- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hefa888
csendes tag
Reggel voltam a győri mediamarktban és a 65W857 csak 250 ezer FT van belőle origi is. Hátha valakit érdekel
-
hefa888
csendes tag
válasz DoItYourself #31708 üzenetére
Még nem telepítettem fel az új FW-t. Én várni szoktam pár napot. Mert ha gubanc van akkor úgy is 1-2 napon belül kiderül. De Idáig senki nem panaszkodott Lehet este már fel is telepítem
-
hefa888
csendes tag
válasz grafur #31342 üzenetére
Ilyen kategóriában az egyik legjobb választás. LG nek a képe szerintem jóval gyengébb. Érdemes az áruházban összehasonlítani a 2 márkának a képét. Ha mázlid van még egymás mellett is van és akkor lehet látni a különbségeket. Internetes funkcióban szerintem mindegyik nagyon jó. Annyi, hogy a sony az android TV és ha a mobil piacot nézzük akkor azért elterjedtebb, illetve lehet fejleszteni. 4K nak lehet nincs sok szerepe ekkora méretben, de később még lehet. 50W755 ös van ilyen árban ami Full HD-s de kicsit szebb a kialakítása mivel alumínium. Az meg már csak pár helyen lehet kapni. Ha most kellene ilyen árban vásárolnom TV-t akkor én is a 49Xd7005 öt vásárolnám.
49 a méretet jelzi. X= UHD felbontás D= évjárat (2016) , 7 meg a sorozatot.
Az biztos, hogy nem egy media lejátszója van a TV nek. Én a KODI-t használom. Szeretem de ott van a PLEX, VLC. Arcos media player. De külső pendrive ról bármit rá tudsz tenni, de lehet nem úgy működik mint egy tableten mert nincs optimalizálva, de erre kicsi az esély. HBO GO -t is úgy tettem fel és prímán működik
[ Szerkesztve ]
-
hefa888
csendes tag
Lenne egy kérdésem hogy lehet beállítani a sony saját média lejátszónál a képernyő méretet? mindig teljes képernyőre állítja
-
hefa888
csendes tag
Szevasztok!
Kodi-ba szoktam néha napján használni a movieshark CC et de mostanában nem működik. Amióta kapott valami frissítést azóta nem akar megnyikkanni
Valakinek működik?
illetve a VLC-t hogy lehet használni TV-én? Mert hálózaton látja azokat a mappákat amik megvannak osztva, de mkv-t nem ismeri fel. Kodival igazából megvagyok elégedve de azért akarom fejleszteni a rendszert
-
hefa888
csendes tag
Frissítettétek a TV t? Visszajelzés?
[ Szerkesztve ]
-
hefa888
csendes tag
válasz PlatiaAmos #22707 üzenetére
KODi
-
-
hefa888
csendes tag
Honlaptól MM - art áruházakban -10% -15% akciók lesznek ) Én megyek is és veszek egy 55x8507 et
-
hefa888
csendes tag
melyik a jobb? Direct led vagy a EDGE led?
-
hefa888
csendes tag
válasz XFishboneHUN #2098 üzenetére
és itt h lehet letölteni?
Amúgy köszi a videokat
-
hefa888
csendes tag
Hello!
Melyik lenne az a video? Test videokat honnan lehet letölteni? minden érdekel )
-
hefa888
csendes tag
Szevasztok!
Help me!
Adott egy 40HX720 as LED LCD TV, mely egy laptoppal össze van kötve (DELL N5010 ((ATI mobility 5650 VGA) HDMI vel van össze kötve. Régebben a TV re teljes képernyőre rakta ki de miután újra raktam a rendszert a TV n levág minden oldalbl 3-4 cm ert.
Valakinek van ötlete hogy lehet megoldani azt h teljes képernyő legyen ismét??? köszi
-
hefa888
csendes tag
Nem csak a panelen múlik hogy milyen a képminősége... az elektronika a leglényegesebb...
-
hefa888
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Egy 40HX720 at néztem ki, 215 ezer Ft ért kapnám meg. Tudom hogy egy tavalyi modell. A mostani modelleket nézegettem de úgy látom nem tudnak többet. Samsungot elvből nem veszek. LG -t tesztelgettem, de valahogy a mozgást nem kezeli jól.
40HX751 es 279999 Ft lenne de a képe szerintem nem éri el azt a színvonalat amit 720 as.
3D je milyen? Élvezhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest