Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Akciókamerák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
1: Hát, azt mindenesetre tapasztaltam, mennyivel lesz lassabb alacsonyabb HT sebességen a memóriakezelés. Ez inkább csak mérhető, viszont egy Phenom esetében, AM2-es lapban talán több haszna van, legföljebb variálni kell kicsit az órajelekkel. Nem tudom, mert ilyen tesztet nem láttam még, az én lapom meg többek között a Phenom-ot sem képes kezelni.

2: Persze, hogy tudom. Kár, hogy a procik ezt nem tudták a régebbi bios-ok esetében.
Amúgy 3GHz fölé tuningolt procik is vannak köztük, a 20-30%-os RAM-sebesség-csökkenés a proci sebességétől függetlenül fenn áll. Pl Everest memteszt 8k-ról 6k-ra. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amúgy 3GHz fölé tuningolt procik is vannak köztük, a 20-30%-os RAM-sebesség-csökkenés a proci sebességétől függetlenül fenn áll. Pl Everest memteszt 8k-ról 6k-ra.