- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cabii
tag
válasz Kabel15 #1762 üzenetére
Sziasztok
Tegnap a duna plazás mediában jártam, és egy kdl-40hx751-et /esetleg 750??/ láttam 200 ért, plusz ajándék ps3 járt hozzá...
Hátha érdekel valakit a dolog. /engem kicsit megcsapott az ajánlat, mert én ugye 234 ért vettem a 805-öst, és nem járt hozzá ps3. De hátha valakit érdekel a dolog
Cabi[ Szerkesztve ]
Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
Scoobyka
addikt
melyiket erdemesebb venni meg a 42w650-et? vagy a 40hx750-et? tudom egyik tavalyi masik idei modell de megis?
-
Kabel15
aktív tag
válasz nismoka #1792 üzenetére
Mondjuk sok mindennek kell addig még klappolnia sajnos. De örülnék ha le menne az ára a 40" mondjuk 280k ig. És mondjuk még egy Telefont is adnának hozzá. Most amúgy is nagy reklám ez a one-touch mirroring. Amit amúgy full feleslegesnek tartok de benne van mit lehet tenni .
Egyébként sony bolt és sony bolt között van valamilyen együttműködés? Szóval ha mondjuk a honlapon fent van hogy AKCIÓ akkor az minden sony boltban akció? Fogalmam sincs, hogy itt hogy működik ez a bolt. :/Szerk: Sony hivatalos márkakereskedés. Akkor mégis hivatalos
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
válasz nismoka #1790 üzenetére
Igen! Ki tudom számolni. Viszont a kint lévő ár szerintem már az akciós ár. Szóval eredetileg 222.222ft volt.
Jó végülis nem is az a TV érdekel. De most bele szerettem a W905 be Aktív szemcsi
(olyan jó, hogy akartam venni egy TV-t 120k ért és most 320k nál járok )Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
válasz Kabel15 #1785 üzenetére
Sajna bezárt mire oda értem
Viszont ki volt rakva a kirakatba egy Sony KDL-46R470A 199.990ft ért. És egy hatalmas 10% kedvezmény cimke. Ez viszont nem tetszik :/ Neten is 199.990ft. Szóval ebben most hol a kedvezmény? :/
És kiderült, hogy nem Sony Center hanem Sony Centrum
Bár remélem azért ugyan azok a kedvezmények vonatkoznak erre a boltra is mint a többire.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Warck
tag
válasz nismoka #1777 üzenetére
Ez így van az elektronika sokat számít ill a gyártási eljárások, azért a Sony jobban oda figyel mint a samu ezért is van az,hogy a sony kevésbé foltos mint a samu. Mert a panel csak egy dolog, ami mögötte van az számít. Kár,hogy abba hagyták a közös panelgyártást ! Igy kénytelen másoktol venni panelt, bár az Auo nagyon sokat fejlődött így érthető a Sony döntése ! Mert olyan cégel állt össze aki minden energiáját panelokba fekteti ezért veszi a Sony tőlük a 4k-s panelokat is ,mivel így könnyeb olyan dolgokra fokuszálni mint az elektronika ami a tv lelke !
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Ez a 685-os tv nagyon megtetszett,de tenyleg nem ,esz 42es meretben? Input lagban valami teszt rola?
-
Mankó
veterán
válasz Kabel15 #1780 üzenetére
De annyit megtehetsz, hogy elmész egy ismerőshöz, akinek nagy tv-je van és megnézel rajta 1-2 filmet. Hidd el a 3.-nál már nem is fogod olyan nagynak találni! Tapasztalat. Haverok is így voltak az enyémmel.
Pedig én 32 colosról váltottam, s az sem volt sokkal távolabb mint a mostani, max egy fél m-rel.
Inkább várj, tesztelgess, mint 2 hét múlva azt mond, basszus még a 2 mérettel nagyobb se lett volna nagy! -
Kabel15
aktív tag
válasz nismoka #1781 üzenetére
A Sonycenteres árak és a Sony.hu-n lévő árak azok mennyire egyeznek? Mert a W905 Sony.hu-n még mindig 420k. Sonycenterekbe meg 320k. Azt kéne már csak tudnom, hogy ami itt van nálunk sony bolt az most milyen
-
nismoka
addikt
válasz Kabel15 #1774 üzenetére
A Samsung panelről annyit hogy S-LCD néven közös gyára volt a Sony-nak a Samsung-al amiből mondjuk a Sony már kiszállt. Valamiért mégsem voltak annyira foltosak a sony-k mint a samuk.. Most egyedül a W8-ba az LG-től veszi a panelt, a többi AUO, de egy tv képminőségét az elektronika nagyban meghatározza, namost ebben erősebb a Sony.
[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
Mikor haza hoztam a HX750 es 40" akkor 2m ről néztem. HD szép is volt de SD az kegyetlen zavaró. Meg is fájdult a fejem. Meg valahogy nem is bírtam normálisan aludni. Most át lesz rendezve a szoba. így 3,5m hosszába. KB ez lesz a nézési távolság is. Viszont ami gond hogy valószínűleg egy 30CM re lesz a faltól mivel 2,5m széles a szobám (és ezen a falon van az ajtó is.) És félek hogy így is hatalmasnak fogom látni. És a HX750 40" volt. Ezek meg 42"
-
Kabel15
aktív tag
Köszönöm!
Azért az érdekes, hogy elvileg a SONY a magasabb kategória mind árban mint minőségben (Sajnos itt ez a 2 együtt jár)
És mégis azt olvasni hogy a Samsung meg az LG gyárt paneleket hozzá .
Viszont pont a Samsung nál lévő felhősödést meg kép foltosodást elkerülendő szeretnék SONY-t venni
Már csak azt kell eldöntenem hogy W650 vagy W805. Nem kevés az ár különbség. és 2D re majd ugyan az a 2.UI: Utána jártam a W685 nek. Az a baj hogy ez csak 50" ban van. Az én szobámba nagyon max a 42 lenne jó. Így is lehet a nappaliban lesz a végleges helye.
[ Szerkesztve ]
-
cabii
tag
válasz Kabel15 #1760 üzenetére
Szia
most végre itthon vagyok, és nézem. IPTV, sd adás, és dobtam egy hátast, olyan szép. Igaz, eddig csak a bátyám tv-jét láttam, az egy 750/751? asszem, annak nem volt ennyire éles a képe érzésre sd adásoknál.
Én a fekete hiányosságait nem igazán látom, ellenben próbáltam 1080 as gyűrűk urát, és hát Gandalf minden haja szála látszik...
A 3d érdekes. Az aktív engem nagyon zavart, mert vibrált, és ezt nehezen viseltem, ez itt nincs. Pár méteres távolságról, már egyáltalán nem látszik a passzív 3d váltott sora, ellenben nagyon szépen előre hozza a képet, jeleneteket. Szóval az nagyon tetszik, bár nem hiszem, hogy mindent így fogok nézni. /szemüveges vagyok, a szemüvegemre is kényelmesen felvehető a 3d-s szemü/
Ha van esetleg valami kérdés próbálok válaszolni
Üdv CabiLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
Warck
tag
válasz nismoka #1768 üzenetére
köszi a ki igazítást, Szóval ami nem 3d-s az mind AUO panellal szerelt tv. Akkor hasonló a képük,W 650 esnek mint a tavalyi ex 82-es szériáknak. Az nem is oylan rossz Amúgy nekem a EX 650 32"-es képe jobban be jött főleg azért, mert semmilyen utánhuzás nem volt. Míg a 102cm-s ami most van néha sajnos tetten érhető, egy kicsi olyan samsungos utánhuzás, vagy egy kis uszály. A led mozgás javítás szinte teljesen eltünteti. míg a 32"es nél led mozgás javítás nélkül is nagyon szép kép volt. Ami más az a háttérfény ereje, az 102-esnek brutális , meg a feketéi nagyon jók.
[ Szerkesztve ]
-
Warck
tag
válasz nismoka #1761 üzenetére
Igen a w650-ben auo panel van, míg az tavalyi 102-es ex tv-ben még samsung panel volt a 102 cm alatt,meg auo panelok voltak. Volt is különbség , a 82-es nek melegebb színei volt, míg a ex 650-nek igen élénk de jó beállitsal nagyon jó a képe. az ide tv-k már auo meg LG panelokat használnak, ezért vannak olyan különbségek. De az biztos,hogy vannak pozitív és negatív változások ! A tavalyi szériákhoz képest, kevsebb HDMI-Kevsebb usb port pl W650
-
Kabel15
aktív tag
válasz nismoka #1763 üzenetére
A melegebb színek mit jelentenek? HX750 em volt 3 napig. Mondjuk az avatar 3D be néztem bele, meg néztem 1 órát a Batman ből. W8 nak azért gyengébb a feketéje mert az a panel kell a 3D hez? Míg a W6 ba lehet másik panel mivel az nem tudja a 3D-t? Azon is el kéne gondolkodnom, hogy kell e nekem egyáltalán 3D. Avatar 3D ben HX750 en látványos volt. Amit láttam belőle. Viszont W805 ben néztem egy 2 perces trailer az új Kaptár filmből. Ott zavart, hogy nem éles a kép. Mondjuk lehet a sok fény tett be ami az üzletben volt. Bár passiv 3D nél nem kéne hogy zavarjon a fény, legalábbis kevésbé mint az aktívnál. Eddig csak aktív 3D tv jöhetett szóba. De mivel 3D egy lehulló csillag, legalábbis a szemüveges változata, ezért most inkább a 2D képminőségre koncentrálok. Egyébként az X-reality Pro az SD adások képminőségén is javít? (sajnos még nem tartunk ott, hogy minden foci meccs HD ban jöjjön )
[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
-
nismoka
addikt
válasz Kabel15 #1757 üzenetére
Összességében a W805-nek jobb képe van mint a W650-nek, a W8 feketéje viszont gyengébb az IPS panel miatt mint a W6-nak. A kép tónusa is alapból más, a W8-nak melegebb színei vannak, persze ez kompenzálható valamelyest. A W8 háttér fényereje viszont brutálisan nagyobb mint pld a W6-nak vagy a jó öreg HX750-nek. Menü gyorsaságban és smart funkciókban messze jobb a W6 és a W8 mint a HX750. Azt gondolom tudod hogy a W8 az passzív 3D, tehát a 3D az jobb HX750-en vagy W905-ön. Egyébként most ment le a 40W905 ára 320e körülre..
[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
Köszönöm.
Most egy régi HD Ready SONY tv-t nyúzok De már ezen is piszok szépek a HDMI-n ráküldött filmek.
Ha van még esetleg valamilyen észrevételed akkor azt megköszönöm.
Extra szolgáltatások nem nagyon érdekelnek. PC vel kötöm össze.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
cabii
tag
válasz Kabel15 #1757 üzenetére
Szia,
úgy tudom, hogy a 805-nek jobb a képe. ráadásul a 805 az már valós 100Hz frissítéssel rendelkezik, de a 650 mintha még nem...
Úgy tudom, hogy a 751-nek szebbek a feketéi. Ahhoz képest visszalépés, de másban sokkal jobb. A media lejátszója jobb, a hálózatos szolgáltatásai is jobbak.
A 805 és 807 közötti különbség, hogy a 805 fekete aluminium kerettel szerelt, a 807 ezüst színűvel.
Mi egy hete használjuk, és nagyon meg vagyok elégedve vele.Remélem, tudtam segíteni
CabiLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
Warck
tag
Bravia sync ki van kapcsolva? hdmi vezérlés miatt nem reagál a tv a távirányítóra ! Én így jártam az ex650-nel nem tudtam miért nem reagál aztán, meg nyomtam a Bravia sync gombot és ott van olyan,hogy tv vezérlése tv távirányítójával, aztán megint reagált rá. egy darabig végül a beállításokban ki kapcsoltam a vezérlés és azóta nincs iylen gond
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos a HX751 emből nem lett semmit.
Szóval új TV után kell néznem. Samsungot néztem eddig. De nem merek kockáztatni.
42" ban gondolkodok. W650 olcsó viszont nem tud 3D-t. W805 jöhetne még szóba.
Ennek a 2 TV nek egyébként ugyan olyan a képe? Vagy azért a W805 nek jobb?
Kép minőségben nagy előre lépés látható mondjuk a HX750 és W805 között? Vagy a 805A a SONY idei alsó kategóriás 3D TV-je? Mondjuk 260.000ft os ár cédulájával remélem hogy nem.
Egyébként miben különbözik a W805 és a W807?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
-
cabii
tag
Hali,
Pénteken vettünk egy sony kdl-42w805-ös tv-t és minden szép és jó, de felmerült pár kérdés.
Az egyik az, hogy ha hdmi-a bemenet /iptv settopbox/ akkor a távirányítón nem működnek a távirányítón a home, return, options, i+ gombok. Ezek egyszer már működtek, /hdmi alatt is/ de aztán ki kellett húzni a tv-t, mert lefagyott egy mkv-től, és azóta megint nem megy, és nem tudom hogyan lehetne visszacsinálni, hogy jó legyen..
A másik dolog, hogy amikor olyan filmet akarok lejátszani, ami nem tetszik neki, akkor kirak egy háromszöget, hogy nem támogatott formátum, de ennek ellenére lejátsza... ezt a figyelmeztetést nem lehet valahogy kikapcsolni?
Nagyon szépen köszönnék minden segítő ötletet
Köszi
CabiLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
Spancho
senior tag
Köszi az infót ,majd kipróbálom ha otthon leszek.
Amikor megnyitottam az options-t nagyon nem is nézelődtem ,csak a FELIRAT KI/BE opciót néztem.
