Hirdetés
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealDamon
csendes tag
Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy a tegnapi nap folyamán telepítettem a skype-t és sajnos elég rossz a hangminősége, mind a skype-nak, mind minden egyéb programnak, amit használok. Értem ezalatt,h mióta feltettem a skype-t azóta, ha hallgatok youtuben egy zenét az is ugyanúgy berecseg alatta. Ez akkor is igaz,ha a skype ki van kapcsolva illetve próba gyanánt letöröltem és meglepő módon utána is ugyanúgy fent állt a probléma, tehát ez az aranyos program valamit sikeresen elrontott/módosított.
Próbálgattam kitalálni a probléma okát, de arra rájöttem,h lényegében a headsettel van a baja. Ha a füles ki van húzva, akkor minden újra a normális, ha be van dugva, akkor recseg. Azt is kipróbáltam,h a régi asztali mikrofont teszem a füles helyére és ott is minden rendben volt, ebből adódóan kizárásos alapon valószínűleg a headset az, ami nem tetszik neki.
A kérdésem,h esetleg meg lehet-e valamilyen módon oldani,h a hang ugyanolyan tiszta legyen, akkor is, ha a headset is be van dugva?
Korábban ilyen problémám nem volt, csak miután a skypot telepítettem, ezért érdeklődnék,h esetleg tud-e erre valaki valami megoldást.
Előre is köszönöm! ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Renault, Dacia topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest