Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Posta 730 ft, bolti ára 20k körül van. kicsit kerekíthetünk, 13.5kért országon belül bárhova a tied postával együtt
Jah van hozzá procim is ha kell, 3200-es semi, de gondolom az úgyse kell
Amúgy nekem se sietős, dobom fe lapróba. És pontosan az m2n típusú van meg nekem, normál ATX lap, GB lan, 4 sata 2, 1 pata, stbstb.
szerk: #1870 ftc :a kis amd chipes asus, ahhoz helyi kiskerben hozzájutok, most vettem ddr3-as7300gt-t is, adom is el, nagyon jó kis kai, kb a negyedét /se
/ használom ki, meg valszeg eladom az lcdmet is, nincs időm mostanában gépezni, aztán meg jöna nyár, meg vannak még vizsgáim blabla..rájöttem hogy úgyse játszok, akkor meg minek erőmű
csak net, meg néha film, gameket meg csak a gt-vel is +néztem, egy se tetszik...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jah van hozzá procim is ha kell, 3200-es semi, de gondolom az úgyse kell
/ használom ki, meg valszeg eladom az lcdmet is, nincs időm mostanában gépezni, aztán meg jöna nyár, meg vannak még vizsgáim blabla..rájöttem hogy úgyse játszok, akkor meg minek erőmű