Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
15E x 3 = 45E Ft-ért kapni csak jó motoroskesztyűt!? (szerintem azért egy 15-20E-ért már biztos kapsz jót "minőségben - használhatóságban")
Jó elismerem, hogy nem feltétlenül helyes a ~5E Ft-os megjelölésem, de azért túlzásokba se essünk!
Pont ma kaptam hírlevélbe, tessék ez pont 3E Ft! Kapacitív motoros kesztyű!
(persze ez minőségben nem elégséges mindenkinek - mondjuk ilyen valszeg én sem vennék, de mondjuk dupla ennyiért már talán kapni "minőségibbet külföldről"... az is mondjuk 6-8E Ft)
http://www.banggood.com/Motorcycle-Warm-Cold-Winter-Gloves-Sensing-Touch-Screen-Mobile-Phone-p-946950.htmlDe most kérdés milyen kesztyűről beszélünk!? Protektoros-ról pl.!? (amibe talán nem törik el az ujjad, stb.)
Majd jön MR.RobogóMan és megmondja a tutit... mondjuk ő lenne az utolsó, akire hallgatnék "motoros témában"...
(#1138) Pompi
Ahogy írtam is, ezt nem ilyen egyszerű levezetni... hogy ha 30E-d van ezt vedd, ha 40E-d inkább azt!
Ki mire használja... melyik funkcióját használja ki jobban... formavilág, stb. akkuidő, etc.
(minden egyénnek más az igénye)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest