- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Serviio-val lenne egy kis problémám.
Wifivel van összekötve a cucc mennek a filmek, viszont csomószor megakad, megáll.
Mi lehet a baja neki? Van hogy megy 10 percig aztán megáll, van hogy 2 perc után már megáll.
Rohadt idegesítő nem lehet normálisan végig nézni egy filmet. -
Bib
őstag
W828-nál be lehet állítani valahogy a Playstation használatakor átváltson game jelenetre?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Balázs0916 #11046 üzenetére
Szerintem ezen nem volt mit gondolkodni
-
Na hosszú hetek vívódása után az LG 60LB650V és a SONY KDL-60W855B harcából a Sony került ki győztesen, ma lefoglaltam egyet.
Mondjátok, hogy jól döntöttemKöszi mindenkinek, akik infókkal segítettek!
-
amadeus11
senior tag
W605-nél van-e valamilyen trükk, amivel be lehetne kapcsolni a motionflow menüt? Gondolok itt service menu-ben való kapcsolgatásra. Gondolom hardveresen a készülék képes rá, csak szoftveresen van letiltva, hogy akinek kell vásárolja a drágább készülékeket . Szerintem elég gáz, hogy ezt a funkciót kihagyták a kisebb tévékből, még W829-ből is ami azért elég drága ahhoz, hogy mindent tudjon. Nem tudom hogy gondolták, ott nincs szükség rá? Másik dolog, amit én kamuvillogtatásnak hívok, tényleg javítja (számomra elégséges mértékben) a mozgást, viszont nézhetetlenné teszi a műsort, fényerő lecsökken és vilog a kép,mint a Panasonic plazmáknál ,vagy jobban. De lehet ezt nem mindenki veszi észre, csak akinek érzékenyebb a szeme, nem tudom. Ha tud valaki valamit ossza meg!
-
dh66e
veterán
válasz
Callisto #11037 üzenetére
Ez nem a W8-as szériára vonatkozik hanem minden ma kapható lapos lcd-re.Panel függvénye hogy éppen milyen hibával kell együtt élnie az embernek.Teljesen homogén lcd kijelző nincs és nem is volt soha ezt el kell fogadni.Az meg hogy kicsi panel vagy nagy panel csak simán az arányokat kell figyelembe venni.Ma már elérhető sok ember számára is emberi áron egy 55" tévé így többen látják nagyban a hibát.
Viszont aki szemből nézi a VA paneles tévéjét az biza nem fog színtorzulást látni.A W8-pedig a fekete megjelenítése igencsak a legjobbak közt van.
Látod mindenki más te megszoktad a szürkét ami már eleve színtorzulás akárhogy is nézzük én meg a kontrasztosság miatt a fekete minél jobb megjelenítésére vágyom. -
Callisto
őstag
válasz
n000rbi #11036 üzenetére
Van olyan TV egyáltalán a piacon, aminek a betekintési szöge és feketéje, részletek is jók?
Egyre jobban hajlok rá, hogy inkább kihagyom a nagyobb panelra váltást. Igaz, hogy a jelenlegi TV-m egy 8 éves direkt CCFL-es IPS paneles, de... megszoktam, hogy a fekete az inkább szürke.
Viszont azt sosem tudnám megszokni, hogy itt-ott bevilágítás van, clouding és színtorzulás stb.
Ezek egyike sem létezik ezen a régi Samsungon teljes sötétben olyan szinten, mint amiket látok a 828/829-ről itt képeken. -
Clemi
veterán
Észrevettem mostanában egy roppant zavaró elszíneződést az 50W828-on. Ha egy kicsit oldalról nézem (elég csak kiülni úgy, hogy a TV széle van a szemtengelyemben, már látható hogy jellemzően bőr színek, de mondjuk úgy az összes sárga (még a szőke haj is) nem halványodik, hanem erős okker sárga színbe bukik. Mindezt a gyári alap beállításoknál, mozi módban. Meleg1 színnél nem ennyire erősen, de ott is látható.
Valaki tapasztalt már ilyet? -
Panthera
őstag
Ezt próbálta már valaki W605 alatt? Arra lennék kíváncsi, mennyire tökéletes a megjelenítés (élesség, motion blur effekt).
[link] -
Tegla80
addikt
válasz
Meghivott #11030 üzenetére
Nah igy mar sokkal jobb....,de dontened tovabbra is neked kell.,h "marad vagy megy a haztol".
Az 55" sajna a forumon olvasott tapasztalatok szerint jobban szenved e dologtol,de ez igy mar tenyleg sokkal jobb. (azt a jobb also csavart ami pont a sarokban van ,En visszabb lazitanam,mint irtam...hatha nagyon tulhuztak es feszul az egesz es azert latszik ott jobban a dolog)Szerk
es jobb lett szted tole ugyan azon beallitasnal??(valtozott a lazitastol?) -
Meghivott
addikt
Háttérvilágítás 4, fényerő 47, kontraszt 50
[link] -
lexter00
őstag
Na ne már,a Sony lehet hogy eladja a tv-s részlegét
-
Lackooo84
nagyúr
Ezt hol lehet megtalálni a KDL szérián? -
agabe
addikt
-
Meghivott
addikt
válasz
Janaboy #11015 üzenetére
Most direkt megnéztem, sem teljes képernyős mozi, sem szélesvásznú esetén nem zavaró. Igaz a teljes kép nem volt tök sötét...
Valaki említette az Under the skin-t, majd talán azzal is rápróbálok.
Ha pendrivera teszek egy 1080p tök fekete képet, azzal is tesztelhető?
Most én is azt mondom, hogy marad :-) -
Janaboy
veterán
válasz
Meghivott #10993 üzenetére
Őszintén szólva zavar egy kicsit, de mivel túl lutri ahhoz, hogy nehogy ettől sokkal rosszabbat kapjak én meg tuti, hogy egy 50"-os tv-t nem fogok kicsomagolni, visszacsomagolni, cipelni csak azért megy fekete részeknél látszik egy szürke folt! Ráadásul nem is teljesen szemből nézem, hanem kicsit alulról és így az jobban látszik!
-
n000rbi
senior tag
Uraim, nem akarok semmit elkiabálni, de úgy tűnik sikerült egy szinte tökéletes tévét kapnom így harmadjára. Bandingnek nyoma sincs, dse keresve is nehezen látható, hangyafasznyi bevilágítás van az egyik saroknál, de az is olyan, hogy direkt keresni kell. Köszönöm mindenkinek, aki szorított
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest