Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Új hozzászólás Aktív témák
-
GezaR
tag
Nem tom h mennyire vagy MSI párti, de nekem MSI K9A Platinumom van RD580 chipsettel és kiváló tuningolhatósággal.
a PCI-E X16 sínt duplájáig elhet húzni (na ebbe nem tom mennyi az igazság, nem próbáltam ki, alapból a videokarim 99%-al van túlhúzva gyárliag .
), a PCI síneket 30%-al és a PCI-E X1 sníket 16%-al elhet húzatni. A Procimat 200-as FSB-ről 241-ig tudtam húzni vagyis 2400 MHz-ről 2906-ig. Gyári hűtő miatt visszaállítottam.
Először én is nézegettem azt az alaplapot csak 2 gondom volt vele: Magyarországon nagyon nehéz beszerezni és LAN stb... vezérlők nekem azon ismeretlenek voltak, míg az MSI-n ismertek.
Ha kíváncsi vagy az alaplapra megtalálod a tesztet ahol az asus is van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Kingston HyperX Black 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a PCI-E X16 sínt duplájáig elhet húzni (na ebbe nem tom mennyi az igazság, nem próbáltam ki, alapból a videokarim 99%-al van túlhúzva gyárliag .
Először én is nézegettem azt az alaplapot csak 2 gondom volt vele: Magyarországon nagyon nehéz beszerezni és LAN stb... vezérlők nekem azon ismeretlenek voltak, míg az MSI-n ismertek.