- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Szeretnék segítséget kérni. Vettem egy giga 78G-DS3H-t, feltoltam rá az F3-as bioszt és nem ismerek 1-2 dolgott a Biosából, ráadásúl a manuálja nem mindenre tér ki. Például a manuálban ott van az hogy ctrl+F1-re Advanced beálítások jönnek elő de már nem részletezi mik azok. Ha megnyomom akkor előjön az "Advanced Chipset Features" menüpont de nem tudom kitalállni hogy mik lehetnek a benne lévő opciók:
-IGX Configuration: - Frame Buffer Location ?: Below 4G ; Alove 4G
- NB Azalia ?
- NB Power Management- Auto ; Disable ; Enable (dynamic Clok Gating for IOC/NT/MCU/CFG) ?
-SB700 Sread Spectrum ?: Disable ; EnableIlletve még a M.I.T-ben a Dram beállításoknál mit jelent a :
-DQS Training Control ?: Skip... ; Preform
-Memclok tri-stating ?
-Bank Swizzle mode ?Ezer bocs ha elírtam volna valamit. Ezeket a manual (papír alapú) nem részletezi ezért fordulok könnyes szemmel hozzátok
Minden segítséget előre is köszönök
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest