- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Cyberslider
üzenetére
Az első generációs zenek nem voltak valami nagyon eltaláltak, ez kb nyílt titok
Egy szegedi user is árul 350-eseket, +kérdeztem tőle vittek-e már vissza gariba hozzá, jah azt mondta 2-t, mert levágta a biztosítékot
ez 2 év alatt, a 2 esetben mint kiderült gyenge volt a villamos hálózat..
Nem tudom mért nem megy a bio lappal, az nem állja meg a helyét, hogy kicsi az amd chip áramfelvétele, p2-vel is használtam ilyen tápot...úgyhogy passz, a táp másik lapal ment amennyire én tudom, a bio lap is megy másik táppal, úh inkompatbilitás...ez van
Lassan +érjük azt is, hogy egy moncsi egy gépen pöpecül megy, egy másikon képet se ad
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- BONTATLAN Kingston HyperX FURY 8GB (2x4GB) DDR4 3000MHz
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- MSI B360M-PRO-VD / Beszámítás OK!
- BONTATLAN DARABOK Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy szegedi user is árul 350-eseket, +kérdeztem tőle vittek-e már vissza gariba hozzá, jah azt mondta 2-t, mert levágta a biztosítékot
ez 2 év alatt, a 2 esetben mint kiderült gyenge volt a villamos hálózat..
Lassan +érjük azt is, hogy egy moncsi egy gépen pöpecül megy, egy másikon képet se ad