Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
-
PuMbA
titán
válasz ace05 #105728 üzenetére
"Azt olvasom mindenhol, hogy hű de nagy jó a hangja"
Az interneten bizony valótlan dolgok is vannak. Egy TV-nek lehetetlenség, hogy jó hangja legyen, ugyanis kicsi a hely, kicsi a hangszóró és az olcsóság miatt nem a hangminőség a fő szempont. Ennek ellenére visszaviheted, a hangmódokon változtatni meg tényleg felesleges, mert még rosszabb lesz a hangzás.
[ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
válasz ace05 #105728 üzenetére
Pálinkás jó estét mindenkinek!
Élőszőr is nem várom el a tv-től, hogy rohad drága hangrendszereket szégyenítsen meg. A tv nem max hangerőn van, 15-re van beállítva. Először azt hittem, hogy forrásprobléma, de nem az. A beépített youtube, netflix, sőt mikor pittyeg a menüben, akkor is rezonál. Következőt fogom csinálni, mivel számítógéppel használom és arra van jó hangrendszerem, ezért holnap besétálok a médiába és megkérdezem, hogy van-e még a tv-ből vagy ha nincs, mikor lesz. És ha lesz, akkor kicseréltetem velük. Szervizbe nem akarom adni. mert nem azért dobtam ki az ablakon egy csomó pénzt, hogy használjam két napig, utána meg benyelje a szerviz egy hónapra.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ace05 #105757 üzenetére
Igazad van, egy új tv nem recseghet. Ilyenkor a 3 munkanapon belüli cserét lehet igénybe venni, és biztos van nekik, különben nem akcióznák. Ha véletlenül mégse lenne, akkor visszafizetik az árát. 3 nap után már nem kérhetsz cserét csak javítást, tehát ne halogasd.
sugarforce +1Flashget Lehet, ezért(is) majd írd le róla a benyomásaidat.
-
veterán
-
Clever0
senior tag
válasz ace05 #105891 üzenetére
Feltételezem, hogy energiatakarékossági / képernyővédő funkció és azért jön PC forrásnál, mert akkor nem használod a távirányítót. Nekem akkor is elindul a Samsung felirat kék ovális háttérrel, ha külső műholdvevővel tévézek. Keresgélj a menüben, hátha ki lehet kapcsolni valahol!
[ Szerkesztve ]
-
Jacktor
tag
A 7 éves samum csinálta ezt annó, de csak olyankor, mikor a lakásban egy random villanyt feloltottam vagy pl. bekapcsolt a hűtő (5-ös széria volt az is) Gondolom az elektronikája volt gyenge, na meg a lakás van sz*rul vezetékezve (a Sony legalábbis nem csinálja)
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
Rp526
aktív tag
Nincs még sajnos...
Itt kövesd ezt a fórumot.
Sajnos bsznak (már elnézést) rá, holott egyértelmű bug az újabb Samsungokon. Többen már vírust emlegetnek... :S
Magyarországi üszin semmit nem tudnak róla, szerviz sem többet...
Annyiban bízhatunk, hogy egyszer jön egy frissítés ami megoldja.. De örülj, h csak óránként..PM-ben esetleg leírhatnád, hogy neked mi van a TVre csatlakoztatva, mi van a menüvel mikor elmegy, stb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez nem lehet valami energiatakarékos funkció?
Nézd át nincs e valami bekapcsolva az energiatakarékos vagy "képernyővédő" beállításoknál hogy óránként kapcsolja le ha nincs változó tartalom, stb stb.
Hátha valamelyik ezek közül zavar be, vagy működik rosszul PC-vel.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Csillag01
aktív tag
válasz ace05 #105974 üzenetére
Nekem semmi bajom vele, a taviranyiton kivul ami a masikat is iranyitja. Atom hulyesegeket irkalnak. Nem tudom mit vartak 80 ezer ftert 4k felbontast meg subwoofer basszust? Sztem tokeletes. Es van benne gamer mod is szal nem tudom mit fikazzak. A 150ezres 3d samsungon se szebb a kep meg jobb a hang.
Asus Rog Phone 6
-
Lacix29
őstag
válasz ace05 #106341 üzenetére
Pont hogy a neten rendelésnél lehet elállni a vásárlástól, azaz vissza kell venniük és visszaadni az árát 14 napon belül azután, hogy megkaptuk a terméket és indokolni sem kell. Egyedül a visszaküldés árát kell nekünk fizetni.
Boltban vásárlásnál csak a bolt jóindulatától függ visszaveszik-e, de semmi nem kötelezi őket erre. -
blakey
titán
válasz ace05 #106373 üzenetére
Tévedés, ilyen nincs, hogy 3 napon belül indoklás nélkül kötelesek cserélni, olyan van, hogy 3 napon belül akkor cserélik ha hibás. Az eladón műlik, hogy cserél-e vagy sem. 14 napon belül, online vásárlás esetén, van indoklás nélküli elállás.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
-
blakey
titán
válasz ace05 #107715 üzenetére
Több hét, hónap kéne ahhoz és LCD esetében nem a kijelzőbe ég bele hanem az elektronika "fárad el". Szerintem ne parázz, amúgy miért nem használsz képernyővédőt?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
veterán
-
addikt
válasz ace05 #107727 üzenetére
Az a szabály,ha olyan hibája van a készüléknek ami a rendeltetésszerű használattát befolyásolja akkor 3 munkanapon belül ki kell cserélni. A vásárlás napja nem számít bele.
Az MM jófejségből ki szokta cserélni,vagy visszaadja a pénzt.Persze egy TV esetében szépen visszacsomagolni elég nehéz. De azért nem lehetetlen."Aki ad,az nyer"
-
-
-
hunaqua
addikt
válasz ace05 #127497 üzenetére
Addig fogják szögelgetni amíg lejár a garancia.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Wucky
senior tag
válasz ace05 #127497 üzenetére
Egyébiránt ha ugyan azzal a problémával javítják 3-szor,kérheted a cserét. Legalábbis régebben így szólt a jogszabály.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest