Legfrissebb anyagok
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Naaa...!
Gratulálok!!
Örülök hogy elégedett vagy vele! (Sejtem, hogy a hangminőségre sincs panaszod, főleg most, hogy már -gondolom- ''bejáródott''...).
Igen, hallottam (Zsuzsi írta egy pár hete) hogy a bargain nem jött össze, mert a srác ''elvesztette''.. (pff.., lol!).
Szerintem az amortizáció miatt nem kell második, nagyon tartós darabok ezek, de abban teljesen igazad van, hogy ''egy jó füles öltöztet'' (..ha jól áll..).
Használd egészséggel, sok szép évet együtt!
üdv!
ui: a (túl) nagy hangerővel azért csak óvatosan, ha túllhajtod, az erős basszus képes kinyírni a membránt, és utána recsegni fog, és persze a fülednek sem mindegy..nnahh, nem papolok már itt többet..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Politika
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest