Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
A digi korrigálta az EPG-t. Ma minden infó folyamatosan tökéletes volt.
-
Janaboy
veterán
Melyik kepi opcio okozza, h sotetebb hatternel a zold felirat zoldebb, vilagos hatzernel meg vilagoszold, de ez pillanatok alatt megvaltozik?
-
dh66e
veterán
válasz
cyberkind #13286 üzenetére
Neten keresztúl egy videón nem fogod tudni megállapítani a különbséget,csak a tesztekre tudsz alapozni ilyen esetben mint a tiéd.
Átlag játékosoknak 30-40ms-ig elvileg bármi jó.Hard gamereknek már lehet probléma.Ezek csak olvasott infók a részemről engem nem érintett soha ez a téma. -
-
cyberkind
félisten
Nemrégen a W805/705-ös készüléket javasoltátok játékra, a kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám megnézni egy Sony vs Lg/Samsung közti különbséget játék közben?
Mivel vidéki vagyok, itt a Juronikszban nincs ilyen kirakva, meg oda hülyeség menni. -
Janaboy
veterán
válasz
B-L-A-C-K #13280 üzenetére
Ezt nehezen ítélem meg, mert nem tudom, hogy kinek mi számít gázosnak és azt itt nem írja!
Pl nekem is van középen alul két "pont" (már korábban raktam fel képet is róla), de csak a fekete átmeneteknél látszik, bár engem zavar (mivel mindig odamegy a tekintetem), de még nem tettem ez ügyben sok mindent
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
KDL-40W605B TV-m van, két kérdésem lenne:
Hol lehet előhívni a „kedvencek” csatornákat?
Beállítani be lehet csatikat közé, de előhívni hol kell? A sima középső gomb nem csinál semmit, előző Sonyn ott jött elő.Van olyan android app amivel távolról lehet menedzselni a tv guide ben, hogy miket vegyen fel usb-re?
A gyári android app „TV Sideview” nem tud ilyet ha jól nézem, ott csak megtekintetni lehet a már felvett anyagokat.Köszönöm előre is.
-
-
dualcore
őstag
válasz
kiskunmancsa #13271 üzenetére
Talán még azt próbáld meg, hogy kikapcsolt állapotban húzd ki a modult, és abból a kártyát, és dugj vissza mindent, lehet egy érintkezési probléma miatt nem tud rendesen dekódolni. Max a kártya érintkezőit, egy lcd törlővel töröld át, és várj egy pár percet.
Majd kapcsold be. -
tomp
félisten
Lehetséges, hogy a tv nem bírja meghajtani a 40ohm-os fülest? Próbából rádugtam és alig bír működni. Mély semmi, magasból csak foszlányok.
-
dh66e
veterán
válasz
Petykó78 #13256 üzenetére
Szia!
Én beregisztráltam semmi extrával nem jár arra jó hogy a felugró kérdőívet kitöltve elmondhasd a véleményed a tévéről és annak funkcióiról aminek inkább a következő szériáknál lesz talán jelentősége a sony számára.Aztért a megjegyzés rovatba én pl a hibákat is szépen felsoroltam nekik. -
pupuka76
tag
válasz
B-L-A-C-K #13264 üzenetére
Szia!
És mi a tapasztalat, vissza kellene vinnem, ki fogják így cserélni?
Ez gyakori eset? + lehet, hogy a cserélt is ugyanilyen lesz?
A TV mérete miatt kicsit macerás szállítanom, ha esélyesebb, hogy nem kapok teljesen hibátlant, lehet, hogy felesleges küzdenem ezzel.Köszönettel:
P.
-
dualcore
őstag
válasz
kiskunmancsa #13260 üzenetére
Conax modullal használod, vagy külső STB van? Nekem is tányéros UPC van, és nincs problémám a karakter kódolással.
-
pupuka76
tag
Sziasztok!
Végre egy 55W829B tulaja lettem. Főleg a régi JVC HDReady TV-m után ez egy csúcs TV, gyönyörű a képe, nagyon rendben van egy dologtól eltekintve: a képernyő közepén van egy világosabb folt, pont szemből nézve kevésbé, kicsit oldalról nézve jobban látszik. Zavarónak találom, ennek ilyennek kell lennie?
Köszi,
P.
-
Alien83
senior tag
Sziasztok, most ruházok be egy ilyen masinára.
Sony KDL-42W705B
Mit gondoltok ebben a tv-ben nem fogok csalódni?
LG 720p-s tv-ről váltok éppen.Mik fontosak? Film-PS4.
Se smart se 3D nem érdekel.
Namármost, lenne pár kérdésem.
1. Igaz hogy ez képminőségben veri a többi konkurenst, ilyen árban?
2. Mennyiben tud többet nyújtani például egy ilyen Samsung TV-től? Samsung UE40ES6100
3. Mit tanácsoltok Film-hez mint beállítás, illetve játékhoz?4. Ezeket a fogalmakat ismerem csak a technikai és használatbeli értelmét nem tudom pontosan.
Ha pár szóban valaki leírná, szemléltetné ezzel mit nyerek, vagy mire lehet használni, akkor megköszönném.- USB felvétel (mit tud felvenni, milyen forrásból, milyen fájlrendszerbe?)
- Panoráma (ezt nem értem)
- X-Reality Pro (ez jó játék meg filmre is?)
- Csúcsfelbontás játék üzemmódhoz (eleve 1080p-s a játék, akkor mivan?)
- 24p true cinema (ez mi?, jó ha van?)
- Cinemotion (erről most hallok először)
- Egyérintéses szórakozás
- NFC
- Képernyőtükrözés
- Wifi Direct (ez a sima wifi kapcsolat nem?)
- TV Side Wiev (ezt sem értem mire jó)
- DLNANagyjából ezek nem tiszták.
És még annyit hogy ha a telefonomat rá akarom kötni. Melyik megoldással csináljam, ami a legjobb? Hogy a tv-n lássam a telefont?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
kiskunmancsa
csendes tag
Hello!
Én is UPC-s vagyok, igaz direct-es, vagyis tányéros. Nálam gondok vannak a karakter kódolással, Néhány csatorna, mint pld. az HBO Comedy ok, a többi viszont nem frankó!
Többen írták már, hogy állítsam át a készülék nyelvét, de ez sem segített.
Megoldás valakinek?
-
Petykó78
tag
Sziasztok!
Visszaolvasva többen is feltették a kérdést, de nem találtam rá választ. Érdemes online beregisztrálni egy tévét? Milyen extra zszolgáltatásokkal/előnyökkel jár? -
Megcsináltam a hálózatot az új routerrel immár kábelen megy át a TV-be így már jók az 1080p filmek nem akadnak meg.
-
Janaboy
veterán
Én azt hiszem, hogy az X-Reality Pro lényege, hogy képkockákat helyez be (kiszámítva a mozgást) és ez által "létrehoz" egy magasabbnak tűnő frissítési rátát (mondjuk 200hz-et), ha tévedek, akkor majd kijavítanak!
Mondjuk arra még nem jöttem rá, hogy az X-Reality Pro nem maga a Motionflow?
Amúgy ennek a beállításnak a gyors mozgásnál van jelentősége! Azt hiszem főleg sport műsorokhoz ajánlják!
Van itt más tévéknál még nagyobb érték, pl a 50w805 400 mhz, 50w828 800 mhz.. -
qad
senior tag
Online fps játéknál akartam kipróbálni hogy milyen különbséget látok/érzek a monitor 75 Hz-e és tv 200 Hz-e között. Tesztben utánaolvastam hogy mennyi ennek a monitornak az input lagja és játékra ajánlott, sőőt egyike a legjobbaknak, a maga 13-14 ms késleltetésével. A frissítésről viszont eszembe sem jutott hogy az egyetlen Hz-es érték az nem a képernyőfrissítési értéket jelentheti.
Na mind1, egy lehetőséggel kevesebb amit kipróbálhatok. Bocsánat a duzzogásomért.
-
qad
senior tag
Ezek szerint a kiírt Hz-ek nem képernyőfrissítési értékek hanem akármi. Azért gondoltam hogy képernyőfrissítés mert az összefoglalóban is 200Hz-et írnak, a sony oldalán is motion enchancer-re írnak 200 Hz-et. Ebből nekem a képfrissítés jött le, csak azt hittem állítani kell mint a monitoromnál (override mod).
Csak tudnám akkor miért nem tüntetik fel hogy a tv 60Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. Az ezer éves crt tv-et is úgy árulták hogy 50-60Hz-es képrfissítés, holott nem is lehetett volna kapni semmilyen mást.
-
qad
senior tag
válasz
nismoka #13232 üzenetére
Sziasztok, 32w705B-t tv-nek vettem, de most szeretném kipróbálni 200 Hz-es képernyőfrissítést is a pc-re dugva. Az lenne a kérdésem hogy ezt hogyan tudom előcsalni mert most elég széles a frekvenciaválasztási sor, de max 60 Hz-ig hajlandó menni.
Esetleg a türelmesebbek leírhatnák hogy boxra dugva is mit kell állítanom hogy 200 Hz-en menjen.
-
zozy84
senior tag
Na utána olvastam. Hát eléggé más a W805 és a W829. Pl W805 az 2013as modell IPS panellel a W829 2014es és VA panel. Amitől szebb, mélyebb a fekete, stb.
És én mint Pana plazma tulajnak a végszó."Following Panasonic’s plasma exit, we can’t imagine there being many better value-for-money proposition at this screen size for the year ahead."
-
-
wolf033
senior tag
válasz
nightshadow #13221 üzenetére
Közben betettem a ledes topikba is mert ezt inkább oda szántam.
A Sony kicsit drága egy gyerekszobába, főleg úgy, hogy alig lesz használva.
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Gyerekszobába kéne nekem valami olcsó led tv 28-32" méretben.
Nem kell se smart se semmi extra. Jó a hd ready is. Szerintem elég ritkán is lesz nézve. -
Tegla80
addikt
válasz
Morris #13217 üzenetére
Akkor nemtom,h miert emlexem arra ,h ott lett volna a 16:9 is regebben...
1080i itt is,de mar napok ota nem tetszik amit latok. Ritkan lattam 4:3 ban musor,most meg soxor olyan ......mas a hirado is nekem,mert kozelebbi a total a hirolvasorol sztem,vagy nemtom,de mas lett valami......nem a +szokott kepet kapom latvanyra.Vasarnap remelem a +ujulasnal javul a dolog es valtozik ,mert ez igy nem tetszik .
-
Tegla80
addikt
válasz
Morris #13207 üzenetére
Nekem ugy remlik,h ez amugy szolg fuggo dolog.....Ők allitjak be,h milyen idokozonkent frissuljon az EPG. Sztem szimplan "sporolnak vele es ritkabban kuldik"a jelet,de odalepve a tv lekeri es ezert frissul....Keress sajat szolg topic-ot es ott kerdezz ra.
Plusz kerdeznek En is,ha mar....
dvb-c n erkezo jelnel a kozszolgalati pl m1 kiirja e nalatok a keparanyat,h 16:9?
A HD feliratott leszedtek ez ok,de nalam tuti belenyult a szolg is a dologba,mert sztem 4:3 ban kapunk mindent most.Ezt varialja fel a tv arra amire epp lehet....
Regebben (amig volt HD logo) sztem irta nalam is,h 16:9 ,de ebben nem vok biztos,igy inkabb rakerdek.
Gondok vannak veluk es csipegetik az emberek a szar szolgaltatast.....keves volt a net....sztem elvettek a tv minisegbol,mert most jobb a net,de xarabb a tv adas. Koaxon jon minden.....
Irtam nekik,de terelnek es allitjak,h hd es 16:9 ...mig En latom,h ez nem az amit regebben adtak.....
Koszi -
B-L-A-C-K
titán
válasz
zozy84 #13212 üzenetére
Annyira sokkal ez már nem tér el a plazmától...MM-es akciókat is érdemes nézni, ott a 805-ös nemrég valami 280 körül jött ki ilyen XY%-os akcióban.
Amúgy én nem tudok jobbat ennél jelenleg adott áron, persze funkciókban van ami jobb pl smartban, de képminőségben nem nagyon. Nekem is ilyen van amúgy (55W829).
-
zozy84
senior tag
Itt csak 320eft az 55W829.
Na így rögtön jobban hangzik.És még jól is néz ki. Persze a plazma képminősége hiányozni fog ha cserélek.
Ebben az árban valami jobb választás? Lg? Panasonic? -
Janaboy
veterán
-
zozy84
senior tag
Az 55W805 "csak" 310eft. Az sokkal rosszabb választás lenne?
-
zozy84
senior tag
Imádom a G20ast.
Fater vett egy Samsung 6200-t. Megpróbáltam a lehető legjobban beállítani. Aztán haza mentem és megláttam a G20 képét és ...... ég és föld. A 6200-ővel nem tudnék megbarátkozni soha.
Azt mondták páran még régebben a házimozis topikban, hogy ha már LCD akkor a Sony 8as sorozata.
55W828 néztem de ez már nagyon nagyon a plafon lenne. Ennyiért ez a legjobb választás? (330eftig néztem eddig max.)
Ja! És 50"ban ugyan ez csak 260eft.Szeretnék 55" tv-t de nem fogok 5"ért 140eftot fizetni.
-
-
zozy84
senior tag
A 42G20 Panám helyett keresek egy 55" utódot ami legalább olyan képpel rendelkezik mint a G20. Sajnos a használt piacon nem találtam eladó Pana plazmát. Ezért nézegetem már az LCD-ket mert nincs más.
Ha már LCD akkor azt hallottam, hogy a Sony W8... már elfogadható. (persze tudom, hogy egy LCD minőség nem lesz soha plazma szintű)
Szerintetek? -
Morris
veterán
Kikészít ez a "nincs eseményinformáció" az EPG-ben. Egy csomó adónál ezt írja ki. Az adott csatornán lévő műsort nem látja, de azt, hogy mi lesz a következő műsor, azt bezzeg meg tudja mondani. Ez most a sony vagy a digi sara?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Airpods Pro 2 bontatlan 1 év Apple jótállás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 40%-os áron!!! - HEGEL P20, H20 - High End elő- és végerősítő
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest