Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blakey #31795 üzenetére
Szerinted hány ember kapna agyvérzést, ha ez így lenne?
A fél világ soha az életben nem frissítene telelfont, ha tudná, hogy ez a következménye.
Még a wp is mindent megtartott és flottul ment, miután 8-ról 10-re frissítettem és azért a droid ennél egy kicsit előrébb tart ha jól sejtem... -
-
blakey
titán
válasz
headhunter #31791 üzenetére
Szerintem nem fog minden flottul menni. Nekem elfelejtette a csatornákat meg még volt egy két furcsaság. Én azt mondom, kötelező.
-
headhunter
addikt
"Gyári visszaállítás" kötelező vagy ha minden flottul megy, kihagyható?
(Nincs kedvem mindent "újratelepíteni", hangolni, beállítani, stb...)
-
Peat76
őstag
Azt hallottam, hogy az MM telepítése előtt is érdemes gyári visszaállítást csinálni és úgy felhúzni az új rendszert? Ti hogy csináljátok?
-
amadeus11
senior tag
Megbízható helyről lehet venni még valahol emberi áron 50 colos W805C-t? Az árukeresőn nem nagyon van és elég drága is.
-
kets520
tag
Föl tettem 808ra az új sw-t ki kapcsoltam távirányítóval de be kapcsolni csak készüléken tudom mért lehet ez?
-
PrinceHerceg
őstag
-
blakey
titán
válasz
Mandok #31777 üzenetére
Akkor gyanús, hogy a HDD elektronikája felel érte, enyém le van kapcsolva és kúsba van.
Automatikus csatornafrissítés ki van kapcsolva? Ha nincs akkor azért éled a HDD is, mivel a tv indőközönként frissíti a csatornalistát illetve a rendszer frissítés is legyen kikapcsolva mivel az is frissíti magát ha ki van kapcsolva. Minden nap itt vagyok 3 méterre a tv-től ami ki van kapcsolva és a HDD is kúsba van, hallom amikor lekapcsol illetve nem látszik a led fénye. -
Mandok
tag
válasz
blakey #31725 üzenetére
Sony W756C egyáltalán nem kapcsolja le egyik USB-re csatlakoztatott külső 2.5" HDD_m sem.
Rendszeresen ébresztget éjszaka, mert HDD-től függően vagy brutális villantásokkal tér magához, vagy túl hangos a lemez pörgése.
De tény, hogy a Sony Androidos TV-m új kora óta rendszeresen ki-be kapcsolgatja nem csak a HDD-ket, de még a JBL hangprojektorom is. (HDMI ARC)
Eléggé utálatos dolog ez, emiatt szívesen visszaváltanék Samsungra, mert azok eddig kivétel nélkül minden HDD-m a TV kikapcsolása után kb. 10 másodperccel már le is állították a vinyót. -
blakey
titán
válasz
PrinceHerceg #31774 üzenetére
Linkeld, hogy mit töltőttél le, lehet, hogy a W-s firmware-t próbálnád feltenni.
Esetleg nyomj egy gyári visszaállítást és utána frissíts. -
DoItYourself
addikt
válasz
PrinceHerceg #31774 üzenetére
Kitömörítetted? Egy .pkg kiterjesztésű fájl legyen a pendrive-on. Mindegyik USB aljzatot végigpróbáltad?
-
PrinceHerceg
őstag
Pontosan, se így se úgy, pedig többféle pendit is próbáltam, mindenféle fájlrendszerrel...
blakey: semmit se, h nem ajánlja fel, így még mindig 5.1.x van fenn
BTW: vki nézze már meg, h rendes képarányban dolgozik-e mostmár az alap video játékos, friss FW esetében, köszi!
-
Nayrobi
őstag
válasz
PrinceHerceg #31766 üzenetére
Telepítsd pendriveról, én is így tettem még szerdán, szintén x85c.
-
blakey
titán
válasz
PrinceHerceg #31768 üzenetére
Jó firmware-t töltőttél le?
Kicsomagoltad letöltés után?
Kipróbáltad másik pendrive-o, HDD-n? -
dh66e
veterán
válasz
PrinceHerceg #31768 üzenetére
Szóval sem az online frissítés nem megy sem a pedndrive-os telepítés?
-
dh66e
veterán
válasz
PrinceHerceg #31766 üzenetére
Ah, az érdekes.
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Kiadták egyáltalán X85C modellekre, mert nekem még most se lát, vagy fogad el semmit sem a TV?
-
norrberth
addikt
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok. Most olvastam hogy kijott vegre a frissites a 755/805 szeriara is.Erdemes letolteni,meg vagytok vele elegedve?kicsit visszaolvasok...
-
szrobert
tag
Sziasztok!
50W755c tévé, a kép jobb oldalán, középen megjelent egy kis kék
kör, mintha egy menü része lenne, de nem tudom sehogy sem eltüntetni..
Találkozott hasonlóval valaki?Köszi!
-
petya2012
őstag
válasz
kets520 #31745 üzenetére
viszont van USB leválasztási lehetőség
most olyan van a discover gomb megnyomása után,hogy kiírja mik mennek az adott csatornákon-erre gondolsz??rákattolsz és odaugrik
lehet volt már ilyen,de nekem ez új
ilyen film ikon van ahol film megy
érem ahol sport
gitár ahol zene(#31748) kets520
igen
-
petya2012
őstag
szerintem a csatornaváltás gyorsabb lett
Hdmi-n keresztüli csatornaváltás villámgyors,de a CI modulos is gyors
(#31743) Tsebacsi
egyenlőre még csak weboldal letölt-pen és telepít
-
-
allfinanz
senior tag
KDL-50W805C
folyton ujraindul az uj szoftverrel
fo ablakig se jut el....
hogyan lehet downgradelni v gyarira visszaallitani? -
blakey
titán
válasz
Tsebacsi #31727 üzenetére
Kell egy hosszabb kábel és minden gond megoldva, nem a tv-ből kell húzogatni hanem a kábel végéről. Rögzítés céljából meg pont jó ott hátul, mert azt úgysem húzogatom és szemből nem látszódik.
Sajnso a HDD-t nem ismerem, illetve azt sem tudom, hogy az oldalsó USB alatt van-e folyamatosan tápellátás vagy nincs. -
-
Sziasztok!
Az normális, hogy a tv állandóan villogtatja a külső HDD-t? Konkrétan mindig langyos a winyó, ha megfogom. Nem örülnék neki, ha folyton pörgetné, mert nem akarok újat venni/gariztatni, és sok adatom van rajta...
-
Tegla80
addikt
válasz
Beri78 #31720 üzenetére
Nalunk "B" szeria az appok kozott van egy ilyen regelos is,ranyomsz adja a kodot es beirod pc-n/telon amin belepsz neten. En pl valami egyebb app-ra lepve csinaltam mert az is hitelesitest kert.
Igy hozzajuthatsz fizetos dolgokhoz is ha pl megadtal bankkartya adatot mert onnan levonja.Ha elfogadja persze mert az acchoz nem mindenkinek fogadja el a magyar kartyat.(ezt tudjuk ugye ps oldalrol....) -
hefa888
csendes tag
válasz
DoItYourself #31708 üzenetére
Még nem telepítettem fel az új FW-t. Én várni szoktam pár napot. Mert ha gubanc van akkor úgy is 1-2 napon belül kiderül. De Idáig senki nem panaszkodott
Lehet este már fel is telepítem
-
Mandok
tag
Sziasztok!
W756C típusú TV.
Pár napja van egy rendszerfrissítési ajánlás a főmenüben. Eddig nem foglalkoztam vele, mert nem akarok fekete kijelzőt (régebben voltak rémhírek erről).
Nektek mi a tapasztalatotok? Érdemes frissíteni, van egyáltalán bármi szemmel látható változás, vagy csak ilyen kis patchelős update-ről van szó?Köszi!
-
Gsx-rr
veterán
755/756c-re jött már valakinek frissítés? Vagy csak manuálisan fog menni?
-
ArGab
őstag
Csak azért nincs gond vele mert még a 16-osra épül és gondolom ugyanezt a hekket használja ami ha jól értem egyre kevésbé ajánlott MM alatt mert nincsen garancia rá, hogy az OS nem piszkál bele a PCM streambe.
DoItYourself: igen láttam, még azt is hogy handle with care, more dangerous in v17 illetve hogy minden lejátszás ezzel a max hangerős zajjal indít és leállításkor ezzel zár ami nem hangzik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Airpods Pro 2 bontatlan 1 év Apple jótállás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 40%-os áron!!! - HEGEL P20, H20 - High End elő- és végerősítő
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest