Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
igen, épp ma néztem azt is, az itt nálunk 25e, az AOD az 28.
csibor, végül is ráérek...
április környékén már majdnem lecseréltem egyszer, de aztán úgy alakult hogy mégse, kis idő már nem számít. És most jön ki az új ati kártya is, ha tényleg annyira alacsony lesz az idle fogyasztása mint amilyennek beharangozzák (25W) és a hangja is megfelelően alacsony lesz (a mostani 3850-et is átszereltem passzívra), akkor lehet hogy várok jövő év első feléig, és mégiscsak rászánom magam a teljes gépcserére, DDR3-al és pl. egy Phenom 905e-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
április környékén már majdnem lecseréltem egyszer, de aztán úgy alakult hogy mégse, kis idő már nem számít. És most jön ki az új ati kártya is, ha tényleg annyira alacsony lesz az idle fogyasztása mint amilyennek beharangozzák (25W) és a hangja is megfelelően alacsony lesz (a mostani 3850-et is átszereltem passzívra), akkor lehet hogy várok jövő év első feléig, és mégiscsak rászánom magam a teljes gépcserére, DDR3-al és pl. egy Phenom 905e-vel.