Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Az nforce-os lapok 6100 ill 6150es integrált kártyáihoz volt szerencsém, ugyan nem szépen de pl még F.E.A.R.-t is toltam rajta... Az AMD chipset mellé ATI kártyácskák járnak, szerintem kb hasonlóak lehetnek.
Szal asszem el lehet mondani hogy az integrált videó igen jó, persze játékra nem való, azt csak viszonyítás kedvéért mondtam, de bármi másra untig elég. -
Geffry
aktív tag
Ez csak egy gyorsválasz, nem néztem utána szal szorri ha tévedek, de abból kiindulva h a crossfire az az ati féle sli szal dual vga, így ez valószínű ezt a funkciót támogatja, úgyhogy ha erre gyúrsz akkor ez a lapod. Az AMD 690G pedig ha emlékeim nem csalnak integrált kártyát vezérel, szal mATX-ben van jelen.
Dell 2407wfp OMFG! UTFG! BKV! Le a kalappal, elfelezhetnénk
[Szerkesztve] -
Geffry
aktív tag
Szerintem nincs mire várni, a DDR2 a békasegge alatt, az AM2-es procik ára annyira lent van hogy a billegő asztallábat is azzal támaszthatnánk ki, stb... Chipset ügyében nemhiszem hogy érdemes várni, csak amiatt szinte biztos hogy nem. Bár nem értettem a szavaidat, AMD chipsetes lapot keresel vagy csak valami nagyon ütős nforce akármennyit?

Saphire lapot meg még nem nagyon láttam kis hazánkban, szerintem néhány üzlet hajlandó berendelni, de kell hozzá egy marék szerencse... itt szegeden az X86-ban a srác tuti megcsinálná.
Mindenesetre nézz körül a honlapjukon hátha van rendelés. [link]
Hát ennyi... sok sikert!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- OCZ XTC Platinum OCZ2P8004GK 2 x 2 GB DDR2-800 MHz Kit
- 1 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- GSkill TridentZ CL32 6400MHz 2x16GB (F5-6400J3239G16G)
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindenesetre nézz körül a honlapjukon hátha van rendelés.