Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Modding és elektronikai kérdések
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Szerintem nincs mire várni, a DDR2 a békasegge alatt, az AM2-es procik ára annyira lent van hogy a billegő asztallábat is azzal támaszthatnánk ki, stb... Chipset ügyében nemhiszem hogy érdemes várni, csak amiatt szinte biztos hogy nem. Bár nem értettem a szavaidat, AMD chipsetes lapot keresel vagy csak valami nagyon ütős nforce akármennyit?

Saphire lapot meg még nem nagyon láttam kis hazánkban, szerintem néhány üzlet hajlandó berendelni, de kell hozzá egy marék szerencse... itt szegeden az X86-ban a srác tuti megcsinálná.
Mindenesetre nézz körül a honlapjukon hátha van rendelés. [link]
Hát ennyi... sok sikert!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mindenesetre nézz körül a honlapjukon hátha van rendelés.