- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Probiker
üzenetére
Utánanéztem a fehér kanócnak. Hát amiket én árulok azokon nincs is
1xűen ki van hagyva a helye üresen. Megnéztük a boltban a 400-ast, azon sincs. Nem tudom mire szolgál az a kanóc, isas cucchoz nem hiszem hogy az kéne, p2met is hajtotta ilyen táp, abban isas hangkari van és ment az is
Mivel a p4esed ment vele, és gyanítom, hogy xxxx gép ugyanúgy menne vele, marad az, hogy válogatós a bio lapod
bár ilyenről még nem hallottam..
szerk:#2243 ftc: ennek felettébb örülnék ha igaz lenne
most úgyse fog kelleni nekem a jelenleginél komolyabb gép, talán majd az am3 odaver kicsit az intelnek
de remélem árban is, úgy mint mostanság..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1xűen ki van hagyva a helye üresen. Megnéztük a boltban a 400-ast, azon sincs. Nem tudom mire szolgál az a kanóc, isas cucchoz nem hiszem hogy az kéne, p2met is hajtotta ilyen táp, abban isas hangkari van és ment az is
Mivel a p4esed ment vele, és gyanítom, hogy xxxx gép ugyanúgy menne vele, marad az, hogy válogatós a bio lapod
bár ilyenről még nem hallottam..
most úgyse fog kelleni nekem a jelenleginél komolyabb gép, talán majd az am3 odaver kicsit az intelnek