Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos1988

addikt

válasz Gyuri27 #2249 üzenetére

Nehany kezdo kerdes.

Ez a M2A-VM HDMI tenyleg jo alaplap. par kerdes:
    - valos a pci-e x16 sebessege vagy parasztvakitas es max 4-8x-en megy?
    - ha veszek bele vga-t, int. vga-t tudom hasznalni mellete (extrai miatt)?
    - teljesitmenyben (alaplap) mennyiben marad el 1 jobb am2-es alaplaptol? (neha latni alaplapokat, foleg ilyen olcsokat, amelyek elegge lemaradnak +10k-val dragabb tarsuktol ugyanazzal a procival; gondolom ez is ilyen?!)

X2 6000+ (2x3Ghz 2x1MB L2)-est gondolom meglehet rantani 1 kicsit nem is olyan hude jo minosegu (~30k netto) ddr2 2x1GB-os memoriaval is?! (mert ugyebar ami a csovon kifer es meg nem karos:) - ez csak vicc- , annyira nem erdekel a tuning csak mar manapsag alap 1 kis plusz loket, amit nagyon is erdemes kihasznalni)

C2D-t ugyertem az az alaplap ~25k nettoba (amit en terveztem venni), mig 1 ilyen AM2-es deszka (vagy a 6100-as geforces) ~18k bruttoba. (raadasul nekem nem igazan fontos a vga most per pill, ezert is kell int.-es)

A procik szinte 1 arban vannak X2 5200+ es az E6320 (es szvsz 5200+ leheletnyivel jobb mint a 6320-as, huuu mennyien nekem fognak esni :DD , de ha varok kicsit AMD-s procik ara meg fog csokkeni, de C2D nem igazan.)

Mellesleg nem akarok ''komolyan'' tuningolni mert a fentebb emiltett amd-s proci is boven elegendo lenne es hat azok a Geil es tarsai memoriak meg gondolom sokkal dragabbak 30k-nal :(

De ha tudsz ehhez az amd-s laphoz 1 hasonlo C2D-sat ami kb. olyan aron kaphato es jo, megfogadom tanacsodat. (AsRock ConRoeXFire-eSATA2 is nezegettem, de ez nem vmi jo valasztasnak tunik, raadasul nincs benne int. vga)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák