Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
András4
csendes tag
Köszi, Na mivel nem nagyon vágom ez t a témát ez van ráírva telefontöltőre: gondolom az OUTPUT a lényeg oda 850mA van írva akkor elvileg ez jó és nem lehet tőle baja ugye?
-
András4
csendes tag
Sziasztok,
Elég rég jártam erre közbe azért használom a kamerát bár mostanában nem sokat.Egy olyan kérdésem lenne hogy megyek nyaralni és nem lehetséges hogy számítógépről töltsem a kamerát.De ugye az okos telefonomhoz (Sony E3) ugye belelehet dugni mert USB-s na most már lehet ettől baja ha én ezzel a töltővel töltöm? Mert megpróbáltam és tölti világít a lámpa rajta csak ne hogy baja legyen
-
András4
csendes tag
válasz
-Mosquito- #1556 üzenetére
Olvastam a kézikönyvet,én csak azt néztem hogy a kamera mennyi időt írt ki.
-
András4
csendes tag
válasz
hodostamas #1552 üzenetére
Nem azzal hanem a Camtasia Studio 8 progival.Szóval akkor az én nyelvemre lefordítva, a kamera beállítás maradhat csak a programba állítsam át mielőtt lementem?
-
András4
csendes tag
-
András4
csendes tag
Sziasztok,
Ma csináltam egy gyors kis videót a nagy motort még nem vettem elő csak az M-Z-t
Itt a videó linkje : http://youtu.be/VKKjQ0DZqC8 (Valamiért nemtudom úgy belinkelni hogy csak rá kelljen kattintani)
Nem a legjobb minőségűre volt állítva a kamera hát nem is lett jó a kép... olyan mintha sokszor késne a képélesedése meg hát mint egy jobb telefonnal kb olyan lett.Lehet hogy a konvertálás meg a feltöltés közbe lett ilyen? Az STD 720/30P 1280X720 felbontással készült a kép.
Így azt hiszem valami 5 óra körüli felvételi időt írt ki,Ha átteszem legnagyobb felbontásba akkor csak 2 óra és brutálisan sokat foglal a videó.Most akkor hol a kompromisszum?
Itt van pár kép hogy rögzítettem: -
András4
csendes tag
válasz
Something_ #1403 üzenetére
Nem i gondoltam hogy ennyi motoros van itt
én még nagy motoron nem próbáltam ki de szerintem nekem se nagyon látszana műszerfal ahoz lehet hogy nagy le kell állítani úgy meg az út nem látszik.
Amúgy jó a kép ezt melyik minőségbe vette föl? -
András4
csendes tag
válasz
Something_ #1388 üzenetére
Oké ha rendelek szólok,bár egyenlőre még tartja a kétoldalú ragasztó de a tépőzárral univerzálisabb lenne
-
András4
csendes tag
válasz
Something_ #1374 üzenetére
Hol tudtál ilyen tépőzárat venni? én is gondolkodok ilyenen csak neten szinte mindenhol csak 2-3méterbe lehet kapni 20.00Ft körül nekem elég lenne egy 20cm db is
-
András4
csendes tag
válasz
maj-viktor #1214 üzenetére
Hát igen előbb utóbb az lesz,de én is már megszoktam ezt az XP-t.Igazából elég lenn egy 500Gb-os is az vmivel olcsóbb
-
András4
csendes tag
válasz
maj-viktor #1210 üzenetére
Azért nem jó mert XP van a gépemen és arra meg nem lehet föltelepíteni , már próbáltam.
-
András4
csendes tag
válasz
szepsuti #1189 üzenetére
Ja igen tudom fel kellene telepíteni, a gép az bírja mert így az XP nem is tudja kihasználni mindent sztem.Csak az a baj hogy tele van a gép és mindent le kellene mentem valamire hogy ne vesszenek el és nem kevés kép adat stb van fönt ezért nem akarok másik op rendszert.nem is tudom mire lehetne kimenteni hogy utána visszarakjam jó sok DVD vagy vmi külső vinyó ami nincs
-
András4
csendes tag
Sziasztok, Megpróbáltam feltenni ezt a Sony creator programot ami a sony oldalán is van meg letöltöttem máshonnan is csak nem tudom telepíteni.
Azt írja hogy Windows kompatibilis csak lehet hogy nekem XP-m van és azzal nem jó?Mert ahogy telepítem az az üzenet jelenik meg:
"Cannot install because this program does not support the operating system on the computer.
This program requires Windows Vista or later"Akkor ezek szerint csak vistan vagy Windows7-en jó? az XP-n nem lesz jó?
-
András4
csendes tag
válasz
Raptureasgjk #991 üzenetére
Hogy oldottad meg a belecsúsztatható tartó felragasztását? a sima vagy az íveltet raktad fel? Fel mert sajnos az én sisakomra egyik se passzol az egyenes ugye billeg az ívelt meg nem ugyanaz az íve :/
Amire rá van téve a kamera az ilyen tartó? hogy lehet több irányba forgatni?Ha jól látom valami "Típus idegen" -
András4
csendes tag
Sziasztok
A minap beszereztem én is egy AS20-at csak az a gondom hogy nem tudom mivel rögzíteni a bukósisakomra (motoros) ami gyárilag van íves felragasztható annak nem jó az íve meg akkor ferdén is állna.Gondoltam hogy amihez van fejpánt abból a készletből valahogy összehozni de videók meg képek alapján úgy sem lenne jó.A tapadókorong ugye kizárva mert nem egyenes a felület.
Valakinek valami ötlet? teljesen tanácstalan vagyok itt a jó kamera és hiába ha nem tudom sisakomon használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest