Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Na mondjuk a proci doboza addig volt a kezemben amig kivettem belőle
Jó jó értem én, de ha már nagy fejlesztések árán legyártanak egy laplapot, írnak hozzá szoftvert, nekem az lenne a logikus, hogy az ilyen AI dolgok, azaz intelligens programok a kezdő tuning mestereket óvja már meg attól, hogy kinyírja a processzort
Majd ha manuálisan füstölget az oké.Kicsit állítgattam a lapot, és rengeteg beállítás van még a tápfesz szabályozásánál is, hogy hány kHz-e jelet állítson elő, hány százalékkal tolhat több energiát stb. Most pl kevesebb fesszel, 1.23V-al is megelégszik 4400-on, de nem ejti le csak 0,91 v-ra az Idle állapotát a korábbi 0,88V helyett. Érdekes
Csak jó lenne egy gyorstalpaló ezen beállításokból, melyik hogyan befolyásolja pl a Vcore előállítását stb. A jó Q8400-asnál megragadtam, ott ezekkel nem kellett variálni, ill. nem is lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kés topik
- További aktív témák...
- Hibás i9-14900K
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó jó értem én, de ha már nagy fejlesztések árán legyártanak egy laplapot, írnak hozzá szoftvert, nekem az lenne a logikus, hogy az ilyen AI dolgok, azaz intelligens programok a kezdő tuning mestereket óvja már meg attól, hogy kinyírja a processzort
Majd ha manuálisan füstölget az oké.
Csak jó lenne egy gyorstalpaló ezen beállításokból, melyik hogyan befolyásolja pl a Vcore előállítását stb. A jó Q8400-asnál megragadtam, ott ezekkel nem kellett variálni, ill. nem is lehetett.