(De este volt szóval nem is foglalkoztam vele ,néztem mást)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
XFishboneHUN
senior tag
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Van egy W650 LED tévém.
Pendrive-ra rápakoltam pár sorozatot ,2 darab feliratos.Ezekhez rátettem a felirat fájlokat is.
(nem pont ugyan az volt a neve a feliratoknak ,de átneveztem őket ugyan arra.
A tévé fel is ismerte a feliratot ,az időzítés pontos ,csak a betük helyet ???????? ?? ???????
Kérdőjeleket pakol ki.Mit kéne tennem ,hogy rendesen megjelenjen a felirat ?
Tegyem külön mappákba a filmeket/sorozatokat és a mappán belül rakjam be a hozzá tartozó feliratot ?
Vagy ne nevezzem át ?A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Mankó
veterán
válasz nismoka #1739 üzenetére
De érdemes valamit állítani a menübe, vagy fogadjam el ez ilyen?
Mondjuk nagyon furcsa, a kisebb samsungnál miért nem volt ilyen? Pedig az szinte teljesen zárt helyen volt, s melegedett is rendesen, sosem volt ilyen, de még hasonló jelenség sem. Ez meg fent van a falon, szellőzik ahogy kell és kattog keményen. Már hibára gyanakodtam. -
Mankó
veterán
Még mindig szívom a fogam a HX751 kattogása miatt. Használat közben és utána is hangosan kattognak a relék. 2-t, 3-at kattannak akár fél percenként is. Még 15 perc kikapcsolás után is. Nem hiszem, hogy ez így lenne normális. Persze a burkolat felmelegedése lehűlése is pattoghat, de nem ennyit.
HDMI vezérlést már kikapcsoltam, lan kapcsolat is megy a tv-re, de ha emiatt van a kattogás, szívesen lemondok a netről. Valakinek van valami ötlete mitől lehet, vagy mit állítsak még, hogy elmúljon ez a dolog, de legalábbis kevesebbszer jöjjön elő? -
Scoobyka
addikt
w650-esre mennyire jellemzo a bevilagitas illetve flhosoded?
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz radi8tor #1732 üzenetére
Vásárlástól számított 180 napon belül lehet érvényesíteni, azt mondták, bár nem túl nagy határozottsággal!
Bár ez érdekes, mert itt a fórumon mondtak nekem 90 napot, a Sony Center honlapján 360 nap szerepel, ők meg megmondták az arany középutat!
Mindenesetre a 28 ezres eredeti ár helyett 14 pénz a +3 évért és a balesetből eredő károkért szinte "ingyen" van
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz XFishboneHUN #1731 üzenetére
Rögtön veszek egy TV-t akkor.
Kár, hogy én elfelejtettem ezt aktiválni időben.
⭐ Stella
-
XFishboneHUN
senior tag
Aki most, vagy nem rég vett Sony TV-t, annak mondom, hogy okt 27-ig 50% kedvezmény van a kibővített garanciákra!!!
Már megérte bemennem a Sony Centerbe!
-
Ronam
addikt
válasz nismoka #1725 üzenetére
Amúgy egész jól beállítgattam magamnak, egyetlen probléma viszont még mindig fennáll. Mikor filmet nézek laptopról (feliratos), mikor feljön a felirat a fényerő is emelkedik magától. Ez vajon mitől lehet? Szinkronos filmeknél nincs ilyen probléma, de a szinkronos filmeket meg nem igazán csípem .
-
nismoka
addikt
Kalibráld a saját izlésed szerint. A gyári normál beállítás megfelelő amúgy, esetleg a zajcsökkentőket kapcsold ki ha jóminőségü az adás amit nézel. Full HD forrásnál pedig mindenképpen kapcsold ki a zajcsökkentőket, az él kiemelőt és a részlet kiemelőt is mert felesleges. (képbeállítások/részletes beáll)
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
-
nismoka
addikt
-
Ronam
addikt
Ismertek valami oldalt, ahol le van írva hogyan kell kalibrálni a tv-ket? (W650)
-
XFishboneHUN
senior tag
A TV képes kezelni az 1TB USB3.0-s HDD-t? Mert lehet vennék filmek miatt!
-
nismoka
addikt
válasz XFishboneHUN #1717 üzenetére
USB Hub nem támogatott, pontosabban bele dughatod de egyszerre csak egy USB-t lát, tehát ha a HUB-ba két dolgot dugsz csak azt látja amit előszőr beledugtál, a másodikat nem.
-
XFishboneHUN
senior tag
Illetve egy kérdés még:
Ugye csak egy USB csatija van, de ha rádugok egy USB HUB-ot, azt tudja kezelni és így ezzel több usb-s eszközt?
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
A hétvégén vásároltam egy Sony KDL-42W650A típusú készüléket! Az lenne a kérdésem a kiterjesztett garival kapcsolatban, hogy sok helyen az van, hogy csak a vásárlástól számított 90 napon belül lehet megvenni ezt a "plusz szolgáltatást", vagyis a +3 év garit, míg a Sony honlapján az van, hogy erre lehetőség van 360 napon belül is! Akkor ezt most, hogy is van, mert nem egészen értem??!!
A TV meg fenomenális!!
Ui.: A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
-
-
Akra_hu
tag
http://www.dvdgalaxis.hu/sony_24_60cm_3d_monitor__ajanek__ps3_41523
[link]Vélemény? Frissítési frekvencia: 240 Hz valós lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Elvileg kedden ismét egy 40 HX751 tulajdonosa leszek. Tudnátok adni hozzá valamilyen leírást hogy mit hogy érdemes beállítani a legjobb kép érdekében? Szóval ne bántsa a szemet de azért szép legyen a kép.
Jó lenne egy magyar leírás.Előre is köszönöm.
-
radi8tor
MODERÁTOR
sony.com?
Már meg is van: [link]
Improvements over version PKG3.611AAA:
Improved performance and stability of the Internet features
Benefits provided by previous updates and included in version PKG3.710AAA:
Improves stability of the sound output with a Blu-ray Disc™ player using an HDMI® connection
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Ronam
addikt
Meg lehet valahol nézni, hogy mit tartalmaznak a frissítések? Tegnap felajánlott egy frissítést a TV-m (KDL-32W650).
-
Mankó
veterán
válasz adamos87 #1703 üzenetére
Nekem 55-ös van, Digi-m van, full hd-t és 3d-t is nézek, xbox 360 van rákötve.
A 751-hez kapsz 2 db 3d szemüveget, a minősége tökéletes, de kényelmetlen. Nyomja az orrnyerget és a fület hosszú távon.
3d tökéletes, de filmek alatt nem igazán jön ki a 3d varázsa. Animációkban fenomenális. Full HD gyönyörű. Hangja nagyon doboz hangú, sokkal rosszabb mint a régi Samsungé volt. Érdemes beszerezni egy házimozit mellé. Filmeket média lejátszóról nézem, így a beépített lejátszóról nem tudok nyilatkozni, de talán az mkv-t nem támogatja.
Xbox játék módban tökéletes, nem látok után húzást. F6400-am nem volt, egy HD ready Samsungról váltottam.
Garancia: úgy tudom 2 évvel mennek, de én akcióban 5 évvel kaptam.
Nálam negatívum a DTS támogatás hiánya, és a doboz hang, lekapcsolás után még sokáig hallom a kondik pattogását. Van bevilágítás is, ami átvezető képeknél látszik (máshol nem), amikor semmilyen képelem nincs a sötét képernyőn. De ez igazából az lcd hátrányának róható fel. Ennyi pénzért jó választás volt.Vállalható darab, ha jó áron még hozzájutsz egy bontatlan példányhoz. Kiállítási darabot már én sem vennék, mert kitudja hány órát ment.
Sok szerencsét, hogy találj! -
adamos87
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a típusról: Sony Bravia KDL-40HX751?
10.15-ig akciósan lehet megvásárolni itt: http://euronics.eq.hu/Termek/sony-kdl40hx751-p97692.html
Mennyi garancia van a Sony tévékre?Digi kábelTv lenne rajta nézve, illetve FHD filmek nézése,3D filmek nézése; esetleg később egy Xbox lenne rákötve.
Esetleg akinek volt, használt, használ Samsung UE40F6400 TV-t az írhatna hogy melyik a jobb.
Válaszokat előre is köszi.
Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
tknof1871
őstag
Nem kerestem hozzá fórumot...
Félreértés ne essék. Nem akarok másokat terhelni, csak arra gondoltam, hátha valaki tájékozottabb merre érdeklődjek. Néztem magyar oldalakat házimozi meg gémer témakörben. Nagyon sok oldal van. Ha mindegyikre regisztrálnék, hogy találjak valakit, aki már tapasztalt a HMD-ben vagy a T2-ben, akkor gyakorlatilag tűt keresnék a szénakazalban.Keress valamelyik Sony boltban egy kiállított, felpróbálható darabot...
Azt meg fogom tenni, de kontaktlencsét kell csináltatnom.vagy csak lelkesedsz egyenlőre?
Igen, ezt nem 1 éven belül fogom megvenni. Magánéleti és más PC hardver kérdéseket kell előbb megoldani.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest