Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Posta 730 ft, bolti ára 20k körül van. kicsit kerekíthetünk, 13.5kért országon belül bárhova a tied postával együtt
Jah van hozzá procim is ha kell, 3200-es semi, de gondolom az úgyse kell
Amúgy nekem se sietős, dobom fe lapróba. És pontosan az m2n típusú van meg nekem, normál ATX lap, GB lan, 4 sata 2, 1 pata, stbstb.
szerk: #1870 ftc :a kis amd chipes asus, ahhoz helyi kiskerben hozzájutok, most vettem ddr3-as7300gt-t is, adom is el, nagyon jó kis kai, kb a negyedét /se
/ használom ki, meg valszeg eladom az lcdmet is, nincs időm mostanában gépezni, aztán meg jöna nyár, meg vannak még vizsgáim blabla..rájöttem hogy úgyse játszok, akkor meg minek erőmű
csak net, meg néha film, gameket meg csak a gt-vel is +néztem, egy se tetszik...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- LEGO klub
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Léghűtés topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jah van hozzá procim is ha kell, 3200-es semi, de gondolom az úgyse kell
/ használom ki, meg valszeg eladom az lcdmet is, nincs időm mostanában gépezni, aztán meg jöna nyár, meg vannak még vizsgáim blabla..rájöttem hogy úgyse játszok, akkor meg minek erőmű