- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Steam Deck
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Haladó fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Probiker
üzenetére
Utánanéztem a fehér kanócnak. Hát amiket én árulok azokon nincs is
1xűen ki van hagyva a helye üresen. Megnéztük a boltban a 400-ast, azon sincs. Nem tudom mire szolgál az a kanóc, isas cucchoz nem hiszem hogy az kéne, p2met is hajtotta ilyen táp, abban isas hangkari van és ment az is
Mivel a p4esed ment vele, és gyanítom, hogy xxxx gép ugyanúgy menne vele, marad az, hogy válogatós a bio lapod
bár ilyenről még nem hallottam..
szerk:#2243 ftc: ennek felettébb örülnék ha igaz lenne
most úgyse fog kelleni nekem a jelenleginél komolyabb gép, talán majd az am3 odaver kicsit az intelnek
de remélem árban is, úgy mint mostanság..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Gigabyte GA-F2A55M-S1 AMD FM2/FM2+ alaplap, valamint ajándék proci
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- ASUS ROG STRIX RTX X670E-F WIFI ALZA Garancia
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

1xűen ki van hagyva a helye üresen. Megnéztük a boltban a 400-ast, azon sincs. Nem tudom mire szolgál az a kanóc, isas cucchoz nem hiszem hogy az kéne, p2met is hajtotta ilyen táp, abban isas hangkari van és ment az is
Mivel a p4esed ment vele, és gyanítom, hogy xxxx gép ugyanúgy menne vele, marad az, hogy válogatós a bio lapod
bár ilyenről még nem hallottam..
most úgyse fog kelleni nekem a jelenleginél komolyabb gép, talán majd az am3 odaver kicsit az intelnek