Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
az én 754-esemet nem!
mondjuk az uli chipre simán rányomta volna a viás biost, ha magára hagyom, de az mellékes.... letöltöttem a netről a file-t, majd azzal flasheltem, mert ha arra kattintottam, hogy netről keressen, akkor kivágta a viás biost, meg hogy kezdheti-e a flasht! én meg vakarásztam a fejem, hogy akkor ez nem ULI chippes lap lenne? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Filmvilág
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- PlayStation 5
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Xcover 7 128/6
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondjuk az uli chipre simán rányomta volna a viás biost, ha magára hagyom, de az mellékes.... letöltöttem a netről a file-t, majd azzal flasheltem, mert ha arra kattintottam, hogy netről keressen, akkor kivágta a viás biost, meg hogy kezdheti-e a flasht! én meg vakarásztam a fejem, hogy akkor ez nem ULI chippes lap lenne?