- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
válasz
einstein #897 üzenetére
Mert még nagyon új termék!
Mivel a hivatalos forgalmazónál is elég sűrün hiány van ebből a fülesből,gondolom kell még néhány hónap,amig pl a MM-ba is kapható lesz...
Sok helyen még azt se tudják hogy létezik...itt a fórumba páran meg már január eleje óta várunk rá...hát mit mondjak...érdemes volt! -
einstein
senior tag
Üdv!
Szerintetek miért van az hogy enniyre nem lehet kapni a CX-300-at? Legalábbis neten rákeresve szinte nem ad találatot magyar lapok között.
Mikorra várható hogy jobban bejön?
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Ha van alőre beállított EQ, akkor először pl válaszd ki a Rock, vagy a Pop (esetleg Dance)beállítást, valamelyik közülük a legtöbb playeren szokott lenni.. aztán, ha nem felel meg, állítgass azon, ha lehet... illetve azt vedd alapul az egyéni eq behangoilásánál.
Egyébként ezt leginkább neked kell hallanod, hogy kiből kell több: mélyhangokból (60), közép-ből (300-6K), vagy magasból... -
szandro
senior tag
-
ponti_ak
addikt
válasz
Macilaci457 #889 üzenetére
Nehéz lesz, sajna... esetleg ha összeszedsz 100 embert, akinek kellene mondjuk 8k-ért, és beözöletek a Basys-ba...
....vagy vársz még egy ''kicsit''..
[Szerkesztve] -
szandro
senior tag
válasz
ponti_ak #887 üzenetére
Végülis sztem nem mx300-at adtak hozzá...Elég noname ''szaga'' van a cuccnak...Inkább egy régi Sony-val használom, amit még az (talán első) sony Discman-emhez kaptam, ez jól szól elégedett vagyok vele... Akkor még is melyik earphone-t ajánlanád, amelyik szépen kiadja magávól a basszust?
-
Macilaci457
őstag
MA voltam a Bartók Bélán a Basys.net -ben csak ezüst cx300 volt és 11900 FT!!!!!!!!
Ennyiért inkább nem veszek!
Ennél olcsobban hol? -
ponti_ak
addikt
válasz
neilszab #871 üzenetére
''És persze elnézést minden kedves 200-as tulajtól''
Nincs rá szükség.én is tudom, hogy jobban szól a 100-as, de nekem zárt kellett... végülis lehet hogy jobb lett volna ha nem ezt tartom inkább szem előtt amikor megvettem, de így sem rossz..
A Cx300<>px200 összehasonlítást (ha van értelme.... oké, jólvan, valamennyi biztos lesz..)jövő 7re megpróbálom megcsinálni rendesen, addig 1 kis türelmet kérek... nem sok időm volt mostanában... nameg hát amióta megvan, inkább a cx-et hajtom..
MOD:
...de addig is: ezt olvastad már: [link] ?
Bolti próba cx300-nál szvsz nem nagyon játszik sajna..De próbálkozni azért lehet.. hátha..
[Szerkesztve] -
-
szandro
senior tag
EZAV EMP450-esnél:
''Sennheiser fülhallgató (2006. március 30.)
írta: Moderátor
Hivatalosan is megerősítették, hogy az EZAV EMP-450-hez gyári tartozékként Sennheiser MX 300-as fülhallgató található a dobozban.
Ezzel kapcsolatban korábban már volt érdeklődés, mostanra viszont hivatalosan is megerősíthettük. A termék adatlapját frissítettük.'' -
szandro
senior tag
válasz
Macilaci457 #877 üzenetére
Nekem viszont fontos lenne a basszus...
-
szandro
senior tag
válasz
Macilaci457 #876 üzenetére
[link]
Ez jó cucc? -
Macilaci457
őstag
Ja, persze nem egy basszus gyár a dolog, de nem is hallgatok olyan zenét, aminek az lenne élete értelme.
-
szandro
senior tag
Üdv!
Egy MP3-lejátszóhoz melyik lenne a legolcsóbb megoldás?
Köszönöm! -
Macilaci457
őstag
Én ma mentem volna a Bartók Béla úti boltba, de raktározak. Tahát aki menni akar, csak holnaptól. Ez persze nincs kiírva, de telefonon megtudtam.
-
neilszab
őstag
Itt mindenki nagyon dícséri a px200-at, hát nem is tudom....
Részemről egy px100-ast hajtok, és nagyon kiváncsi voltam a 200-asra, bementem a basys-hez /vittem magammal a sajátom is/, kipróbáltam. Hááát, elég gyenguska volt. Megkérdeztem a srácot, hogy ez lehet-e azért, mert még nincs bejáratva, de azt modta, a 100-as nyitott, a 200-zárt és pont. Pedig egy ezressel drágább és mondjuk jobban is néz ki.
Tehát arra szeretnék kijukadni, hogy a cx mennyivel jobb, mint a 200-as? Esetleg valaki próbálta már 100assal öszehalgatni? Egyáltalán ki lehet valahogy próbálni a cx-et a boltban, vagy ezt felejtsem el? Köszi
És persze elnézést minden kedves 200-as tulajtól -
fotel
aktív tag
válasz
Macilaci457 #868 üzenetére
Szerintem az én bejegyzésemre gondolsz, de az a Sony-ra vonatkozott.
-
Macilaci457
őstag
Valaki írta itt hogy www.olcsobbat.hu-n , meg aprón is lehet CX300-at venni.
Én nem találok sehol..
Még ha google-ben rákeresek, se jönnek nagyon a boltok.
Hol lehet (lehető legolcsóbban) ilyet venni Budapesten?
A basysnál nem voltam, de ott ugye 11000.- vagy mennyi is? -
Pxs
aktív tag
ELADÓ ! FOR SALE !
Sennheiser MX450 füles, azt hiszem, túlzottan nem kell részleteznem, miről is van szó
Karácsony táján vásárolt, egyetlen egyszer használtam kb. 1 percig, míg ki lett próbálva.
Aztán konkurrenciára talált egy Sennheiser HD-202 személyében.
Azóta dobozostul a szekrényben várja jobb sorsát...
Mivel nagyon elhanyagoltam, így gondoltam, jobban érezné magát egy új gazdinál !
2500 Ft-ot gondoltam ellenárként, boltban jelenleg 3490 Ft-ba kerül a hivatalos hazai beszállító (www.basys.hu) szerint.
*Sürgős* lenne a dolog, hogy segítsen 1 kicsit legyengült anyagi helyzetemen !
+1500 Ft felárért hozzácsapok egy szintén új Panasonic RP-HT41 fejhallgatót is (szintén új, de a doboza már nincs meg, amúgy sima könnyű fejpántos nyitott fülesről van szó) és a néhai HD202-esem övre fűzhető kábeltartóját (hosszú kábeles fülesekhez nagyon hasznos dolog) !
Érden található a cucc, de Bp-re fel tudom vinni ! Mondjuk a mikor, az megbeszélés kérdése (3 műszakban dolgozom főállásban).
Jelentkezőket várok ! -
pyrannha
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szedett már szét valaki mx400-at? Mert nekem van egy kábelhibás mx400-am és egy basszusnélüli, de tökéletes kábelezésű sony ne1-em. Arra gondoltam, hogy az mx400 dugóit ráforrasztom a sonyra, csak az a gond, hogy a sonyval ellentétben a sennheisert nem tudom szétszedni. Ha valaki eltudná magyarázni, hogy hogyan tudnám szétszedni az mx400-at, azt megköszönném. -
coce
csendes tag
Én a PMX 200-ast szemeltem ki magamnak...kiváncsi vagyok van-e valakinek ezzel a fülessel tapasztalata...nagyon sokan dícsértétek a PX 200-at...elvileg a pmx 200-as a px 200-as továbbfejlesztett hátsópántos változata...na szóval ha van valakinek tapasztalata írja meg kérem...köszi
-
vili13
őstag
A fütyülés szerencsére csak tényleg erős szélben megfigyelhető (pl. nagy huzat a metróban), ilyenkor a szél magában is elég zavaró lenne...
A tisztíthatóság szerintem nem olyan nagy gond, főleg ha azt nézzük, hogy a cx300 fémhálójának megfelelő helyen az ex71-ben csak egy lyukas papírdarabka van. -
rumos14
nagyúr
cx300: van ez a ''szélfütyülés'' jelenség, ami végülis nem zavaró, de más fülesnél ilyet még nem tapasztaltam.
meg ami miatt aggódom még az a tisztíthatóság. bármennyire is mos fület az ember, sajna rakódik le némi ''anyag'' a füles fémfelületén. -
ponti_ak
addikt
Itt a tavasz, a jó idő, és lehet futkározni. Persze zenére, hogy ne legyen uncsi...
CX300 futás-teszt: 4-es (alá?) osztályzat. Azért nem 5-ös, mert kilazul egy picit.
Nem esik ki (nekem legalábbis eddig egyszer sem jött ki teljesen), de a basszus hamar elmegy, kb az első 20 méteren, mert kilazul, ezáltal nem szigetel....(Hozzátenném, hogy ehhez képest sima mx-szel pl. csak egyszer próbáltam kocogni, de feladtam: többet álltam, mint szaladgáltam, mert folyton vissza kellett igazgatnom..) De ezzel a cx-szel szerintem lehet, és attól, hogy nem zár 100%-osan, még élvezhető a muzsika. ...bár aki hangosan trappol (mint én is), az rendesen visszahallja a lábdübörgést, meg ahogy levegőért kapkod az utolsó körben..
A ''hosszú'' zsinór pedig szerintem pont jó, mert ilyenkor éppen leér a nadrágzsebbe, és nincs onantól nincs vele gond (a lejátszóval). (Oké, a karpánt sem rossz megoldás, csak az 1 kicsit macerásabb nekem..)
Sportoljatok Ti is!
- közérdekű hirdetést hallottak -
[Szerkesztve] -
fotel
aktív tag
Szeirntetek lesz valaha CX300RC?
Másfél méteres dróttal felejtős... -
törölt tag
Nekem a sony ex51-em hangja jobban tetszik ennél a cx-300-nál. Persze még nem igazán járódott be a senni, de nekem a magasai nem nagyon tetszenek. Az ssss nél nem igazán megy feljebb szoval az igazi sziszegés elmarad
A kettő közül talán mégis a senni jobb egy hajszállal de csak azért mert a sonyék trehányul rakják össze a cuccokat. (Pl két sony fülesem volt és mind a kettőnél tapasztaltam hogy az egyik oldal hangosabb mint a másik és ez általában baromi zavaró..) Ez a kábelfoszlás meg egyenesen katasztrófa.
ha akarnám kétújjal szét lehetne morzsolni mint valami gyurmát... jelenleg a sony gumidugaszaival használom a sennit annak jobb az anyaga szvsz...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
vili13
őstag
válasz
Laca19 (a) #846 üzenetére
Szerinetm kérdezd meg a forgalmazót, ők tudni szokták hol kapható:[link]. Valószínűleg előbb-utóbb jut a MM-ba is.
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy (esetleg bocs ha már volt róla szó) hol lehet kapni ezt a Sennheiser CX300-as fülest? Várpalota és 20km-es körzetében kellene valamilyen üzlet.Székesfehérvár, Várpalota, Veszprém a szóbajöhető városok. Fehérváron a MM-ba már néztem, de nincsen. Pár webáruházba is néztem, de nem találtam, rendelésbe is bennelennék, bár személyesen szeretek ilyet venni.
Ha esetleg tud valaki segíteni előre is köszi
sziasztok -
Mic ACE
aktív tag
Engem mos itt meg fognak kövezni, de azért beírom az én és az egyik haveromnak a nagyjából megegyező közös és szubjektív véleményét a CX300 vs EX71 témában.
Tegnap előtt kicsit megteszteltük a haverom CX-ét és az én EX-emet. A kísérlet drum'n'bass zenékkel zajlott, ahol van dögivel lágy basszus és cincegő magas is, és közép is akad elég. Véleményünk szerint nincs drasztikus különbség a két füles hangzása között.
A teszt alatt az iAudio U3-omba egy elosztón keresztül egyszerre dugtuk rá a két fülest, majd egyik fülbe az egyiket, a másikba a másikat dugtuk és fordítva. A helyes összehasonlításhoz a CX felé kellett kb 5 egységgel eltolni a balanszt (''pan''), mert a Sennheiser határozottan hangosabb. Ami pedig a korábban emlegetett túlzott sziszegő hangokat illeti a Sonynál valamint az extra erős lágy mélyeket illeti a Sennheisernél, hát mi nem igazán találkoztunk velük, azaz nem vettünk észre drasztikus künönbséget a két márka között ilyen téren, akár hogy is cserélgettük a füleseket. Sőt a haverom szerint pont az ő CX-e szólt egy icipicit gyengébben magas és mély terén is, bár én ezt na írnám alá. A teljesség kedvéért hozzátészem, hogy a Sony már be van járatva, míg a Sennheiser még nincs, tehát a Sennheisernek még idővel határozottan jobb hangja is lehet majd, mint a Sonynak.
Véleményem szerint ha ez megtörténik, akkor elmondható, hogy hangban kb. pont annyival fog többet érni a CX300, mint az EX71, mint amennyi az árkülönbség most a kettő között. -
ithomas
őstag
Középméretü szilikonharang pótlásba én is bennevagyok...sose lehet tudni..
Amúgy ha árulnak is ilyet akkor szettben árulják(tehát mindhárom fajta egy tasakban),külföldi online boltokban én láttam is ...kb 800-1000Ft volt egy szett. -
ponti_ak
addikt
válasz
Tangerine #837 üzenetére
Öhh, ezexerint vettél te is? Tudtam én, hogy valamit elcsesztem... [link] Na mind1... majd legközelebb..
...vagy inkább befogom pofámat, és örülök a jó vételnek.... ja, hogy ne csak off legyek:
A CX kalsszikus zenéhez is naon jó, Brahms magyar táncok megy épp.. és nem is akárhogyan.. szeretem a csellók meg a nagybőgők hangját, ahogy ''megtámasztják'' az egész dallamot, miközben csilingelnek a hegedűk, meg a cimbalom.. bammm, most meg az üstdob...
Oké, befejeztem az áradozást/ömlengést/ajnározást/tömjénezést/stb. De ha egyszer jó...
[Szerkesztve] -
vili13
őstag
Vettem hát, már egy hete, szerencsére még olcsón...
([link])
Akkor már csak még pár ember kellene CX300-zal és középméretű füllel, és 1 közülük, aki hajlandó intézni a Basys-nél a dolgot... Bár lehet, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel akár hajlandóak lennének rendesen árulni is párosával, max ki kellene menni érte Budaörsre. Ők se buknának rajta, meg nekünk se kellene hülyére szervezni a dolgot... Meg az is lehet, hogy tulajdonképpen már árulják is, csak még nem kérdezte meg tőlük senki! -
vili13
őstag
válasz
ponti_ak #832 üzenetére
1 tartalék párat a középméretből én is bevállalnék... Bár szerintem elég nehéz elhagyni, és nem megy szét könnyen.
Első ránézésre egyébként úgy tűnik, végszükség esetén egy szigeteléshiányos ex71-ről leoperált darab is simán rámenne.(Ezt esetleg kipróbálhatom, csak még nem volt kedvem leszedni a gumit a CX-ről.)
-
ponti_ak
addikt
-
rumos14
nagyúr
továbbra is CX 300. a pozitívumokról már írtunk eleget, írok pár negatívumot is.
-nehezebb berakni mint pl. a plug-ot, viszont egy kéz is elég hozzá mivel nem kell összenyomni a szivacsot.
-a plug egy fokkal jobban ''zár'', bár némi fülben matatással a CX is jobban helyre rakhat, de nekem nehezebb megy.
-szélzaj van, bár nálam a zene elnyomja.
cserébe állat jól szól.
nem kérdezte meg vki hogy a kis műanyag rárakható bogyók pótlása megoldható-e, lesz-e tartalék a Basys-nél? nekem a középső passzol, ha elvesztem/leesik, bajban leszek. -
ponti_ak
addikt
válasz
gelbelex #828 üzenetére
Jajjajaj, gyerekek, tegnap feltettem a px200-at közel 1 hét cx300 után...
Döbb!
Mondom: - Vazz, hol a basszus?
Najó, annyira azért nem volt drasztikus a változás, de kétségtelen tény: rövid idő alatt hozzászoktam a yóóó kis telt, lágy mélyekhez... (Ma reggel majd bevizeltem a metrón, amikor a BEP egyik száma, a They Don't want music elkezdődött, huhh..)
Persze összességében a px200-zal sincs semmi baj (naná.. eddig se volt..), de mélyekben az új szerzeményt alig közelíti... (Ez szvsz amiatt is van, hogy a PX nem áll rendesen a fejemen, de ha erősen rányomom a fülemre, akkor sem tud olyan erős basszust adni, mint a CX...).
A px200 hangzása tisztább, jobban kihozza a magas tartományt, (ez szvsz a kialakításából is adódik), viszont a CX sem marad el tőle jelentős mértékben. 1-2 napos játszadozás után sikerült belőnöm olyan EQ-beállítást, amivel számomra tökéletesen adja vissza a zenéket az új bogyó. Erre egyébként nem is nyagyon lett volna szükség, mert (mint ahogy azt korábban is írtam), teljesen Flat - Normal - beállításon is szépen szól.
Jó a dinamikája, szinte minden számban felfedeztem 1-2 új hagszert... (ezt részben annak is tudom be, hogy jól zár, és csak a zenére figyel az ember fia..).
Pop zenét (pl Depeche Mode), némi tuctuc Scooter-t, Emil Rulezt, és a jó öreg Dire Straits-et hallgattam eddig rajta, 10-12 órát összesen. Ja, rádióban is fejlődött a lejátszóm (G3), most már abban is van némi mély, eddig nem igazán volt.. (EQ nyista, ugye..)
A zsinórja tartósnak látszik, és nem is merevedett meg eddig, mint a px, vagy a mx-ek madzagja... (bár olyan nagy hideg sem volt.... este lehet berakom a fagyasztóba..
Jól zár. Nem 100%-osan, de a metrón már csak attól, hogy berakom, felére csökken a kinti zaj, amit 22-es hangerőn már szinte teljesen elnyom a benti zenebona.
Negatívumok
Szélzaj: enyhe fütyülést hallok néha (mindkét oldalról), erősebb szélben (alacsony hangerőn).
On-the-move: alacsony hangerőn hallom a lábdobogásomat, illetve azt is, ahogy a zsinór a kabátomhoz ér.. (habár a zárt kialakítás miatt ezek szerintem nehezen kiküszöbölhető hibák..)
Összefoglalva:
Aki szereti az erős basszust, annak mindenképpen tudom ajánlani. Aki nem, annak is.Sajnos az ára felment, de megkockáztatom, hogy így is nyerő a kategóriájában. Engem meggyőzött, 100%-ig megérte az árát (7k), és most már azt mondom, hogy talán még a 11-et is elkérhetik érte, nem túlzás érte. (Hasonló Sony MRD, és KOSS the Plug-ot nem próbáltam eddig!)
Egyelőre ennyit, sorry, de muszáj dolgoznom is, úgyhogy ennél bővebb összehasonlítást nincs most időm írni. Ha van kérdés, írjatok.
[Szerkesztve] -
-
gelbelex
őstag
válasz
ponti_ak #823 üzenetére
MOST már én is tudom, hogy eddig (szinte) basszus nélkül éltem... CX300 RULEZ!
Nocsak. A PX200-hoz képest is??
Kérnék tisztelettel alapos összehasonlítást!!!
(Amennyire lehet, nyilván nem egyszerű, az egyik a fülről, másik a fülből szól.)
Ja: Gratula a szemfüleseknek, akik a bevezető (elszámolt?) áron szerváltak CX300-at!! -
gelbelex
őstag
'' ''A barátnőm sem értette, hogy minek adtam ki újabb 7ezret egy kütyüre, amikor ott a másik 2 fülhallgató, azok mér' nem jók? '' ''
'' Jézusom...mintha magamat olvasnám.... ''
Dettó.
Mert otthon figyel az eredeti MPIO-füles után az MX450, valami gagyi Panasonic, és persze a PX200 (télen inkább a sapka játszik)..., a fejemen pedig az AKG K12P.
(Ezutóbbi teljesen jó, beltéren. Utcán/metrón kevésbé.) -
Mic ACE
aktív tag
Mától 11e a CX300 a BaSysnál.
Olcsóságának emlékét örökké fogjuk őrizni.
-
BennyRay
tag
Hadd kérdezzem meg, van tapasztalatok a cx300 és pmx 60 hangzásának viszonyáról? Egy ideje a pmx 60-at használom, de szeretnék valami szebb hangút, ehhez keresek ötleteket. Gyakorlatilag mindenféle füles érdekel, ami utcára elfogadható méretű, mert otthon akg k501-gyel hallgatok zenét, de az meg elbukik az elfogadható méret feltételen...
-
vili13
őstag
Nem rossz az 515 sem, kár hogy az egész 5x5 sorozat nyitott! Nem hallatszik be - illetve ki - túl sok minden?
Én ebből a megfontolásból a HD 250-II-vel szemezgetek egy ideje (az zárt, és igen jó paraméterekkel rendelkezik), de túl sokba kerül ahhoz képest, hogy nincs is rá igazán szükségem. -
Motya
csendes tag
Én azon rágom magam hogy megvehettem volna az 555-öst vagy az 595-öst is!
Medimarkt-ba 24990 mind a kettő!Franc a hülye fejembe
de nem baj ez is nagyon tetszik!
-
Motya
csendes tag
huhhhh Megvan az új fülesem!!!
Először HD 205-ösre gondoltam, kipróbáltam és kula már csak a kényelem szempontjából is!
Kemény a párnája és nyomja a fület! De aztán rátaláltam a hd 515-re, hangja nem rossz
kényelem viszont nagyon jó!!!
Sajnos csak most olvastam hogy, Hd 555 kb. 5 ször jobb.......sajnos pedig csak 3 rugóval lett volan drágább! -
Motya
csendes tag
Honnan lehet HD 205-öst szerezni?!
-
vili13
őstag
Kíváncsi leszek, milyen hozzászólások születnek majd pár hónap múlva, ha az első CX300-ak szigetelése is elkezd lerohadni...
-
rumos14
nagyúr
-
ithomas
őstag
Az MX400 a maga idejében,és maga kategóriájában igen is jó volt!
3 évvel ezelőtt a bogyósok között igen kiemelkedő volt a hangja.
Azzal teljesen egyetértek hogy az MX x50-es széria totál felesleges húzás volt részükről,mert manapság ez már édeskevés minden tekintetben,és a legtöbb 1-2 ezer forintos gagyi is hozza azt a szintet.
Szerintem ilyen bogyókban egyértelmüen a zárt füleseké a jövő,mert nem kicsit,...hanem nagyságrendekkel jobb a hangjuk mint a sima társaiknak.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
az egy dolog, hogy elméletileg kicseréli a Sony ill. a bolt (bár egyeseket elküldtek melegebb éghajlatra ilyen kéréssel, de a frannak sincs kedve haconta visszavinni, x hetet várni arra amig cserepéldányt kap. csak annyit, hogy 7k-ért nagyon megérte, főleg hogy több netes teszt és személyes vélemény alapján is jobb mint a Sony.
-
ponti_ak
addikt
Hmm, valakinek mállik, valakinek nem...Sony-ja válogatja...
Az MX300-ashoz miért hasonlítasz?Teljesen más típusú, mint az IEM-ek..
Egyébként szerintem eleinte nem volt annyira rossz az mx széria a maga (ár-, és típus-) kategóriájában ... mx400rc-t hallgattam 1,5 évig, és elvoltam vele...
A cx300 teljesen más.. te is tudod..
És jól szól, ezt viszont csak hidd el.
De ha teheted, tényleg próbáld ki... pl ha van valamelyik ismerődödnek, tedd át rá az EX-ed gumikalapját... valahol olvastam, hogy kompatibilisek egymással... (a Shure-ról legalábbis írták valahol a neten, ez biztos).
MOD: egyébként szerintem te is mx400-at akartál írni az előbb... az mx300RC a Sennheiser oldala szerint: ''Please notice that this product is just available in VR China.'' Bár ez sem teljesen biztos.... vagy mindekettő igaz, és voltál Kínában?
[Szerkesztve] -
fotel
aktív tag
Nekem egy éve nem rohad, mondjuk ha rohad is, kicseréli a Sony (nem a kábelt, az egészet) és akkor újraindul agari. Egyébként www.olcsobbat.hu ott élből 9e Ft, aproenten 8k és alkudható, újonnan persze. Egyébként kíváncsi lennék a CX300-ra, az MX300RC nagy csalódás volt anno
csak kipróbálni - érthető okokból - nemigen lehet.
-
Motya
csendes tag
basys-tól hogy francba tudok online-on rendelni? :S
(na végre választottam HD 205) -
Motya
csendes tag
Van valami vélemény EH 150-ről?
-
Motya
csendes tag
HD 201-et véletlenül nem próbáltad ki?
-
Motya
csendes tag
Kösza linket, hát ha nem lennék smucig
én is valami normálisat vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest