Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Komoly számításoknál sem fog hibázni, ha úgy gondolod elérted azt az értékeket amit szeretnél..go orthos.. pár óra orthos még nem garantálja a minden tekintetben hibamentes működést, 12 már eléggé, ha 100%-ra akarsz menni akkor 24 óra, ha közben nem dob hibát, akkor ugyanolyan stabilan és jól működik, mint a gyári értékeken, ami ugyebár ált. csak gyárilag van butítva, előttem már leírták hogy mért.
És így az az alapon 1 órás renderelés nem 59:30 lesz, hanem 40-45 tuningtól függően
DVI minek? Olyan csatis a tft-d? Nem lehet ebbe is dvi csatit venni?
Egyik asrock lapnak van ilyen lapja, a dvi csati külön van, és a pciex16-ba kell rakni, sztem azzal is mennie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyik asrock lapnak van ilyen lapja, a dvi csati külön van, és a pciex16-ba kell rakni, sztem azzal is mennie kellene.