha igen, várható idén? Esetleg leárazás várható, mint a múltkor?
-
athomi
veterán
válasz B-L-A-C-K #7260 üzenetére
Kicsit dilemmázok, mert a Samsung most 5 év garanciát ad, de egyszerűen nem bírok megbarátkozni a H6400 gagyi csirkelábával. Plusz a Sony 42"-os, a Samu meg csak 40-es. Szóval ha esélyes egy leárazás és/vagy egy 5 év garancia akció a Sony-nál, akkor inkább várok.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Peddy789 #7296 üzenetére
Na, akkor én meg elhoztam az utolsó darabot. Dilemmáztam a Sony W705 és a Samsung H6400 között, de a Samu mellett csak az 5 év garancia szólt. Képminőségbe nekem forma-formának tűnt, viszont anyaghasználatban a Samsung szerintem a szokásos gagyizást hozza, míg a Sony anyaghasználata és dizájnja nagyon korrekt. Plusz 2" szólt még a Sony mellett.
Kíváncsi vagyok a Panasonic G30 mellett mennyire lesz szerethető.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Tegnap megérkezett a Sony 42W705B.
A Dizájn visszafogott, egyszerű, szép. Bármilyen környezetbe beillik a TV. Az anyaghasználat nagyon jó, bár ezek az egyszerű, nem forgatható lábak a költségcsökkentés jegyében születtek, de ennek legalább fém és nem is csúnya.
Bekapcsolást követően elég lassan áll fel a TV (fél perc?!), ami azt jelenti hogy lassan reagál mindenre. A menürendszer (és a távkapcsoló) kissé bonyolultra sikeredett. A smart rendszer nem túl pörgős.
Nekem az SD adások elég trógernek tűnnek, de ezt egy Panasonic G30 plazma után mondom. Minőségi anyaggal viszont szép a TV képe. A gyári beállítások jónak tűnnek. Feketeszint jó, normál használat mellett felhősödést nem tapasztalok. Zavaró bevilágítás a sarkoknál nincs.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz eastsider #7478 üzenetére
Fórumtárs után rápróbáltam arra a megmaradt 1 darabra hétfőn... és mivel megvolt, elhoztam.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
150-160 körül egyértelműen.
Ha nem vagy hely (és pénz) szűkében, akkor mindenképp a 42"-ost ajánlom. A 32"-os TV nagyon kicsi, én azt mondom 40-42" a belépőszint az élvezhető "mozizáshoz", főleg hogy a legtöbb film 2,39:1 képarányban készül, tehát alul és felül lesz egy fekete sávod.
-
athomi
veterán
W705-ön hol lehet bekapcsolni az automatikus kikapcsolást? Nem az elalváskapcsolóra gondolok, hanem arra, ha egy huzamosabb ideig nem piszkálják a TV-t, akkor az automatikusan kikapcsol.
-
athomi
veterán
válasz #37188608 #7791 üzenetére
22 HD adásért fizetünk havonta +500,-Ft-ot, ebben népszerű sportcsatornák, kereskedelmi adók, természet és tudományos csatornák vannak. Sorozatokat, filmeket meg HD-ban, fullhd-ban szerezhetsz be könnyedén. Szóval nem mondanék le a 42"-ról.
Csak jeleztem, hogy az SD felbontású adások homályosak, életlenek, olykor élvezhetetlenek.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Képminőségben van különbség a SONY 49WD757 és a Sony 48WD650 között?
-
athomi
veterán
válasz hegylako01 #28348 üzenetére
Online vagy személyesen?
szerk.: elég szegényes a Sony TV kínálatuk.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Hello!
Van a szülőknél egy Sony 42W705B készülék. Sajnos az utóbbi pár hónapban pár gombnyomást követően nem reagál a TV készülék kb. 10 mp-ig, majd néhány gombnyomást követően ismétlődik a dolog. Baromi idegesítő így használni. Lehet ezzel valamit csinálni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest