Hirdetés
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Én is csak viccből mondtam a dolgot, most is ATi lapom van, nem felhőtlen a kapcsolatunk (
) de azért nem fogom kidobni. Csak azért hoztam fel a témát mert néhány ember hajlamos a bolhából elefántot csinálni, a többi meg megy utána...#10724: gondolom azért mert teljesen megfelelő, olcsón gyártható az a chip és nincsenek olyan hibái mint mondjuk az SB600-nak Phenom processzorral. A melegedéshez nem tudok mit hozzáfűzni, csak annyit, hogy a jelenlegi lapomon is van 5 kiló réz ami "véletlen" rálóg a déli hídra is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én is csak viccből mondtam a dolgot, most is ATi lapom van, nem felhőtlen a kapcsolatunk (
) de azért nem fogom kidobni. Csak azért hoztam fel a témát mert néhány ember hajlamos a bolhából elefántot csinálni, a többi meg megy utána...