- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tronico
csendes tag
Ez így elég érdekes
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy a problémás filmeknél az MKV konténeren belül az elsődleges hangsáv az angol (tehát a DTS), míg a többinél nem. És ha a TV mediaplayer-e ilyen fájlt kap, akkor automatikusan azt mondja, hogy "not supported" és már nem is enged hangsávot váltani. Ha minden igaz, akkor van valami mkvmerge nevű program (gondolom van amúgy sok másik is), amivel tudod orvosolni ezt a problémát (márha valóban erről van szó).
#189 stigma
Sajnos DLNA-t még az életben nem használtam, így ehhez nem igazán tudok hozzászólni (lehet hogy valami hálózatos lejátszással foglalkozó topic-ot kéne keresned, ha egyáltalán van olyan). Esetleg megpróbálhatnád Te is, hogy az MKV konténerben átállítod az elsődleges hangsávot. Így láthatnád, hogy valóban az angolhoz ragaszkodik a TV-d vagy az elsődleges nyelvhez. Ha úgyis az angolt preferálja, akkor meg kéne nézni, hogy a TV saját lejátszójában nincs-e lehetőség az elsődleges nyelv beállítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest