Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Nem kerestem hozzá fórumot...
Félreértés ne essék. Nem akarok másokat terhelni, csak arra gondoltam, hátha valaki tájékozottabb merre érdeklődjek. Néztem magyar oldalakat házimozi meg gémer témakörben. Nagyon sok oldal van. Ha mindegyikre regisztrálnék, hogy találjak valakit, aki már tapasztalt a HMD-ben vagy a T2-ben, akkor gyakorlatilag tűt keresnék a szénakazalban.Keress valamelyik Sony boltban egy kiállított, felpróbálható darabot...
Azt meg fogom tenni, de kontaktlencsét kell csináltatnom.vagy csak lelkesedsz egyenlőre?
Igen, ezt nem 1 éven belül fogom megvenni. Magánéleti és más PC hardver kérdéseket kell előbb megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anime filmek és sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest