Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Köszi!
...csak sajna túl sokkal nem lettem okosabb...
Ami különbséget látok:
- Dual-socket (Quad FX, Dual Socket Direct Connect (DSDC) Architecture) or single AMD processor configuration VS. Single AMD processor configuration
Ez mit is takar?
- Maximum four physical PCI-E x16 slots and discrete PCI-E x4 slot VS. Single AMD processor configuration
Ez egyértelműAmivel többet tud az FX:
- Extreme overclocking
- Supports Dual Gigabit Ethernet, and teaming option
Ezeket vágom...
- Optional discrete chipset cache memory of at least 16 KB to reduce the latencies and increase the bandwidth
- Reference board codenamed "Wahoo" [12] for dual-processor system reference design board with three physical PCI-E x16 slots, and "HammerHead" for single-socket system reference design board with four physical PCI-E x16 slots, also notable was the reference boards includes two ATA ports and only four SATA 3.0 Gbit/s ports (as being paired with SB600 southbridge), but the final product with SB700 or SB750 southbridge should support up to six SATA ports
- Enthusiast discrete multi-graphics segment
Ezteket már csak félig értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest