Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakaduku
senior tag
válasz
Gabesz144
üzenetére
Gabesz144: GeiL Value Plus DDR3 1600MHz 4GB Kit CL9 -em van. Ha jól tudom, akkor 1,5V az energiaszükséglete. A videokártya tekintetében azért döntöttem a Gigabyte 6970OC 2GB-os kártyája mellett, mert nem nagyon szeretnék egy ideig ahhoz sem hozzányúlni, illetve ha jól olvastam/láttam a teszteket bivaly egy kártya.
szasanyi: Teljes mértékben igazat adok neked. Még átgondolom és lehet hogy mégiscsak K-s procit veszek, mert tényleg az eladásra gondolva (bár mondjuk nem nagyon akarom 2-3 évig eladni)illetve ahogy írtad az IGP is erősebb benne, bár megmondom nem nagyon tudom, hogy mi az. Esetleg kis felvilágosítást tudnál adni?
Még annyit, hogy a lapon amit írtam előtte van PWM-es csatlakozó a ventillátorhoz, illetve elég lesz egy Chieftec 500W-os táp a géphez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest