- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudu67
tag
válasz
mr_ricsi #1726 üzenetére
Bocsi igazad van, úgy kezdtem a hsz-t :Eddig egy boldog Diamond tulajdonos voltam, elfeledkeztem arról, hogy ami nekem tök természetes és értelemszerű, az másnak nem biztos, hogy ugyanúgy beugrik én természetesnek vettem, hogy csak az MSI adott ki Diamond lapot holott ezt nem kötelessége senkinek tudnia.
Úgyhogy mégegyszer elnézést ezért a kis malőrért.
Egyébként a laphoz kapott gyári floppyról kapta meg a drivert, mind a kettőt, csak egy másik fórumon megsúgták, hogy a legújabb Nvidia Nforce drivert töltsem le és abból kiszedve a szükséges drivereket (frissítve a floppyt) menni fog a dolog.
Ez így is történt, most már újraindul telepítés közben, meg mindig a lap, addig a pillanatig, amíg csak SATA winyó van benne.
Rádugom a PATA winyót és érkezik a következő hibajelenség:
Elindítom, bootolás helyett azt írja ki fekete (hála az égnek nem kék) képernyőre szó szerint, hogy nem lehet olvasni valamilyen hardverhiba miatt a megadott rendszerlemezt, vegyem fel a kapcsolatot a gyártóval.(ezt magyarul írja, betű szerint így ahogy én leírtam)
PATA winyó lehúz, hibajelenség zéró, minden kifogástalanul műkszi megint.A megoldás : csak SATA winyó használata, hacsak nincs valami ötlet valaki tarsolyában mert kicsit azért húzós lenne most az összes vinyómat lecserélni
Mindent köszi, ha van valami ötlet, azért még várom.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest