Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Bluetooth hangszórók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Érdekes ez a magfeloldós gubanc(már ha az).Érdekelne,hogy más procival is csinálja a hisztit
.Ezen én is rágódok,hogy mi legyen.Lehet én is lejjebb adok és valami 990x-es deszkát nézek,de inkább megvárom a teszteket és utána döntök,hogy mekkora lesz az a bizonyos craft és az meddig lehet elég.Ha tényleg bitang erős lesz akkor lehet 2-2.1/2 évig is használom akkorra meg úgy is kitalálnak valamit amiért nekünk fejleszteni keljen(mert ugye a vásárlói társadalom így működik
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Ezen én is rágódok,hogy mi legyen.Lehet én is lejjebb adok és valami 990x-es deszkát nézek,de inkább megvárom a teszteket és utána döntök,hogy mekkora lesz az a bizonyos craft és az meddig lehet elég.Ha tényleg bitang erős lesz akkor lehet 2-2.1/2 évig is használom akkorra meg úgy is kitalálnak valamit amiért nekünk fejleszteni keljen(mert ugye a vásárlói társadalom így működik
)