-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nismoka
addikt
A Sony-t, ugyanis a képminősége jobb mint a samunak, van benne wi-fi, fém keret, igényesebb és szebb az egész. Wifi-vel nincsen gond ha jó a router.. Egy szólhat a samu melett ha ez érdekel, a több alkalmazás de szerintem sokmindenre nemjók, egy tv legyen tv...
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
válasz Hlavacs76 #2693 üzenetére
Sziasztok! A kérdésem ugyanez lenne, én is e két típus között vacillálok , szintén T-Home szolgáltatással.
Még ezzel kapcsolatos: ha a routerem Wifi-s, akkor az elégséges a smart funkciókhoz, vagy kell kábeles internet csatlakozás is? Előre is köszönöm, ha valaki válaszol, mert leadnám a rendelésem.......[ Szerkesztve ]
-
Hlavacs76
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy T-Home-os SONY KDL32W650 vásárlásán. Láttam, hogy már többen is érdeklődtek, hogy milyen, efelől szeretnék én is érdeklődni, mert tesztet nem találtam sajnos. A másik kérdésem, a 200Hz frissítés valós érték? A harmadik kérdés a notimon nincs HDMI csatlakozó, analóg D-SUB van a tévén, de a fejhallgató kimenetem hangját át tudom vinni a tévére? Ha jól értem van analóg hangbemenete(mini jack)?
Játékra milyen?
A másik versenyző egy Samsung UE32F5300 lenne, de az csak 100Hz, ez nem tudom jelent-e valamit.
Első modern tévé lenne, eddig csak csöves tévém volt, ezért ha tudtok segítsetek légy szíves. Előre is köszi. -
Ronam
addikt
válasz Atlantisz48 #2691 üzenetére
Wifi-n keresztül a laptop képernyőjét nem fogod tudni megosztani, ahhoz WiDi kéne. Azt meg tudod csinálni, hogy filmet lejátsszon wifi-n keresztül, windows-ban jobb klikk a filmre és "play to tv-d típusa"-ra katt.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok kéne egy kis segítség, mert akárhogy próbálom összehozni sehogy nem akar sikerülni, van egy Win8.1 laptop. és egy sony smart tv. és azt szeretném összehozni hogy a laptop képernyőjét kitegyen a tv-re wifin keresztül, a gépen elindítom a keresést, meg is találja a tv-t , de aztán rámegyek és kéri WPS Pint mit nem tudok , Hogyha a tv, a hálózati beállításoknál a wps pin hez megyek ott ugye kiad egy kódok, ha azt beírom a gépbe akkor csak kapcsolódás........ és nem kapcsolódik.egy idő után kiírja hogy hiba, próbálja újra ......
Ebben kéne egy kis segítség.
Előre is köszönöm. -
Keksz
senior tag
válasz pFEFErohni #2686 üzenetére
2 hete voltak ;-)
-
krx21
nagyúr
válasz pFEFErohni #2686 üzenetére
Érdemes nézni a Sony boltok akcióit....
-
krx21
nagyúr
válasz pFEFErohni #2684 üzenetére
Ha figyelsz rájuk... De játékra biztos nem vallanám be... Nekem volt...
-
krx21
nagyúr
válasz pFEFErohni #2682 üzenetére
A plazma sok mindenben jobb, de a statikus tartalmakat nem nagyon szereti (PC, internet, játék...)
Más világ... -
pFEFErohni
tag
Értem, közben visszaolvasgattam és látom h sokan dicsérik! A 200 Hz-et én is elhittem, de hát a marketing mar csak ilyen... Nehéz a döntés mert játékra alkalmasabbnak mondják a plazmakat, már csak a frissites miatt is, de vmiert félek a plazmaktol, es ez a sony tetszik nekem legjobban ár/érték arányban! Bár nekem nincs szükségem a smart funkciokra mert a pc rá van kötve amúgy is, ezért gondolkztam azon is h ennyi pénzért egy nagyobb de régebbi típus legyen... Fene nehéz ez a tv vásárlás...
ps4 Id: pFEFErohnii
-
krx21
nagyúr
válasz pFEFErohni #2680 üzenetére
A W650-es jó kis TV, alacsony input lag-al, ami alkalmassá teszi játékra is...
Én viszont mindig megjegyzem, hátha valaki nem tudná, hogy az a TV csak 50Hz-es panellal van szerelve...
A 200Hz-es hókusz-pókusz, ami rá van írva, az csak ledes vibráltatás, ami pláne ennél a készüléknél igen csak felezi a fényerőt és erősen vibrál is... Tehát nincsen mozgásjavító interpoláció... Ha neked nincs rá szükséged, akkor jó lehet a TV... -
pFEFErohni
tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek! A 4éves samu lcd-met szeretném cserélni egy 42w650-re! Legtöbbet a ps4 menne rajta, 20 százalékban nézek csak filmet vagy egyéb tv műsort! Valaki esetleg pont így használja!? Vagy inkább másik gyártó vagy más fajta sony!? Olyan 180k a limit és 42"!
Segitsegetek előre is köszönöm!!!
ps4 Id: pFEFErohnii
-
rtomix
csendes tag
Sziasztok, w805-el kapcsolatos problémám lenne:
Tegnapig hibátlanul üzemelt,az STB hdmi kábellel van rakotve, es annak bekapcsolasa nelkul is jott minden a digitalis forras kivalasztasaval, de ma nincs semmi kép. A beállítások bejönnek, STB-vel működik, ha azt bekapcsolom, es a csatlakoztatott eszközként kivalasztom. Most meg küldött egy üzenetet, hogy az időzített szuneteltetes mindjárt lejár, es a tv kikapcsol. Mi lett rajta elallitva, van tippetek? Köszi
T -
krx21
nagyúr
BUÉK mindenkinek!
Filmekben gazdag Új Évet kívánok!
-
Kabel15
aktív tag
-
cabii
tag
Hali, próbáltam keresni itt a listán de nem találtam megoldást. Ha usb kábellel próbálom hozzákötni az SP-t egy számítógéphez, nem történik semmi. Se nem tölt, se nem látom a meghajtót. De ha ugyanazzal a kábellel a töltőbe dugom, akkor már tölt a telefon. /tehát a kábel jó?!/
Valaki tudna segíteni, hogy mit rontottam el? miért nem látja a gép a telefont? Mintha az elején még látta volna 1-2 alkalommal, legalábbis felajánlott valamit a telefon, de akkoriban pusztult el a számítógépem, és nem is tudom már mit akart. Valaki Help me???Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
rendon
tag
válasz schmidtgabi #2666 üzenetére
Nekem mind a négy sarkokban világos volt a W805! Sőt a kép közepén szintén világos volt, csak csíkban! Plusz az az egy pixel hiba! De már visszavittem, és visszakaptam a pénzemet!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Maradjunk a SONY LCD témánál.
Fandango: Thx.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
krx21
nagyúr
válasz schmidtgabi #2668 üzenetére
Itt kezdődik egy vállalható olcsó kategória...
Denon AVR-X500 + Eltax Universe 5.0-ás hangfal szett
Ennél gyengébbért ne adj ki pénzt... -
m3gtr
senior tag
válasz schmidtgabi #2666 üzenetére
Sztm a jobb hangzás érdekében én nem vennék ennyiért ilyen bögre szettet.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
schmidtgabi
csendes tag
Ezt nem jó hallani !
Én pixelhibát nem találtam. A You Tube-n vannak Pixel tesztek,ezzel néztem meg.
Egy kis világosabb rész van a bal felső sarokban de nem zavaró csak teljesen sötét képernyőnél lehet látni ha kimondottan pont azt figyeli az ember. Játékra használom de nem is lehet észrevenni még sötétebb jeleneteknél sem bár nem vagyok egy vájtszemű játékos.
A gyári beállításokkal van,eddig még nem jutottam el odáig,hogy kísérletezgessek vele de majd próbálgatom ha lesz időm !
Szeretnék a későbbiekben vásárolni hozzá egy Logitech Z906 hangfalszettet a jobb hangzás érdekében.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Megtaláltam közben a játék módot. köszi, így már jó!
Direktben van a TV a gépre kötve, csak az egyik kimeneten a monitor, másikon a TV. Igen bírja a natívot, a monitorom is FHD.Még annyi észrevételem van, hogy ahogy átváltottam játék módra úgy szemcsésebb lett a kép, nehezebben olvashatóak a szövegek mint az alapértelmezett jelenet-el.
-
m3gtr
senior tag
Mi a bánatnak kell egy tévét erősítőre kötni? Talán egy lejátszót kellene erősítőre és onnan a képet a tévére. Elég mazochista dolog a tévé hangjának hallgatása erősítőn keresztül, legalább is számomra az lenne.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
-FreaK-
veterán
Ma én is 42w650 tulaj lettem és eddig nagyon tetszik a képe, bár még állítgatom.
Viszont az a problémám vele, hogy elég nagy az input lag valami miatt, amiben ez a TV pont nagyon jó ezért szerintem csak valami beállítás nem jó valahol. Most a monitorral együtt van a gépemre kötve és a monitor az elsődleges. Kiterjesztett asztal van beállítva és már az egér kurzornál látszik ahogy átviszem a TV-re, hogy nagyon le van maradva, durván késik. A monitoron meg jó mikor ott van. Mi lehet probléma?
Nincs a TV-n kifejezetten játék mód? Illetve nem kellene legyen még valami PC mód is valahol amikor gépre van kötve? Nem találok ilyet. -
sgg
tag
válasz Norbeck #2648 üzenetére
Nekem volt samsung, lg, mindegyik túlszaturált volt ellenben a japán cuccokkal szemben. Most is ugyanez a készülékem van mint neked, nincs vele szerintem baj. Egy éve egy lg-t vittem vissza, mert a korábbi sony-m smi most is második készülékként meg van, nagyságrenddel jobb színekkel rendelkezett, és volt olyan jelemet, pl egy robbanás ami szinte nézhetetlen volt az új lg-vel, még várj wgykicsit, hozzá fogsz szokni, vagy ha benne vagy a myolc napban, akkor vidd vissza. Már ha webes rendelés volt
somadog (#2619): Ki jön a dts is szerintem, nekem is igy van erősítőbe kötve.
daniel2121 (#2645): Általában karácsony a mélypont, utána legfeljebb az utolsó darabokkal lehet szerencséd
daniel2121 (#2638): Amikor én vettem az 50 colost, mondták a szalonban , hogy jobb az 55 colos képe, de nem fogom látni, úgyhogy maradtam a sony kdl-w685a-nál. Bár szívesen vettem volna nagyobbat , de a 150 K - t szerintem nem ér meg, még úgy sem , hogy lazán ki tudom fizetni
5 percen belüli ismételt hozzászólás esetén használd a szerkesztést új hozzászólás írása helyett!
[ Módosította: radi8tor ]
-
Pikkolo^^
addikt
Beállítás kérdése. W650-emen sem mindegy, hogy automatikusan találja-e ki a jelenetet vagy sem. Automatán nekem mindig tulszaturált Samsung érzésem volt amikor hdmi-n keresztül raktam ki a noti képét. Ha az előre definiáltak nem tetszenek akkor magad is elpepecselhetsz vele.
-
Keksz
senior tag
válasz Norbeck #2648 üzenetére
Vmi ilyentől félek én is, hogy lecserélem a gagyi LG LCD-t, ami 7 éves és kapok helyette vmi bevillágított, ghostingos szart.
Pl. faterom Samsung LED tévéjének a képe nagyon nem tetszik, olyan mintha minden film ilyen animációs mese lenne rajta. Ilyen mesterkélt rajta minden.De aztán lehet hogy nem
Szerencsére most karácsonykor nem figyelt be új vétel, meg tudtam állni hogy ne klikkeljem be a "kosárba" gombot a Sony központi szalonban az akciók között. :-D
Mert ugye a 7 éves tévének semmi baja, max ha bedöglik.
Bár tényleg nagyon fúrja az oldalam az új... -
Norbeck
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy SONY 50w685-öt (eddig egy sima 46-os LCD fullHD samom volt) és egyszerűen nem vagyok megelégedve vele. Lehet csak arról van szó, hogy mióta van LCd-tv azóta csak Samom volt (kb 10évig) és azt mondják, hogy túl vannak vezérelve a színei, Nem tudom... A PS4 miatt váltottam, gondoltam hátha jobb lesz vele, de úgy érzem nagyot csalódtam. Mintha sokszor nem lenne éles a kép... Mi a véleményetek??? Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
nismoka
addikt
válasz daniel2121 #2646 üzenetére
Csökkenhet de a 47w805 most 300 ért sem olyan rossz ár.
-
daniel2121
senior tag
válasz nismoka #2643 üzenetére
Mint már régebben írtam is, hogy nagyon nehezen válok meg a 40W4500-as tv-től, mert szerintem a régebbiek közül az egyik legjobb tv volt csak nem eszi meg a ci+-os kártyát és szeretnék egy kissé nagyobb méretre váltani. A 905 nem megfizethető a számomra úgy hogy marad a dilemma a 47W805 vagy a 50W685 között.
Jövőre csökkenhetnek ezek árai ha jönnek a 2014-es típusok? -
daniel2121
senior tag
válasz nightshadow #2642 üzenetére
Valószínűleg igazad van.
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
válasz daniel2121 #2638 üzenetére
Szerintem ez szubjektív kinek mit ér a jobb kép, a w905 jobb feketét tud és több szín árnyalatot.
-
nightshadow
veterán
válasz daniel2121 #2640 üzenetére
A 47W805 és az 55W905 között 300k a különbség. Szerintem te a 46W905-öt láttad, mert ott kb. 200k a difi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz daniel2121 #2640 üzenetére
Ezek szerint méretben is volt különbség.
Én anno azért vettem HX750-est, mert a nagytesója nem volt akciós hitellel.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz daniel2121 #2638 üzenetére
Szalonban olyannak fogod látni a tévét, amilyenre beállítják. Ha az olcsót akarják eladni, akkor a drágábbikat jól elállítják.
Nem csak képben van azért különbség, egyéb szolgáltatásokban is, vagy mondjuk hangban.⭐ Stella
-
daniel2121
senior tag
Ma néztem egy W805 és egy W905-ös tv-ét egy Sony szalonban. Ugyanaz ment rajta. Hát én nem láttam a 200k különbséget, igaz nem vagyok egy "vájt" szemű.
-
mikee81
csendes tag
Sziasztok!segítsetek légyszives,van egy sony bravia lcd tv-m és nem sikerül átállnom erre a digitális csatornákra csak az analógot állítja be van egy lg tv-m is az veszi a digitális jeleket csak a sony nem miért lehet ez??ez egy sony KDL-40S4000 típusú tv!Ha rámegyek a digitális beállításra nem csinál semmit csak elsötétül a kép!!
-
Scoobyka
addikt
Azert a direkt ledes se orom boldogsag...a samuk ilyen tekintetben azert eleg jok kevesbe van sarkokon bevilagitas,de blanding van helyette. Ott egydul a black crush jelenseg ami zavaro es a magas input lag. :/
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Scoobyka
addikt
A 805 tehat akkor felhosodik? :/
-
rendon
tag
válasz schmidtgabi #2620 üzenetére
Én meg sajna úgy jártam, hogy észrevettem rajta egy pixel hibát, és felhívtam a MM-ot, és mondták hogy, vissza kell vigyem a tv-t! Még azt is mondta hogy nincsen már ez a model, így le kell vásároljam! Mondjuk annyira nem baj, mert a tv sarkai eléggé fényesek voltak sötét háttérképnél! Gondolom felhösödés!
[ Szerkesztve ]
-
cabii
tag
válasz schmidtgabi #2620 üzenetére
Szia, mi kb egy hónapja vettük, azóta kezdek visszaszokni a Tv elé. Mondjuk egy Hd előfizetés elég ajánlott hozzá... Nagyon sokat dob rajta.
CabiLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
rtomix
csendes tag
Sziasztok, most ujitottam egy kdl42w805-öt. A digitális program rendezés után hogyan kell el menteni az új sorrendet, mert most kikapcsolas után következő alkalommal megint a saját maga által összeállított sorrendet adja.
-
djxp01
senior tag
Sziasztok!
Hozzátok fordulnék egy kis segítségért, mivel valószínűleg van pár KDL-55HX750 tulaj közöttetek, és kicsit tanácstalan vagyok.
Tudom nem beárazós topik, de azzal kapcsolatban kérdeznék, hogy projectorra váltás miatt eladnám a készüléket: kb 7 hónapos, hibátlan, karcmentes, pixelhibamentes, doboz, papírok, fólia még a talpán, 2 szemüveg + 2 plusz 3 év garancia, még a portól is védtem.
Szerintetek milyen áron hirdessem meg, ha most akarnám eladni?
(A készülékkel teljesen meg voltam elégedve, és köszönöm utólag is Nektek, hogy anno ezt ajánlottátok, mert hihetetlen jó TV)
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2005-07-05
-
rendon
tag
Tegnap vettem egy KDL55W805! A kérdés az lenne hogy, hogy milyen beállításokat használjak hogy a legjobb képet hozzam ki a tv-bő?
-
szpali
addikt
-
v-paci
aktív tag
Az elképzelhető, hogy a W9 csak stereoban küldi ki usb-ről a többcsatornás DTS hangot? Vagy valamit nem jól állítottam be?
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Ronam
addikt
W650-es széria támogatja a WiDi-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő