Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
zozohoho45 #899 üzenetére
Passzolom, a Lexibook mindenféle dolgot árul, amennyire én tudom leginkább gyerekeknek, szerintem ezt nem is árulják külön. Az a tippem hogy egyszerűen bementek egy kínai gyártóhoz aki ilyen szetteket csinál, és megegyeztek hogy milyen dobozba csomagolják meg mi legyen rányomva a kamerára.
-
Ra3
őstag
válasz
zozohoho45 #882 üzenetére
Nem hiszem hogy ilyet még találsz, én 3750-ért vettem meg az egészet, volt kirakva még pár amikor vettem, de mivel nem tudtam hogy milyen ezért látatlanban nem mertem többet venni, másnapra valaki lepucolta a polcot
Volt az érintőkijelzős gopro-ra hasonlítóból is, de azok is eltüntek.
Ebből nekem is csak 1 van, de azt nem akarom eladni, csak illusztrációnak raktam fel a képeket. -
Ra3
őstag
Köszi mindenkinek a postázós infókat, ez később is jól fog jönni.
-
Ra3
őstag
Na jó meggyőztetek, akinek megér postával együtt 27k-t az keressen priviben, plusz ha valaki tud infót a bombabiztos 1400-as postázásról az se kíméljen. És engem lehet nepperezni, bírom a kritikát
-
Ra3
őstag
válasz
maj-viktor #863 üzenetére
Írtam DigitXT-nek is hogy ha megelőlegezitek a bizalmat én szívesen segítek, volt itt az órás topicban is rá példa hogy valakinek kellett volna egy Seiko Hongkongból, és én rendeltem meg neki, mert nem tudott paypal-el fizetni.
Egykét bónusz kép a Lexiről kiegészítőkkel (bringakormányos rögzítő, biciklis sisakhoz rögzítő):
A színe kicsit metrós de egyik haver mondta hogy az ő fehér goprója leesik snowboardozás közben akkor azt soha nem talája meg, ez meg eléggé virítana a hó tetejénAS20 Lexi kabátban (belül ilyen szivacs csíkok vannak, jól tartja):
-
Ra3
őstag
Hát az az igazság hogy ezt jobb lenne ha valami ismerőssel megpróbálnátok megoldani, mert azért nem kevés pénzről van szó, és látatlanba gondolom senki nem akar utalgatni húszezreket, én meg nem akarom hogy a végén a nyakamon maradjon pluszban egykét as20
Ráadásul még ott a postázás is mint rizikófaktor, olyanokról meg már nem is beszélek hogy ha mondjuk nálam landol a pénz, aztán a tecsóba menet elüt az úthenger... -
Ra3
őstag
Az ajkai tesco-ban 7 db van belőle. Hét elején még volt 9, abból egyet vettem én, meg egyet az egyik mocis ismerős akinek szóltam, de amúgy rá se bagózik senki, nem lennék meglepve ha átvinnék máshová.
Bocs, az előzőből kimaradt, a lexi kamera pontos neve Lexibook DJA100.
-
Ra3
őstag
válasz
maj-viktor #852 üzenetére
Az első van nekem, az as20-ra hasonlít formailag, elég sok kiegészítő volt hozzá, ezek közül több is, például a nyitott tok jó a Sony-ra, 3750ft-ért vettem, wifis, rendes kijelző van rajta.
Ennyiért best buy, de ahogy a képeken látszik hajlamos a beégésre, a mozgásoknál kicsit mosódik a képe meg a rázkódásokat se kezeli túl jól. A youtube-ra raktam egy tesztvideót, utólag elvileg ki lett simítva a kézremegés (by youtube), de még így sem az igazi, valszeg biciklin/motoron fejre téve azért jobb a képe:
[link] -
Ra3
őstag
Véleményt szeretnék kérni, a Sony előtt nekem már volt egy nagyon akciósan vásárolt Lexibook movecam nevű eszközöm. Ahhoz hasonlítgatom most a Sony AS20 felvételeit, és sok tekintetben a Sony jobb, viszont a részletesség-élesség (vagy nem is tudom minek nevezzem) a 3700 forintos (szintén tecsós) kameránál nekem jobban tetszik. Csak pillanatképet csináltam a videóból, de ha lesz időm akkor csinálok egy duál videós tesztet is.
Lexibook (1080p/30fps):
AS20 (1080p/30fps):
AS20 (1080p/30fsp/steady on):Mondjuk az olcsó kamera látószöge alapból csak 120 fok, nincs benne képstabi, sötétben használhatatlan, és hozzá nem értőként is látom hogy a világos részek ki vannak égve.
Elképzelhető hogy a Sony képe azért nem látszik olyan részletesnek mert a minden körülmények közötti jobb használhatóságnak ez az ára? -
Ra3
őstag
Sziasztok, ma én is beléptem a felhasználók közé, nálunk még volt a tescoban pár darab a kamerából.
Egyelőre csak egy class4-es kártyával próbálgatom, van értelme gyorsabbat beszerezni, vagy elég ez is?
A beállításoknál van valami amit érdemes esetleg ki-be kapcsolni?
Nappali felvételt még nem néztem, de este jobban teljesít mint a másik olcsó tescos kamerám (Lexibook MoveCam), aminek egyébként a tartozékai egész jók hozzá, a skeleton jellegű keretébe is egész jól passzol, majd rakok fel képet róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest