Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
1-2 héten belül szeretném AM2-es alaplapra procira frissíteni a gépemet. A proci meg is van, A64 X2 4600+ lesz, 2GB DDR2-800 mellett. Azonban nem ismerem az AM2-es alaplapokat (chipseteket), és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik gyártótól, milyen chipsettel érdemes alaplapot vennem.
Két esélyes a dolog: vagy lesz 50K körül keretem az alaplapra, vagy csak 30K jön össze, ezért mindkét súlycsoportban érdekel, hogy mi a legjobb. (50K esetére egy ASUS Crosshair alaplapot néztem ki, de ha hülye vagyok, akkor tessék rámszólni!)
UI: ahogy elnézem, eléggé le vannak apadva az AMD alaplap és processzor listák a boltokban - gondolom a Core2 miatt - úgyhogy ha esetleg tudtok valami jó boltot, ahol nagyobb a választék, akkor plz írjátok meg azt is!
előre is kösziiiiiiiii !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest