Hirdetés
- Hivatalosan is a Switch lett a Nintendo legsikeresebb konzolja
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Apple asztali gépek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NovaBlue
aktív tag
Hy all
Kellene egy kis help
Régebben volt gy nagyon faszás kis amd-s konfigom amit én hülye eladtam (ASUS CROSSHAIR és egy 6000+ os X2-est) egy ASUS P5K-ra meg egy e6750-esre!
Most az a helyzet, hogy ismét megjött a kedvem az AMD-hez és egy olyan cserébe vagyok épp most,hogy kapok egy Giga GA.MA790FX DQ6-ot meg egy 5000+ -os Blacket az enyémért cserébe és még ráfizet az illető 10k-t!
1.Megéri ez igy?
2.Mennyit hozhatok ki a kis BE-ből?
3.Kihajtja az én g80-as GTS-em akár huzva akár alapon?A válaszotokat előre is köcce ha lehet akkor mit miért ill mit miért ne cseréljek vagy nemérdemes cserélni!
ill késöbb szeretnék bele egy Phenomot azt lehet tuningolni ebben a lapban vagy a 5000+ -ost vagy felejtős? irtátok fentebb hogy phenomokkal szivás van!bye
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest