Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Üdv
Le tudná nekem valaki írni egy Sony 42w805 pontos méreteit talp nélkül Szélesség/Magaság?
Köszönöm!
Üdv -
radi8tor
MODERÁTOR
Mi a véleményetek KDL-42W655 -ről?
3D és számítógépes használat nem lesz rajta. -
Mankó
veterán
válasz
dorika87 #1494 üzenetére
100-110 ezerért nem fogsz az igényeidnek megfelelő Sony tv-t kapni. Másikat se nagyon, wifi, smart, sokat dob az áron, s a legtöbb ilyen jellemzőjű tv-ben, már ott a 3d is.
Szerintem gyűjts még kicsit az árhoz, s úgy válassz egy minőségibb tv-t, mint hogy most veszel egy szerényebbet, amit néhány hónap múlva már cserélnél is! -
dorika87
őstag
Sziasztok! TV vásárlás előtt állok. Még csak nézelődős fázisban vagyok. Infókat gyűjtök, és a segítségeteket szeretném kérni. Látom ti elég jól értetek itt a dolgokhoz. Tanácsot kérnék milyen tv-t vegyek? Fontos szempontok: 32" Full HD, LED, Smart, Wifi, DLNA, USB-ről film nézés. Nem szoktam játszani tv-n és a 3D sem érdekel annyira. Inkább film nézésre használnám hdd-ről esetleg DLNA-n keresztül és esetleg android-os telómmal kapcsolnám össze ha úgy van, távirányítós alkalmazás illetve, hogy lássam a tv tartalmát telóról vagy fordítva. Tehát ilyesmik érdekelnének inkább. Milyen típust ajánlanátok ami viszonylag olcsóbb árban van, mert nem tudok rá sokat szánni (100-110e). Köszi!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BobChemistry #1491 üzenetére
MKV topicban kérdezz/keress rá erre, ne offoljuk szét a SONY topicot MKV profilokkal.
-
krx21
nagyúr
válasz
BobChemistry #1487 üzenetére
Jobb ha megbarátkozol vele, hogy a TV-k médialejátszó képessége nem éri el egy dedikált, asztali médialejátszóét... Firmware frissítéssel próbálkoztál már?
-
BobChemistry
őstag
Sziasztok!
Ma hozták a 42W650 készüléket, és rögtön belefutottam egy olyan problémába, hogy nem minden mkv file-t játszik le. Találkozott már valaki hasonlóval?
-
krx21
nagyúr
Szégyen, de most nézem csak milyen jó a sony support oldala...
A W905 már rég nem talált új frissítést, pedig van... Remélem ez megoldja a ki-be kapcsolgatást a frissítés miatt, pedig ki volt kapcsolva a menüben... Feltettem manuálisan pendrive-ről...
Még a Sony1040-es erősítőt is frissítettem, na az 1 óra volt... -
krx21
nagyúr
válasz
junior11 #1483 üzenetére
A TV nagyon tetszik, az első LCD aminek tudok örülni is... Persze ennek is van hibája...
A Blu-Ray amit vettem: Sony BDP-S790
Az idei eresztést felejtsd el a sony-nál, de ez a 790-es egész jó... -
MSoltRC
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Gondoltam, hogy az lehet a baj, hogy D-Sub-on keresztül nem lehet a 3D-t lejátszani. Sajnos a Laptop nem rendelkezik HDMI kimenettel.
Üdv,
Péter -
MSoltRC
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sony 40HX750-es TV ami nem játssza le alapból az mkv formátumú videókat.
Le lehet játszani valamivel laptopon keresztül a 3D-s mkv videót, hogy a TV érzékelje is a 3D-s jelet?Próbáltam kmplayer-el, de úgy nem működik, a TV nem érzékeli a 3D jelet. Gondolom, mert a számítógép alapból a PC-bemeneten (D-Sub) nem 3D-s jelet ad, vagy nem is lehet azon a bemeneten keresztül 3D-s jelet küldeni?
A Laptopon nincs HDMI kimenet, így a PC-bemenet (D-Sub) + hangbemenet (sztereó mini) párost használom.
Üdv,
Péter -
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #1467 üzenetére
Ez olyasmi mint a w650 csak 50"-ban... Nem? Sajnos 100hz panel is...
-
Warck
tag
válasz
Pro Koryak #1463 üzenetére
olvass vissza elég sokat írtunk a MotionFlow-ról ! Hogy miért is más mint a többi !
-
krx21
nagyúr
válasz
Pro Koryak #1463 üzenetére
Ugyan az... Csak a ledeket vibráltatja...
-
Pro Koryak
addikt
Helló,
annyit kérdeznék, a sony kdl42w650 tv-ben a motionflow xr 200hz is ugyanazt csinálja mint a samu cmr 100hz v a belépő pana ledlcd(pl. 42e6e) 100hz megoldása?
két képkocka közé beilleszt egy feketét v ennél azért jobb megoldás???kössz
-
borbas666
aktív tag
Üdv. Valaki tudja hogyan kell a tv - t regisztrálni? Van egy w650-em de nem jöttem meg rá.
-
Warck
tag
Otthoni módban, is van élénk kép beállítás az is gyönge volt? ha normál módban max háttérfénnyel több mint elég a fény.nekem ex650 Az üzleti módban a fogyasztás is bőven meg növekszik, bár 65 W-vagy 95 Watt óránként, ezzel is számolni kell. Nekem a 32 ex 650-volt ilyen fátyolos. De a 40-collos már nem ilyen. fátyolos.
-
sgg
tag
válasz
nismoka #1424 üzenetére
Mindenképp kell lejátszó hozzá, mert dlna-n és usb-n sem megy minden rendesen. Érdemes venni, pl egy dune lejátszót, hidd el nekem, én már az egészet végigjártam. Pl az említett lejátszót 3 éve vettem, de mai napig is van hozzá frissítés, és nem nagyon van olyan amit ne játszana le. Sajnos a tvkhez max 1 évig adnak ki frissítést, aztán annyi. És a lejátszó meg aztán mindenhonnan le tudja, hálózati meghajtóról is..
misuti (#1426): Nem hiszem, hogy baj lenne
[ Módosította: radi8tor ]
-
misuti
tag
Sziasztok!
W650A típusú tv-nél ronthat a kijelző élettartamán,ha otthoni mód helyett áruháziban használok?Sokkal jobb a kép! -
m3gtr
senior tag
válasz
ezanickem #1422 üzenetére
Semmilyen tévé lejátszója nem alkalmas normális film nézésre, főleg nem a Sony. Mindenképpen kell hozzá valamilyen lejátszó. Sokan el vannak tévedve hogy vesznek egy lapos tévét azt pendrive ról akarnak filmet nézni. A hangról meg nem is beszélve, hogy lehet élvezni a tévé ből kijövő hangokat filmeknél, nem értem.
-
zsokagi
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, van egy sony kdl42w650 tv és hol a fenébe találom a tv code -át??
Aktiválásához kéne. -
nismoka
addikt
válasz
hyperspace #1411 üzenetére
EX750 nincs, HX750 van.
-
hyperspace
őstag
sziasztok,
merre találok erről a tv-ről cikket/árat: KDL46EX750/S ? keresgéltem, sajnos kevés sikerrel.
válaszokat előre is köszönöm! -
ezanickem
tag
Sziasztok!
Megvenném első Sony Led tv-m. Nagy igényeim nincsenek, sportot néznék főleg másra nem igazán használnám maximum néha laptopot rákötném, 3D nem érdekel.Típusokat amiket nézegettem azok a KDL40R470 és a KDL42W650 volt. Ebben kérném a segítségeteket mint laikus. Keret pedig úgy 170e de ez a palafon. Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Warck
tag
válasz
Fandango #1405 üzenetére
Nos nem lehet rossz képe, igaz egy kicsit vissza vettek, a csatlakozók számából. Viszont érdekes az a rész ahol a teszt lemezzel próbálták a tv-t- érdekes dolgokat tapasztaltak, ha jól olvasom a led mozgás javítással, fel ugrott 1080-sorra a kép és a mozgás javítás nélkül 300 sor.De nem nagyon jött be nekik vannak mellékhatások is.Szóval vannak változások a tavalyi modellekhez képest. Ebbe a tv-ben AUO panelt szereltek, míg az enyémbe 40ex650 abban még Samsung spva panel van. De a 32 collos ami előtte volt nekem, abban AUO panel volt és annak se kellet a mozgás javítás és akkor is szép lágy képe volt.Mint amit tesztelnek. Szóval jó vétel ha azt nézzük,hogy kapunk pár pluszt de van mínusz, de kép a lényeg és az nem rossz
-
sgg
tag
Még pár dolog ami a teszt közben derült ki:
DLNA-n is megy a felirat, itt csak a DLNA szervertől függ. Ha az mkv-ban van, akkor a plex-el szépen megy. Ha csak az mkv/avi/mp4 file mellett van, akkor a plex nem tudja küldeni streamként ergo nem is lehet feliratot kapni. DLNA alatt is működik minden, lehet a hangsávokat is választani és feliratokat is. Annyi kell, hogy a DLNA szerver is küldje.
Azt gondolom, hogy egész használható medialejátszó van benne (dlna és local)
Másik kérdés szoftver frissítés merre van benne? Nem nagyon találtam. Jah, a teszteknek meg ne nagyon higyjetek, pl itt a Samsung is hasonlóan a kdl50w656-joz erősen ajánlott, pedig még a hatos széria a közelében sincs ennek a tévének, itt a teszt:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue32f5000-201308253262.htm
itt pedig az enyéb kisebbben (mindkettő erősen ajánlott vétel szerintük):
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl42w653-201308113237.htm
-
Warck
tag
Ez így van a Sony tv élénk módba is jó képet ad, a Samsung élénk módban brutálisan túl van lőve, nem egy Samsung tv-m volt. Az utolsó ami volt az ultra clear panel volt benn, és annak már egész jó volt a képe, de a fehér nem volt olyan fehér mint a Sony-n elképesztő a különbség, és ezt akkor lehet látni ha egymás mellét tesszük őket ! Szóval akár milyen panelt is tesznek a Sony-ba , itt látszik,hogy az elektronika győz !
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync