Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hodostamas
addikt
Akkor a quadot meg rally-t ki ne hagyd
AS20
Pénteken meg Paintball közben is helytállt a kamera teljesen jól(fej és puskára rögzitve), pedig kapta a festéket rendesen a tok
Direkt találatot azt hiszem nem kapott, haver GoPro-jának a tokja viszont kapott egyet pont a lecsére, de nem repedt be.
-
Pompi
nagyúr
Készítettem ma képet a tegnapi látványt adó "fefogatásról" ami inkább befogatás
Azért is írtam, hogy nem annyira utánozható. De mondjuk az ülés és a fejámla közé talán több autónál megoldható talán, valahogy így:
-
DigitXT
félisten
A kép így mobilról (1080p) belenézve nagyon rendben van.
Hangon sokat segítene az a szivacs: a szél csörgését tompítaná.
Sajnos nem tudom, pontosan milyen, kollégám apukája küldte.Pompi: 2-3K-t simán megér a kísérlet... Amúgy én kibékülnék egy
kicsit kisebb látószöggel (ez a 170 fok a széleken amúgy is torzít).
A linkeken azt írja, hogy doesn't ship, de ha találok más eladónál...A RageCams bődületes áron megy, annyiból inkább hozzácsapok
egy kicsit, és veszek egy AS100V-t az (egyik) AS20 helyett. -
Pompi
nagyúr
-
maj-viktor
őstag
15E x 3 = 45E Ft-ért kapni csak jó motoroskesztyűt!? (szerintem azért egy 15-20E-ért már biztos kapsz jót "minőségben - használhatóságban")
Jó elismerem, hogy nem feltétlenül helyes a ~5E Ft-os megjelölésem, de azért túlzásokba se essünk!
Pont ma kaptam hírlevélbe, tessék ez pont 3E Ft! Kapacitív motoros kesztyű!
(persze ez minőségben nem elégséges mindenkinek - mondjuk ilyen valszeg én sem vennék, de mondjuk dupla ennyiért már talán kapni "minőségibbet külföldről"... az is mondjuk 6-8E Ft)
http://www.banggood.com/Motorcycle-Warm-Cold-Winter-Gloves-Sensing-Touch-Screen-Mobile-Phone-p-946950.htmlDe most kérdés milyen kesztyűről beszélünk!? Protektoros-ról pl.!? (amibe talán nem törik el az ujjad, stb.)
Majd jön MR.RobogóMan és megmondja a tutit... mondjuk ő lenne az utolsó, akire hallgatnék "motoros témában"...
(#1138) Pompi
Ahogy írtam is, ezt nem ilyen egyszerű levezetni... hogy ha 30E-d van ezt vedd, ha 40E-d inkább azt!
Ki mire használja... melyik funkcióját használja ki jobban... formavilág, stb. akkuidő, etc.
(minden egyénnek más az igénye) -
DigitXT
félisten
Én oda is kábelkötegelővel raktam fel...
Egész pontosan a doboztartó platnira.
Viszonylag diszkrét, könnyen szerelhető, ésa mosogatószivacs miattnem rezeg.Az is sz*r amúgy ebben, hogy erről aztán le nem szereled a kamera tokját, amíg a
helyén van: nem férsz hozzá a csavarhoz.Ennél szvsz a Sony gyári megoldása
a becsúsztatható talppal százszor jobb. (Ez csak egy vélemény, nem tényközlés.) -
Berendeltem egyet, 4$ belefér
.
Más, erős idegzetűeknek egy kis aktuálpolitika, valószínűleg akciókamerával rögzítve (látószögből ill az egyik katona által cipelt drónból tippelve).
-
tboldi
nagyúr
Lejárt a szerkesztési idő...
-
Pompi
nagyúr
"Szerintem illik egy Class 10-es kártyát beszerezni, ha már (Full) HD-ba rögzít."
No offense, de ha kicsit utána számol az ember a max. bitrate-nek és egy class4-es kártya sebességének, akkor kiderül, hogy az is bőven kiszolgálja, nem véletlenül írják a class4-et a kézikönyvben.
Persze az árkülönbség elenyésző lehet na meg az, hogy gyorsabban le lehet talán másolni (normális eszközzel) a kártyáról az anyagot indokoltá teheti a gyorsabb kártyát, de ez az FHD miatt illik beszerezni nem túl tudományosan megalapozott -
bartal996
tag
Engem nem nagyon érdekelne/zavarna, ha előre nézne, inkább arra lennék kíváncsi, hogy amennyivel előrébb van mint egy gopro/sjcam aza ~10-12cm, mennyit vesz el az értelmes/kamerázni kívánt dologból. Nyílván egy kocogásnál ez nem számottevő, de pl motorozásnál már lehet(lehet a kormány 2 széle már benne se lenne a képbe). Na és EZ AZ ami egnem fusztrál..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest