Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Sztem nincs W705a...
2014 ben jott csak a w7 szeria es a w805a volt ips,de 2013 ban
Szoval eliras lehet....De majd jon nismoka es kijavit,ha tevedek...
dh66e
En ebben nem vok teljesen biztos.....samunal van amugy ilyen ficsor. -
B-L-A-C-K
titán
Linkeld be inkább konkrétan melyikről beszélsz, az a biztos...Bocs, közbe a link is jó, telefonról nem akart bejönni...
Az a készülék 705B, azaz 2014-es széria VA panel van benne, és ugyan az mint a 8-as széria csak nincs benne 3D...
Arról készülékről már régebben is győzködtelek, csak megtörik a jég?
-
TCr
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek.
szerk: na, most akkor...
-
TCr
veterán
Srácok, ennek az Edge LED-es 50W705-nek sokkal gyengébb lehet a 2D képminősége, mint a VA paneles, direct LED-es 50W805B-nek?
A "sima" (nem B) 50W705 az IPS, vagy VA paneles tévé? -
Blaise
veterán
válasz
nightshadow #11883 üzenetére
Köszi!
Kíváncsi leszek az árakra. Tud-e vajon annyival többet nyújtani az új sorozat arányosan drágábban, mint mondjuk egy akciózott 55W829?
-
Gyurma_13
aktív tag
Sziasztok,
Ti hogy szoktátok lehúzni az USB-t vagy a hordozható HDD-t a tévéről? Csak simán ki kell húzni?
Mert PC-nél hozzászoktam a "hardver biztonságos eltávolítása" gomb használatához, a TV-nél meg nem találok ilyet. (Kdl50w828)Köszi
-
Blaise
veterán
Szerintetek mikor jelenik meg itthon a Sony 2015-ös termékpalettája?
W80C sorozatból néztem a KDL-55W805C típust. Az Android TV mennyit dobhat az idei sorozathoz képest?
-
FingR86
őstag
az lenne a kérdésem, hogy sok filmnél tapasztalom, hogy hiába a nagy méret és jó minőség, néhol annyira szemcsés a kép, h már zavaró. Pl letöltöttem transformers 4-et BD50-be, és némelyik résznél nagyon szép, néhol meg nagyon szemcsés. Ha pl egy sorozatot letöltök 1080p-be annak meg totál szép a képe. Az érdekelne, hogy jobb lenne a képminőség ha nem PC-ről játszanám le a filmet hdmi kábelen keresztül vmilyen lejátszó szoftverrel (splash pro, vlc, power dvd), hanem a készülék játszaná le magának mondjuk külső hdd-ről, vagy hálózaton keresztül??
-
törölt tag
A sonynal a dinamikus kontrasztott tetten lehet erni? Lathato a le es felvetel?
-
arn
félisten
Lehetseges a tvt kikapcsolani automatikusan, ha nem kap hdmirol jelet? Mint a monitort. Csak a gep van rakotve, semmi mas.
-
sullerj
tag
mai naptól a youtube kliensnél a keresésnél az abc-t már négy sorban jeleníti meg, a találatok alul, kb ötször meg kell nyomni a lefele nyilat, olyan érzésem van tőle, mintha "kimaradna" a képernyő egy része.. gyönyörű... remélem csak az én tv-mnél valami szoftveres falióra, ami gyárira "helyreáll", de gyanítom nem... (42w655)
-
Na már most szépen alakul a bitstreamin dolog. Eddig, ha a tv-t géppel hdmin kötöttem össze, akkor a tv tömörített és küldte tovább. De ahogy ajánlottátok átállítottam a hangszórót audiorendszerre. Ez önmagában még nem segített, mert 96khz sztereó pcm-re állt át. Ekkor az erősítőn meg kellet nyomni a surround gombot, és jó is lett, adja a DD-t
. Igen ám, de ha csak beletekerek a filmbe, akkor is mindig visszaugrik sztereóra, és újra át kell venni... Ez mondjuk a legkevesebb, csak különös...
Viszont a DTS hang nem jön át. A tv azt mondja, hogy nem támogatott (holott usb-ről játsza magától), az erősítőre meg a pcm sztereót kényszeríti rá, és semmi hang nem jön belőle. -
lexter00
őstag
A Tcsóba tényleg 25eft a Sony HT-CT60BT hangprojektor?Messze van tőlunk az a hipermarket de ha tényleg annyi akkor elmegyek érte.
-
poisson
csendes tag
O.K. Értem, köszi!
-
Dog 11
tag
válasz
Markyxx #11853 üzenetére
2 / Passz.
3 / Digikabelen vagyok. A kártyával is működnek a kódolt csatornák az EPG ben,azok is amire nics előfizetve.
A belépő csatorna hangja megy alatta,a képet az EPG gyakorlatilag elfedi ,nem élvezhető módon látszik.A szöveg magyar ékezetes. A kép nem jelenik meg külön kis ablakban.
4 / Passz.
5 / Passz. -
-=MrLF=-
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ez volt már: [Sony: eladó a TV és a mobil üzletág?]
Ütős záró gondolat: „Manapság TV-t gyártani bárki tud”Sajnos a Panasonic se ússza meg: [A Panasonic is kivonul egyes TV piacokról?]
-
Markyxx
tag
válasz
Dog 11 #11852 üzenetére
Szia,
Köszi, ezekre esetleg van tapasztalatod?
A Sony W605B / W705B szériákkal kapcsolatban:
2, USB-n filmek mellé tett feliratokat kezeli rendesen? Kódolás, méret, szín, pozíció, háttér?
3, A TV Guide-ja UPC Mediacard-al megy rendesen? Megy alatta az adott csatorna hangja, esetleg képe? A műsorújság magyar ékezetes?
4, Telefonról / tabletről a Miracast szerű képernyő tükrözés, illetve a DLNA funkciók mennek?
5, Lehet rá telepíteni HBO GO alkalmazást és alapvetően vannak rá magyar appok?
Köszi.
-
Dog 11
tag
válasz
Markyxx #11847 üzenetére
1/A fejhallgató és hangszórók párhuzamosan is működhetnek és a hangerő külön-külön szabályozható a távirányítóval.
a/Home>Hang> Beállítások >Fejhallgató/Hangkimenet : fejhallgató
b/ Fejhallgató csatlakoztatva. : Ki
c/ Hangszóró : Tv-hangszóród/ Options >Fejhallgató hangereje : külön is beállítható a távirányítóval függetlenül a hangszóró beállítástól
-
nismoka
addikt
válasz
poisson #11850 üzenetére
Úgy is kell hogy legyen.
#11849) poisson:
"És ezt nekem a -Ki- állásra kell kapcsolnom ahhoz, hogy szóljon a hangszóró csatlakoztatott fejhallgatónál."Igen mert ebben az esetben a KI azt jelenti hogy úgy viselkedik a tv mintha nem lenne fejhallgató csatlakoztatva, tehát szól a hangszóró is.
Japán logic! -
poisson
csendes tag
Ja és ebben az állásban kihúztam a fejhallgatót, ugyan úgy szól tovább a tv hangszórója.
-
poisson
csendes tag
Távol álljon tőlem, hogy vitatkozzam, de szó szerint ez az opció:
Fejhallgató csatlakoztatva /Be- vagy kikapcsolja a tv hangszóróit a fejhallgató csatlakoztatásakor/.
És ezt nekem a -Ki- állásra kell kapcsolnom ahhoz, hogy szóljon a hangszóró csatlakoztatott fejhallgatónál. -
Markyxx
tag
Sziasztok,
Lenne pár spec kérdésem az Sony W605B / W705B szériákkal kapcsolatban:
1, Hogy működik a Jack fülhallgató kezelése? Megy párhuzamosan a fülesen és TV-n is a hang, vagy ha bedugom a fülest akkor csak azon fog jönni?
2, USB-n filmek mellé tett feliratokat kezeli rendesen? Kódolás, méret, szín, pozíció, háttér?
3, A TV Guide-ja UPC Mediacard-al megy rendesen? Megy alatta az adott csatorna hangja, esetleg képe? A műsorújság magyar ékezetes?
4, Telefonról / tabletről a Miracast szerű képernyő tükrözés, illetve a DLNA funkciók mennek?
5, Lehet rá telepíteni HBO GO alkalmazást és alapvetően vannak rá magyar appok?
Köszönöm.
-
poisson
csendes tag
Köszönöm megtaláltam.
Viszont ami érdekes, hogy amikor rákérdez "Be- vagy Ki-kapcsolja a TV hangszóróit a fejhallgató csatlakoztatásakor?" nekem Be-re volt állítva a hangszóró viszont pont akkor szól a mikor a Ki-t választom. Ez másnál is így van? -
törölt tag
A 42w705 es a 42w805 kozott csak a 3d a kulonbseg? Kepminoseg ugyanolyan?
-
truefx
aktív tag
Köszi a segítséget, holnap visszaviszem.
-
truefx
aktív tag
válasz
Morris #11833 üzenetére
Nem reagál a tv semmilyen távirányító gombra. Se a bekapcsoló gomb, se a hangerő, se csatornaváltás. A hátlapi gombokkal tudtam eljutni addig, hogy beállítottam mindent. Most sikerült legalább a telefonos távirányítóval kezelni a tv-t. Azzal bejutottam a SYNC menübe, de még semmi eredmény.
-
-
truefx
aktív tag
Most hoztam haza egy 50w829b-t. A távirányító úgy tűnik nem működik. Már a harmadik szett elemet teszem bele, azonkívül a SYNC menüvel is próbálkoztam, és többször is áramtalanítottam már, amint a Troubleshooting írja. Egyéb tipp van? Rohadtul kiábrándító...
-
poisson
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy 50"-os 829-esnek.
Az lenne az első kérdésem, hogy abszolút megoldhatatlan, hogy bedugott fejhallgató mellett szóljon a TV hangszórója? -
-
Meghivott
addikt
Akkor a legutóbbi frissítéssel senkinek semmi gondja nincs?
-
Tegla80
addikt
válasz
Morris #11806 üzenetére
Az "aramtalanitva van a tv" ,remelem azt jelenti,h kihuztad a tv hatuljabol a tap csatit....
Kulonben a tapbol egy jodarabig taplalkozhat ilyen szinten sztem....plusz ha kozben mas is ra van dugva hdmi-n akkor azon is kap(hat) pici "betapot",ami lehet pont eleg neki erre.... -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Van valakinek Sony 60W855-ös Tv-je, esetleg tapasztalat ezzel a típussal kapcsolatban?
Akár privátban is jöhetnek az infók.Köszi
-
mckay
aktív tag
szasztok!
végre sikerült eljutnom odáig hogy megvegyem a kinézett 48w605-öt
eddig szuperde mi is az a program amivel az automatikusan megtalált tv csatornákat rendezni tudom PC-vel?
valami rémlik, hogy van ilyen...
:-) -
TCr
veterán
válasz
Morris #11804 üzenetére
"...akkor a szgép hanggal jelzi, hogy csatlakoztatva van egy kijelző. Ez mennyire normális?"
Teljesen normális.
Az viszont már nem annyira, hogy nincs kikapcsolva minden eszköz, amikor a HDMI-t csatlakoztatod, illetve lehúzod.
Elméletben plug&play, a gyakorlat viszont azt mutatja, hogy nem annyira.
Többször ment már tönkre emiatt a szemem láttára HDMI port, tévén, házimozi erősítőn...Jó tanácsként írtam le, nem okoskodásból.
-
Morris
veterán
Lenne két gyors kérdésem.
Ha áramtalanítva van a tévé és bedugom a HDMI kábelt a tévébe, akkor a szgép hanggal jelzi, hogy csatlakoztatva van egy kijelző. Ez mennyire normális?
A másik: A szgépen filmet nézve vagy csak a böngészőbe görgetve a monitor alsó 3/4-ében egy "frissítési" csík van jelen. De csak mozgóképnél látható. Csak akkor ha a szgép össze van kötve a tévével. Ez mitől lehet? -
dh66e
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Óvodások homokozója
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Airpods Pro 2 bontatlan 1 év Apple jótállás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 40%-os áron!!! - HEGEL P20, H20 - High End elő- és végerősítő
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest