Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
igen, épp ma néztem azt is, az itt nálunk 25e, az AOD az 28.
csibor, végül is ráérek...
április környékén már majdnem lecseréltem egyszer, de aztán úgy alakult hogy mégse, kis idő már nem számít. És most jön ki az új ati kártya is, ha tényleg annyira alacsony lesz az idle fogyasztása mint amilyennek beharangozzák (25W) és a hangja is megfelelően alacsony lesz (a mostani 3850-et is átszereltem passzívra), akkor lehet hogy várok jövő év első feléig, és mégiscsak rászánom magam a teljes gépcserére, DDR3-al és pl. egy Phenom 905e-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
április környékén már majdnem lecseréltem egyszer, de aztán úgy alakult hogy mégse, kis idő már nem számít. És most jön ki az új ati kártya is, ha tényleg annyira alacsony lesz az idle fogyasztása mint amilyennek beharangozzák (25W) és a hangja is megfelelően alacsony lesz (a mostani 3850-et is átszereltem passzívra), akkor lehet hogy várok jövő év első feléig, és mégiscsak rászánom magam a teljes gépcserére, DDR3-al és pl. egy Phenom 905e-vel.